χαχαχα ρε τον χοντρελοηδη χοντρο πλακα εχει! – Βενιζέλος προς Λαφαζάνη: “Και σαν χταπόδι να χτυπιέστε εγώ θα μιλήσω”

Μετά την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα και ενώ τα αίματα σε όλο αυτό το τριήμερο δεν είχαν ανάψει ιδιαίτερα, έμελλε την τελευταία στιγμή
να επικρατήσει πανδαιμόνιο μέσα στην Ολομέλεια της Βουλής.
Αιτία η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, στην οποία θέλησε να απαντήσει άμεσα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, αλλά ο κ. Λαφαζάνης ήθελε επίσης τον λόγο ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ.

Βέβαια σύμφωνα με τον κανονισμό της Βουλής παρόντος του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει ουσιαστικά ο ρόλος του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου, κάτι που προσπάθησε να εξηγήσει στον κ. Λαφαζάνη και ο Πρόεδρος της Βουλής, Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Με τον κ. Βενιζέλο όρθιο από τη θέση του έτοιμο να μιλήσει, ο κ. Λαφαζάνης επέμενε με φωνές να μιλήσει για να του απαντήσει ο κ. Βενιζέλος πως δεν πρόκειται να μιλήσει, αφού είναι παρών ο Αλέξης Τσίπρας.

Ακόμα και όταν άρχισε να μιλάει ο κ. Βενιζέλος ακούστηκε από τα έδρανα κάποιος να φωνάζει: “κάτσε κάτω ρε”, με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ φανερά εξοργισμένο να απευθύνεται προς τον κ. Λαφαζάνη και να του λέει: “και στα έδρανα να κοπανιέστε σαν το χταπόδι εγώ θα πω αυτά που έχω να πω”

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *