Στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο οδηγείται ο εκδότης ο Γ. Κουρής

Στο Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο οδηγείται σήμερα ο εκδότης Γιώργος Κουρής, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης στο σπίτι του στο Ψυχικό για χρέη στο Δημόσιο…

Σύμφωνα με πληροφορίες οι άνδρες της Ασφάλειας που συνέλαβαν τον 77χρονο Γιώργο Κουρή εκτελούσαν τρεις παραγγελίες του οικονομικού εισαγγελέα και μία καταδικαστική απόφαση για χρέη που ανέρχονται περίπου στα 2,5 εκατ.ευρώ.

«Όποιος αντιστέκεται στην τρόικα, συλλαμβάνεται. Δεν έχω αγγίξει ποτέ ούτε μία δραχμή από το Δημόσιο χρήμα», επεσήμανε σε δήλωσή του ο εκδότης Γιώργος Κουρής.

Σχολιάζοντας τη σύλληψή του για χρέη περίπου 2,5 εκατ.ευρώ, ο κ. Κουρής σημείωσε: «Δεν πήρα ποτέ μου ούτε εργολαβίες, ούτε προμήθειες του Δημοσίου. Δεν έχω πάρει, ούτε δώσει καμία μίζα.

Δεν βρίσκομαι σε καμία λίστα, αυτή της Λαγκάρντ ή διαφορετική. Δεν είχα και δεν έχω κανέναν λογαριασμό με χρήματα στο εξωτερικό. Ο,τι έχω κάνει, το έχω καταφέρει με πολλή δουλειά και πολύ κόπο, όπως όλοι οι Ελληνες».

Ο κ. Κουρής συνέχισε στη γραπτή του δήλωση: «Χρωστάω στην εφορία, όπως πάρα πολλοί Ελληνες και σιγά σιγά θα τα πληρώσω. Ξέρω ότι το Kontra Channel και η Kontra News ενοχλούν. Αλλά θα συνεχίσουμε, δεν καταλαβαίνουμε τίποτα…».

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *