Απόφαση Συνέλευσης του Τ.Ε.Ι Πειραιά

Να ζητήσει από το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων να χρηματοδοτηθεί ο ΚΑΕ μισθοδοσίας του ωρομίσθιου Εκπαιδευτικού Προσωπικού με το ποσό του 1.800.000 ευρώ, μέχρι την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, προκειμένου να προχωρήσει στην πληρωμή των δεδουλευμένων αποδοχών των….
Επιστημονικών – Εργαστηριακών Συνεργατών.
Να ζητήσει από το Υπουργείο Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, να εξασφαλίσει το απαιτούμενο χρηματικό ποσό για την έγκαιρη πληρωμή των Επιστημονικών – Εργαστηριακών Συνεργατών, μέχρι τη λήξη του ακαδημαϊκού έτους.
Η Διοίκηση του Ιδρύματος, να ζητήσει συνάντηση με τους αρχηγούς των κομμάτων, προκειμένου να ενημερωθούν για την υφιστάμενη οικονομική κατάσταση και τα λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Ίδρυμα.
Να καλέσει σε συνάντηση ενημέρωσης και ανοιχτής συζήτησης όλους τους αρμόδιους τοπικούς φορείς και τους εκπροσώπους των κομμάτων του Πειραιά, στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιά, την Τετάρτη 19 Ιανουαρίου και ώρα 12:00, προκειμένου να ενημερωθούν για τα οικονομικά και λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Τ.Ε.Ι. Πειραιά, εξαιτίας της ελλιπούς χρηματοδότησης.
Εάν δεν υλοποιηθεί το αίτημα για χρηματοδότηση άκρως απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία του Ιδρύματος η Συνέλευση του Τ.Ε.Ι να πραγματοποιήσει παράσταση διαμαρτυρίας στο Υπουργείο Παιδείας, την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 12:οο.
Από την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011, να ανασταλούν όλες οι διοικητικές λειτουργίες του Ιδρύματος με παράλληλη υποβολή των παραιτήσεων όλων των μελών της Συνέλευσης, στην Υπουργό Παιδείας.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΛΑΖΑΡΟΣ ΒΡΥΖΙΔΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *