ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ

Αγαπητέ Μίκη,

Άκουσα την συνέντευξη που έκανες με τον Γ. Παπαδάκη στον ΑΝΤ1, και πραγματικά συγκλονίσθηκα. Ήσουν ποταμός χειμαρρώδης και θα συνιστούσα στον ΑΝΤ1 να δώσει τα δικαιώματα και να βγει δωρεάν σε DVD, σ όλες τις εφημερίδες για να το ακούσει όσο γίνεται περισσότερος κόσμος . Εσύ όμως πρέπει να ξεκινήσεις ΤΩΡΑ και άρχισε να καλείς το κόσμο για το ξεσήκωμα, σε μια ειρηνική επανάσταση για να διώξουμε την κατοχική κυβέρνηση. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο και τα όρια αντοχής του έχουν εξαντληθεί . Δεν έχει να περιμένει καμιά βοήθεια πλέον και…..
από κανέναν. Η κυβέρνηση του ΓΑΠ που κατέλαβε την εξουσία με ψέματα και ψευδείς υποσχέσεις, συνεχίζει καθημερινά να αυτοδιαψεύδεται και οδηγεί τον μεν ελληνικό λαό στην πλήρη εξαθλίωση την δε Πατρίδα στο ξεπούλημα. Κάθε μέρα λένε ότι δεν θα πάρουν νέα μέτρα και πριν καταλαγιάσει η φωνή τους ανακοινώνουν όλο και πιο δυσβάστακτα μέτρα. Και έγιναν και γλωσσοπλάστες οι αφιλότιμοι . Εφευρίσκουν οικονομικούς όρους βασισμένους σε γεωμετρικούς όρους και χρησιμοποιούν λέξεις όπως οριζόντιες περικοπές, κάθετες αυξήσεις, διαγώνιες ακακίες και τόσα άλλους που ανάθεμα και αν αυτοί οι ίδιοι καταλαβαίνουν τι εννοούν. Ότι και να κάνουν όμως, και αυτοί και τα δεκανίκια που τους στηρίζουν και οι πρόθυμοι που τους σιγοντάρουν ΔΕΝ θα τους περάσει. Ο ελληνικός λαός άρχισε να ξυπνά και θα βγει από το λήθαργο και την αποχαύνωση που προσπάθησαν να τον βάλουν οι κυβερνήσεις των τελευταίων 35 ετών και σιγά-σιγά θα βγει στους δρόμους και θα τους πάρει σβάρνα, όπως λένε και στο χωριό μου.
Είναι πλέον εθνική επιταγή να συνενώσεις ΕΣΥ, όλες τις αντιμνημονιακές φωνές και δυνάμεις κάτω από τη δικιά σου προσπάθεια και όσο ακόμη είναι καιρός. Και ευτυχώς είναι πολλές, όπως του συνταγματολόγου Κασιμάτη, του καθηγητή Μπέη, του οικονομολόγου Καζάκη και τόσων άλλων, ων ουκ εστι αριθμός. Διότι από τους 300 της Βουλής δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα πλέον, όπως και από τους συνδικαλιστές που βρίσκονται σε διατεταγμένη υπηρεσία, από τους Δικαστικούς, τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας επίσης, διότι όλοι τους αγκομαχάνε να περισώσουν κάτι από τις αποδοχές τους, με μόνους νικητές του 300 της Βουλής με το υπηρετικό τους προσωπικό, που όχι μόνο δεν επλήγησαν από το τσουνάμι των καθετοοριζόντιων και παράπλευρων περικοπών αλλά κατάφεραν να πάρουν και αυξήσεις και περνάνε αυτοί καλά και εμείς χειρότερα.

Γι αυτό σου γράφω Μίκη, να ξεκινήσεις αμέσως και να αναλάβεις την πρωτοβουλία να οργανώσεις μια ΣΥΝΑΥΛΙΑ στη Πλατεία Συντάγματος και να μαζευτεί χιλιάδες κόσμος και να πλημμυρίσει η Αθήνα στα συνθήματα και από εκεί να ξεκινήσει η ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ στην οποία θα δεις να συμμετέχουν όλοι, φοιτητές, αγρότες, υπάλληλοι, δικαστικοί, στρατιωτικοί και αστυνομικοί και με μια φωνή δυνατή και ελληνική θα τρομοκρατήσουν τους τρομοκράτες που εξευτελίζουν και λεηλατούν την ένδοξη Πατρίδα μας.

Δεν είναι πρόταση αυτή , είναι λαϊκή απαίτηση και εσυ μπορείς να την υλοποιήσεις και να γίνεις μπροστάρης σ΄ αυτόν το παλλαϊκό ξεσηκωμό που θα αποτινάξει τα δεσμά της σύγχρονης κατοχής.

Εμπρός λοιπόν ξεκίνα και είμαστε δίπλα σου. Οι καιροί ου μενετοί…

ΕΛΛΗΝΑΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

84 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΤΕ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟ ΜΙΚΥ ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΕΤΕ (ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ )
    ΑΛΛΑ ΘΑΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΙΑ.

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΧΑΖΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΟΛΟ ΛΕΜΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΚΕ Κ.Τ.Λ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ.ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝΕ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.
    Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΜΕΝΕΙ.ΕΒΡΑΙΟΤΑΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΦΟΒΙΚΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑ,ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΞ'ΑΛΛΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΡΕΙ;;;ΛΕΦΤΑ ΠΟΛΛΑ ΕΧΕΙ,ΑΝΕΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ,ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑΣ!!!
    ΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ;;;;

    ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ,ΑΛΛΑ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ,ΚΛΑΣΣΙΚΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ,ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΜΕ ΔΕΞΙΑ ΤΣΕΠΗ ΚΑΤΑ ΤΑ ΣΥΝΗΘΗ…
    ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΠΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ,ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ,ΜΕΣΣΙΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΜΩΡΟΦΙΛΟΔΟΞΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΟΓΗΣ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΟΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗ.
    ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΜΗΤΡΑ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟΙ ΚΑΙ ΗΓΕΤΕΣ.
    ΒΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ,ΑΣ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ,ΑΠΛΑ ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ 100 ΠΤΥΧΙΑ!!!!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ 12,17 (Α) ΤΙ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΩ;
    ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ 12.12 ΚΑΙ ΑΠΕΧΩ ΛΟΓΩ ΜΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΑΡΤΗΣΗΣ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΜΕΖΕΣ.12,15.ΔΟΥΛΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΙΚΤΡΟΥ,ΦΑΝΤΑΣΜΕΝΕ,
    [ ΟΝΤΑΡΙΕ ] ΝΕΝΕΚΟ,ΟΥΣΤ ΡΕ ΡΟΜΠΑ ΤΟΥ ΑΔΩΝΙ.
    ΚΟΥΛΟΥΡΑ ,ΠΡΑΣΙΝΟΣΚΑΤΟ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Συμφωνώ Δανάη και ο σχολιαστής έχει δίκαιο. Μάλλον σε κάτι πρασινορουφιάνους βολεμένους δεν τους αρέσει η ιδέα.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    12.13 ΧΑΛΙΑ Η ΟΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ ΣΟΥ. ΜΑ ΠΟΣΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΣΙΓΟΥΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗ ΧΑΖΟΜΑΡΑ ΣΟΥ;

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Σοβαρες κουβεντες απο εναν μεγαλο Ελληνα…
    μπραβο στον Μικη που μπαινει παλι μπροστα
    οσο για ορισμενους που βριζουν μαλλον σας πειραξε που ειπε οτι φασιστες δεν θελει μαζι του…
    εξω λοιπον φασισταρια λιγοι ειστε και μονοι θα μεινετε
    για την πατριδα μας ολοι μαζι!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΥΛΙΑ Κ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
    ΓΙΑΤΙ,ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΗΔΗ ΧΑΣΑΜΕ Κ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ?????
    ΟΣΟ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΛΑΘΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ,ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ Η ΜΟΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΣΩΣΤΑ Κ ΣΥΝΤΟΜΑ,ΓΙΑΤΙ Ο ΣΟΡΟΣ Κ ΟΙ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ Α Ρ Χ Ι Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΟΥΜΕ!!!!!!
    ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Τ Ω Ρ Α !!!!!
    ΔΑΝΑΗ

    Reply
  10. ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΓΡΑΦΩ ΚΑΤΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ. ΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ . ΤΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΔΕΝ ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΛΑΠΑΔΕΣ . Α… ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Μίκης Θεοδωράκης… ο τελευταίος επιζών προδότης
    …Ο κρυφός αρχηγός του ΚΚΕ

    Στις 17.01.2011 μάθαμε ίσως το πιο συγκλονιστικό μυστικό της μεταπολίτευσης. Ένα μυστικό καλά κρυμμένο για τριάντα επτά χρόνια. Μάθαμε ποιος είναι το κρυφό αφεντικό του ΚΚΕ της μεταπολίτευσης. Ποιος είναι ο πραγματικός capo της συμμορίας του Περισσού. Είναι προφανές πλέον ότι η Κοντοαλέκα κάθε άλλο παρά αφεντικό του ΚΚΕ είναι. …

    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post.html

    Reply
  12. Μαζεστίξ

    ΟΚ καληνύχτα.
    Θα σε… παρακολουθώ!
    Το mail μη το βγάζεις σε κοινή θέα γιατί θα στα ζαλίσουν τα καλόπαιδα που κάνουν βόλτες στα ιντερνέτια…

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Τωρα που εβγαλες την κουστουμια "ΕΛΛΗΝΑΣ" και εγινες ανωνυμος μπορω να τη δανειστω για λιγο;;; θελω να παω σε ενα αλλο μπογκ για να εκθειασω το ΜΙΚΥ, εχει κατι κοροϊδακια εκει που θελω να ξεγελασω

    Reply
  14. ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΜΑΖΕΣΤΙΞ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΣΟΥ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ BLOG. ΓΡΑΦΩ ΟΜΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ, ΕΠΩΝΥΜΑ, ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΜΠΟΛΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΙΛ ΜΟΥ elpatr@gmail.com
    ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ

    Reply
  15. Ανώνυμος

    Οταν ακουσετε τις μαγικες λεξεις "ΛΕΥΚΟ" ή "ΑΠΟΧΗ" θα ξερετε ποια ειναι η αποστολη του μικη…ολοι οι κρυφοι πρακτορες της πρασινης χουντας προωθουν την αποχη για να γινει αυτο που εγινε στις δημοτικες εκλογες: λαθροκυβερνηση με 20% θα εμφανιστει με 35%

    Ο μικης θα σας καθοδηγησει στην αποχη-λευκο αυτος ειναι ο ρολος του…αργα η γρηγορα θα φανει

    Reply
  16. Μαζεστίξ

    12:13 η γενιά του Μίκη πολέμησε στην Πίνδο τους Ιταλούς, στο Ρούπελ τους Γερμανούς, έκανε την Εθνική Αντίσταση και μετά έριξε και τη Χούντα για να κάθεσαι εσύ να αυνανίζεσαι βλέποντας τηλεπωλήσεις του Άδωνι.
    Περαστικά.

    Reply
  17. Ανώνυμος

    ΕΣΥ ΤΟ ΕΝΙΩΣΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΙ.12,1
    ΚΑΙ ΖΗΣ ΜΕ ΤΗΣ ΑΝΑΜΝΗΣΗΣ ΤΟΥ 70.
    ΣΗΓΟΥΡΑ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΣΙ ΚΟΥΛΟΥΡΛΙΑ,ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ.
    Η ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ
    ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΤΙΧΑΙΟ

    Reply
  18. Ανώνυμος

    ΠΑΙΔΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΓΙΑ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΗΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ… ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΑΧΤΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ Η ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ….
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΝΟΜΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΞΕΧΥΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ…ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!
    ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ!!

    Reply
  19. Ανώνυμος

    Μίκης Θεοδωράκης… ο τελευταίος επιζών προδότης
    …Ο κρυφός αρχηγός του ΚΚΕ

    Στις 17.01.2011 μάθαμε ίσως το πιο συγκλονιστικό μυστικό της μεταπολίτευσης. Ένα μυστικό καλά κρυμμένο για τριάντα επτά χρόνια. Μάθαμε ποιος είναι το κρυφό αφεντικό του ΚΚΕ της μεταπολίτευσης. Ποιος είναι ο πραγματικός capo της συμμορίας του Περισσού. Είναι προφανές πλέον ότι η Κοντοαλέκα κάθε άλλο παρά αφεντικό του ΚΚΕ είναι. …

    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post.html

    Reply
  20. ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΣΥΜΦΩΝΩ 12:01 ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΑΙ ΠΗΡΑ ΑΗΤΗ ΤΗ ΘΕΣΗ. ΚΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΕΙΧΑ ΤΙΣ ΑΝΤΡΡΗΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ. ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΠΡΟΧΘΕΣ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ . ΑΝ ΠΑΛΙ ΕΠΑΙΖΕ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ ,ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΤΟΝ. ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΟΥ. ΑΝ ΕΙΧΑ ΤΟ ΒΕΛΗΝΕΚΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΞΕΚΙΝΟΥΣΑ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ…ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ. ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕ ΛΕΓΑΤΕ ΓΡΑΦΙΚΟ, ΠΡΑΓΜΑ ΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΩ.

    Reply
  21. Ανώνυμος

    Παω στοιχημα οτι αν γινουν εκλογες ο "αισθαντικος" μικης θα προτεινει Α Π Ο Χ Η : (το σημα του πρασινου προδοτη)

    Reply
  22. Μαζεστίξ

    "Έλληνα" συμφωνούσα εξαρχής μαζί σου.
    Η έσντασή μου ήταν ως προς την "ειρηνική επανάσταση".
    Είναι σχήμα οξύμωρο…
    Τελοσπάντων, αν παεριμένουμε από ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, ΔΗ.ΑΡ, ΧΡ. ΑΥΓΗ, ΔΗ.ΣΥ να μας σώσουν τότε σωθήκαμε…
    Έλληνες με εθνική και ταξική συνείδηση χρειαζόμαστε.
    Και είμαστε άτυχοι που ο Μίκης δεν είανι 20 χρόνια νεώτερος. Τώρα τον χρειαζόμασταν ακμαίο.
    Αλλά έστω κι ετσι εξαντλεί το μέγιστο των δυνατοτήτων του για να προσφέρει στην πατρίδα μας.
    Δε χρειάζεται να τον ευχαριστούμε.
    Αρκεί να μιμηθούμε το παράδειγμά του.
    Να αποκτήσουμε πραγματική εθνική και ταξική συνείδηση (όχι σαν τις αστείες κορώνες χρυσαυγιτών αφενός και κκέδων αφετέρου)

    Reply
  23. Ανώνυμος

    ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ….ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΚΑΛΙΜΑΡΜΑΡΟ ΜΕ 90000 ΚΟΣΜΟ…ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ…..ΑΣ ΠΟΥΜΕ….20 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΣΕΜΕΝΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΧΡΕΩΣΩ

    Reply
  24. Ανώνυμος

    ξεκολάτε απο την νοοτροπία του νεοέλληνα :"εγω τα ξέρω ολα" , και ΄δωστε λύσεις……

    Reply
  25. Ανώνυμος

    Ελληνα, γιατι ηταν ο μονος που τα εννοουσε.
    Οταν ακους κατι αληθινο, το καταλαβαινεις.
    Οσοι τον ακουσαν και δεν ενιωσαν κατι, ειναι νεκροι συναισθηματικα, ειναι επιπλα, απλα δεν το ξερουν.

    Reply
  26. ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΝΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΑΖΕΣΤΙΞ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΓΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΠΗΧΗΣΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΟΚΙΜΑΖΕ ΝΑ ΚΑΕΙ ΜΙΑ ΛΑΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΓΧΑΝΕ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ. ΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΓΚΑΛΟΠΣ ΝΑ ΧΑΛΙΝΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ. Ο ΕΝΑΣ ΜΕ ΑΛΛΟ ΜΙΓΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΕΜΠΟΡΙΑ, Η ΑΛΕΚΑ ΜΕ ΤΟ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ (ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΛΕΕΙ), Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΚΑΤΙ ΤΙΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΤΗΡΑ ΜΕ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ,ΚΑΙ ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΗΛΘΕ Ο ΔΗΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΚΟΜΑ, ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ 1,5% ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ Κ.ΟΚ. Α ΞΕΧΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΝΤΟΡΑ ΠΟΥ ΚΙ ΑΥΤΗ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΡΘΟΠΟΔΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ. Ε ΑΜΑΝ ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΙΚΗ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ ΠΑΠΑΔΑΚΗ. ΚΑΙ Ο ΜΠΕΗΣ ΤΑ ΕΙΠΕ,ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ(ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΝΝΟΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΩ) ΚΑΙ Ο ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ. ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΟΜΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΙΣΘΗΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

    Reply
  27. Ανώνυμος

    Αντε καλα ξεκουβαλημενοι μεσηλικες, κρεμαστειτε απο τα γερικα αρ##@δια του μικυ, και οσοι ειστε απλως βλακες και δεν το κανετε επι πληρωμη, μην κλαιγεστε μεθαυριο που θα σας κρεμασει ο εντεταλμενος επαναστατης

    Reply
  28. Ανώνυμος

    Μίκης Θεοδωράκης… ο τελευταίος επιζών προδότης
    …Ο κρυφός αρχηγός του ΚΚΕ

    Στις 17.01.2011 μάθαμε ίσως το πιο συγκλονιστικό μυστικό της μεταπολίτευσης. Ένα μυστικό καλά κρυμμένο για τριάντα επτά χρόνια. Μάθαμε ποιος είναι το κρυφό αφεντικό του ΚΚΕ της μεταπολίτευσης. Ποιος είναι ο πραγματικός capo της συμμορίας του Περισσού. Είναι προφανές πλέον ότι η Κοντοαλέκα κάθε άλλο παρά αφεντικό του ΚΚΕ είναι. …

    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post.html

    Reply
  29. Ανώνυμος

    11,33 ΚΑΙ ΣΙ ΚΟΥΛΟΥΡΑΣ ΕΙΣΑΙ.ΟΥΣΤ ΡΟΥΦΙΑΝΕ ,ΓΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΕΧΝΕΙΟΥ
    Υ.Γ. ΠΩΣ ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ, Ε , ΠΩΣ. ΝΕΝΕΚΟ ΤΟΥ ΜΙΚΙ

    Reply
  30. Μαζεστίξ

    Κλασικά όπου αναφέρεται το όνομα "Μίκης Θεοδωράκης" βγαίνουν στη γύρα οι νοσταλγοί της επταετίας και της Μακρονήσου με απειλές, ύβρεις, συκοφαντίες κλπ.
    Φαίνεται πληγωθήκατε πολλοί από το Μίκη, διότι δεν έκατσε ποτέ στα αυγά του.
    Όποτε βρισκόμασταν σε κίνδυνο ο Μίκης ήταν πρώτος.
    Και τώρα ακόμη, που είναι γέρος και δεν υποχρεούται να κάνει τίποτα άλλο πια, βγαίνει μπροστά.
    Δεν είμαι σίγουρος αν όλα όσα λέει είναι σωστά.
    Είμαι σίγουρος όμως ότι για άλλη μια φορά μόνο ο Μίκης βγήκε μπροστά.
    Οι υπόλοιποι είναι κρυμμένοι στα λαγούμια τους.

    Reply
  31. Ανώνυμος

    11:29 εκτος του οτι εισαι αναλφαβητος, εισαι και γραφικος…η "επανασταση" του ΜΙΚΥ ΜΑΟΥΣ θα κανει καποιους να χασουν τη βολή τους….αστειος εισαι αγραμματε….ανα ησουν σοβαρο ατομο θα ηξερες οτι ο βλακογερος εκτος της μαλακιας που τον δερνει, εχει καταπατησει δημοσια γη και εχει κλεισει το αιγιαλο στο Κιατο…

    Reply
  32. Ανώνυμος

    ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ.ΜΙΑ ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ.

    Reply
  33. ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΣΤΟ ΕΞΗΓΗΣΑ ΚΑΙ ΜΗ ΚΟΛΛΑΣ ΣΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟΝ ΟΡΟ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ. ΜΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ Ή ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ , ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ. ΟΙ ΜΑΖΕΣ ΠΙΕΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΜΙΓΜΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΗΣ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΚΚΕ, ΟΥΤΕ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΟΥΤΕ ΠΑΣΟΚ ΟΥΤΕ ΛΑΟΣ (ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΨΗΦΙΣΑ),ΟΥΤΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΓΕΝΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΛΑΟΥ ΛΑΛΟΥ ΜΑΣ ΑΦΕΛΛΗΝΙΖΟΥΝ; ΚΟΨΕ ΤΟ ΕΝΑ ΚΟΨΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΟ "ΕΛΛΑΔΟΣ"; ΑΛΛΑΞΑΝ ΤΟ ΣΗΜΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΤ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ…ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.

    Reply
  34. Ανώνυμος

    Ετσι, ρε 11.28 πεστα. Μονο γκρινια και ευκολο βρισιδι. Λες και αυτοι δεν εκαναν λαθη, μονο ο Μικης. Λες και αυτοι εχουν τις σωστες τις λυσεις, κανενας αλλος, που δεν εχουν τιποτα δηλαδη, μονο λασπη, εμπαθεια και προσβολες.
    Αυτοι, οποιος και να εμπαινε μπροσταρης, παντα θα ειχαν χολη περισσια.

    Reply
  35. Ανώνυμος

    11.32! ΜΟΝΟ ΠΟΥ 8Α ΦΥΓΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΦΤΑΝΗ ΡΕ ΠΡΑΣΗΝΟΣΚΟΛΙΚΑΕΙΝΑΙ ΑΝΗΚΑΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.ΠΟΥΛΗΣΕ ΕΛΛΠΗΔΑ ΤΟ ΚΟΛΟΠΟΠΕΔΟ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΝΑ ΚΑΝΗ ΣΤΗ ΕΛΛΗΝΑ. ΑΛΗΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΔΟΣΗΛΟΓΗ………

    Reply
  36. Ανώνυμος

    ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΚΑΠΟΤΕ Ο ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ??ΚΑΙ ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ??ΚΑΙ ΟΙ ΑΙΓΥΠΤΙΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ!!ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΗ!!ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΑΛΑΖΕΙΣ ΩΣ ΜΑΙΝΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΛΟΙΠΟΝ.ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ 1000000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΛΑΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ!

    Reply
  37. Ανώνυμος

    Μίκης Θεοδωράκης… ο τελευταίος επιζών προδότης
    …Ο κρυφός αρχηγός του ΚΚΕ

    Στις 17.01.2011 μάθαμε ίσως το πιο συγκλονιστικό μυστικό της μεταπολίτευσης. Ένα μυστικό καλά κρυμμένο για τριάντα επτά χρόνια. Μάθαμε ποιος είναι το κρυφό αφεντικό του ΚΚΕ της μεταπολίτευσης. Ποιος είναι ο πραγματικός capo της συμμορίας του Περισσού. Είναι προφανές πλέον ότι η Κοντοαλέκα κάθε άλλο παρά αφεντικό του ΚΚΕ είναι. …

    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/02/blog-post.html

    Reply
  38. Ανώνυμος

    ΤΕΛΙΟΝΟΥΝ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΚΟΜΑΤΟΣΚΗΛΑ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΗ.ΕΡΧΕΤΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

    Reply
  39. Ανώνυμος

    ΛΕΛΕΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΑΝΗ Η ΩΡΑ!!ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ!ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΒΟΛΕΨΗ ΣΑΣ ΜΕΡΗΚΗ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ……………ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΗ ΒΟΛΕΜΕΝΗ.

    Reply
  40. Ανώνυμος

    ο Μίκης κάτι πρότεινε…
    για να προτέινετε κάτι και εσεις που τον αμφισβητείται….. κλασικοί νεοέλληνες…
    που μόλις έρθουν εκλογές ξέρουμε που θα το "φουσκώσετε"….

    Reply
  41. Μαζεστίξ

    "Έλληνα", εγώ δε λέω να μη γίνει επανάσταση.
    Απλώς ρωτάω πώς αυτή θα είναι ειρηνική.
    Ανέπτυξα παραπάνω το σκεπτικό μου.
    Αν θες απάντησέ μου.

    Reply
  42. Ανώνυμος

    ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΧΝΟΙΟΥ,ΕΙΣΑΙ.
    ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΗ ΨΕΥΤΗ,ΛΑΜΟΓΙΟ.ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ,ΝΕΝΕΚΟ ΤΟΥ
    ΜΙΚΙ.

    Reply
  43. Ανώνυμος

    [ελληνα] 1-2,ΕΚΑΤΟΜΙΡΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ.ΟΝΟΙΡΟΠΟΛΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕΟΥΣ.
    ΣΠΙΘΑ,ΧΟ ΧΟ.

    Reply
  44. ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΤΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΘΥΜΟΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΠΟΙΑΣ ΗΛΙΚΙΑΣ, ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΘΥΜΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ. ΟΣΟΙ ΔΙΑΦΩΝΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΘΙΣΤΕ ΣΤ ΑΥΓΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΘΕ ΛΟΙΠΟΝ. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΦΙΔΙ ΑΠΟ ΤΗ ΤΡΥΠΑ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΣΥΣΤΟΙΧΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥ ΩΧΑΔΕΛΦΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΝΟΘΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΕΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΑΝΤΑ ΛΙΓΟΙ ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΑ ΚΑΣΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ,ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΚΑΝΑΝ ΜΩΚΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΕ Η¨ΚΥΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ,ΟΛΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΑΝ ΘΩΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΦΦΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ.

    Reply
  45. Ανώνυμος

    Μικη ξεκινα το κομμα σου.Ειμαστε μαζι σου. κανενας αγωνας δε χανεται αν ειναι δικαιος.Εμπρος για την απαλλαγη απο τους ΄σοσιαληστες΄

    Reply
  46. Μαζεστίξ

    "Έλληνα", η εμπειρία και άλλων κρατών αλλά και του δικού μας, έχει δείξει ότι και ένα και δύο εκατομμύρια κόσμος να μαζευτούν, το Κράτος θα απαντήσει με βία μέσω των ενόπλων δυνάμεων.
    Οι ένοπλες δυνάμεις καλώς ή κακώς δεν έχουν το δικαίωμα απείθειας. Γιατί σηκώνει στρατοδικείο τουλάχιστον (σε καιρό πολέμου προβλέπεται εκτέλεση).
    Οι ένοπλες δυνάμεις έστω και παρά τη θέληση του μέσου φαντάρου ή μέσου αστυνομικού, καταστέλλουν με βία τις κάθε είδους εξεγέρσεις, ειρηνικές και μη.
    Οι στρατηγοί δεδομένα στη συντριπτική πλειοψηφία τους τάσσονται με το σύστημα.
    Οπότε οι υφιστάμενοί τους, θέλοντας και μη, υπακούν.

    Reply
  47. Ανώνυμος

    Τι "ΕΛΛΗΝΑΣ" εισαι ρε αρθρογραφε που συγκινησε απο ενα αλλοπροσαλο που εχει στο καρο του το Ζουραρη, το Μαρκατο, τον Καραμπελια τη Σαρα τη Μαρα και το κακο συναπαντημα. Ο ΜΙΚΗ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;;;;;; Ο ΜΙΚΗ ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ;;;;;

    Reply
  48. Ανώνυμος

    ρε 10.54 πιο μουσικο διαμετρημα
    να μιλησουμε για Παπαθανασιου για Γιαννη για Λοιζο για Μητροπουλο για Τσιτσανη για τον μεγιστο Βαμβακαρη αντε και στο τελος για λιγο θ…….η
    εμενα προσωπικα επειδη ειμαι και μουσικος
    μουσικα δε μου εχει δωσει τιποτα

    Reply
  49. Ανώνυμος

    Να δεις που σε δεκα χρονια θα ξαναεμφανιστει ο Τζεφρυ να μας σωσει απο καποιον αλλο προδοτη, ολα οσα εχει κανει θα ξεχαστουν

    ΡΕ ΖΩΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΣΗΚΩΣΕΙ?????

    ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΩΣ ΕΠΙΔΟΞΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ

    ΜΙΑΣΜΑΤΑ…

    Reply
  50. Ανώνυμος

    Εσεις που λέτε πως αγαπάτε το Μικη μην τον αφήνετε να μετατρέπεται σε Μικυ.

    Reply
  51. ΕΛΛΗΝΑΣ

    ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΤΕ, ΣΚΕΦΘΕΣΘΕ ΝΑ ΒΓΕΙ 1 Ή ΚΑΙ 2 ΕΚΑΤΟΜ. ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΒΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ;

    Reply
  52. Ανώνυμος

    MIKH πηγαινε σπιτι σου, εισαι πολυ φθαρμενος για να μας πεισεις, και πολυ γερος για να μας παρακινησεις

    "Ελληνα", σε κοβω πενηνταρη με κοιλια που εχεις ξεμεινει στο πολυτεχνειο, αρκετα μας ρουφηξατε το μεδουλι ρε μεσηλικες, θα μας φορτωσετε και το ραμολιμεντο τωρα;;;;;

    Reply
  53. Ανώνυμος

    ρε ζωντοβολο γινεται ειρηνικη επανασταση με επαναστατικη κυβερνηση
    ημαρτον παναγια μου
    ρε δε πατε καλα ρε καθολου καλα

    Reply
  54. Ανώνυμος

    MΠΡΑΒΟ στο μέγιστο ΕΛΛΗΝΑ Μίκη Θεοδωράκη!!!
    Εχει μεγάλα γκατς και το αποδεικνύει μπροστά στους πολλούς νάνους πολιτικούς που έχουμε…
    Ελληνα η επανάσταση έφτασε…ετοιμάσου!!!

    Reply
  55. Ανώνυμος

    ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑ??ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ!!ΜΗΠΩΣ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ Ο ΜΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΕΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΜΜΕΣΟΣ ΣΤΥΛΟΒΑΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΩΣ ΔΙΦΟΡΟΥΜΕΝΟΣ !!ΞΕΧΑΣΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΤΑΝΚΣ?ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΛΙΝΟΔΙΕΣ!!ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ??ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΦΟΡΙΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 300??ΜΗΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ?ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ??ΜΗΠΩΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΕΥΟΥΝ??ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΤΗ ΔΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ??

    Reply
  56. Ανώνυμος

    χα χα !!!γελασαμε φιλε μου!!πως το θες??σωπα πουναινε θα σημανουν οι καμπανες!!μικυ πηγαινε δες αν ερχομαι!!μην πεσεις σε καμια τρυπα…εχεις πλακα αγορι….

    Reply
  57. Ανώνυμος

    ΣΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ Ν ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΕΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΖΟΥΡΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΖΟΥΡΙΔΕΣ

    Reply
  58. Μαζεστίξ

    Αλήθεια πώς είναι μια "ειρηνική επανάσταση";
    Φίλε "'Ελληνα", αν διαβάζεις τώρα τα σχόλια, απάνντησέ μου σε παρακαλώ.
    Διότι οι επαναστάσεις ακόμη και όταν δεν ξεκινήσουν βίαια, αντιμετωπίζουν τη βία της εξουσίας που αντιστέκεται και αναπόφευκτα βάφεται με αίμα αντικαθεστωτικών και μη.
    Αδυνατώ να θυμηθώ ειρηνική επανάσταση.

    Reply
  59. Ανώνυμος

    ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΙΣ, Η ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΤΙΝΑ ,ΚΑΙ ΘΕΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.
    ΟΥΣΤ ΠΡΑΣΙΝΟΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΑΤΑ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *