Θα εφαρμοστεί ή μια απο τα ίδια;

Τέλος στην ατιμωρησία των επίορκων δημοσίων υπαλλήλων επιχειρεί να βάλει η ηγεσία του υπουργείου Εσωτερικών με το νέο υπό κατάρτιση πειθαρχικό δίκαιο, καθώς μέχρι σήμερα, κατά βάση όλοι αυτοί που συνθέτουν ένα διεφθαρμένο κράτος, έπεφταν «στα μαλακά».
Με το νέο υπό κατάρτιση πειθαρχικό δίκαιο, θα…..
διαχωριστούν τα πειθαρχικά από τα υπηρεσιακά συμβούλια, προκειμένου να απαλειφθούν τα γνωστά φαινόμενα «συναδελφικής αλληλεγγύης» – που εξασφαλιζόταν μέσω της συμμετοχής συνδικαλιστών σε αυτά – στην εξέταση υποθέσεων διαφθοράς και πλημμελούς άσκησης των καθηκόντων των υπαλλήλων, που είχε ως αποτέλεσμα την απαλλαγή τους.

OXI ALLO KAPBOYNO

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

  1. Ανώνυμος

    Πάλι ακούμε μια από τα ίδια! Πάλι υποσχέσεις κι έργα αντίθετά τους! Μου θυμίζει το ΠΑΣΟΚ του 1981. Ενιαίο μισθολόγιο σ' όλους τους δημόσιους υπάλληλους. Αμ, δε! Η μεγαλύτερη διαφοροποίηση όλων των εποχών.
    Θα πατάξουμε τη διακίνηση των ναρκωτικών! Ναι? Θα πολλαπλασιάσουμε τους χρήστες!
    Θα ανεβάσουμε το επίπεδο της Παιδείας! Πώς! Απαξιώνω το σχολείο και εκπαιδεύω μέσω της παραπαιδείας!
    Πρώτο μέλημά μας είναι η αξιοκρατία και οι ίσες ευκαιρίες σε όλους. Καλό! Γέμισε το δημόσιο με πρασινοφρουρούς! Τόσους, που αφού δεν είχαν πού να τους βάλουν, έστειλαν και "χωροφύλακες" στους χωροφύλακες!
    Λίγα από τα πολλά θα,θα, θα του Θασόκ!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΙΚΑΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ν΄ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ Σ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΧΩΡΑ.ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ

    Μια ακόμη ελεεινή απόπειρα της εγκληματικής πολιτικής τάξης της χώρας, να εξ εξασφαλίσει το απόλυτο ακαταδίωκτο ενώπιον νέων ενδεχόμενων αποκαλύψεων παράνομου πλουτισμού που θα γίνουν στο μέλλον, έγινε μέσω του άρθρου 10 του νόμου 3932/2011. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά.

    Με το άρθρο 10 του Ν.3932/2001 ο "νομοθέτης" προσέθεσε μια παράγραφο στο άρθρο 6 του Ν. 3213/2003 (και όχι στο άρθρο 10) με την οποία ορίζει ότι η ψευδής δήλωση πόθεν έσχες ή η μη υποβολή της ή η ανακριβής υποβολή της μπορεί και να παραμείνουν ατιμώρητες σε περίπτωση που το δικαστικό συμβούλιο ή το δικαστήριο κρίνουν ότι "η εκτίμηση των περιστάσεων" το επιτρέπει.
    Και αυτό διότι ο Ν.3213/2003 είχε στο μεταξύ τροποποιηθεί εκ θεμελίων με τον Ν. 3849/2010, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως την 26η Μαΐου 2010,λίγες μόλις ημέρες μετά την ψήφιση του διαβόητου νόμου, με τον οποίο κυρώθηκε το Μνημόνιο με τους όρους δανεισμού της τρόικας, φρόντισε να απαλλάξει κάθε δημόσιο λειτουργό, πολιτικό, δικαστικό ή υπάλληλο, από
    τον κίνδυνο να χρειασθεί να επιστρέψει τα κλεμμένα. Τόσο καλά.

    Με άλλα λόγια, με τον Ν.3849/2010 διασφαλίσθηκε η ποινική ασυλία κάθε αξιοπρεπούς απατεώνα και σιγουρεύθηκαν τα κλεμμένα, όπου και σε όποια μορφή κι αν βρίσκονται. Ο 3932/2011 ψηφίστηκε δια βοής,σύμφωνα με τα πρακτικά της Βουλής και υπερψηφίστηκε (αν δεν κάνω λάθος) από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ & ΛΑΟΣ
    Ας κάτσουμε λοιπόν ήσυχοι στα σπίτια μας και ας περιμένουμε υπομονετικά την σωτηρία μας.

    ΟΠΟΥ ΝΑΝΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ !!!!!!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *