Εξυπηρέτηση “άλλου” επιπέδου στα ΚΕΠ Λαμίας(!)

Δεν είναι που δεν εξυπηρετούν…Είναι που προκαλούν με απίστευτο τρόπο!!!

Η καταγγελία έγινε στο LamiaReport και αναφέρεται στην “εξυπηρέτηση” της οποίας έτυχε σήμερα δημότης της Λαμίας στα ΚΕΠ του Δήμου Λαμιέων στην οδό Λεωνίδου.

<<Αυτό που έγινε σήμερα στα ΚΕΠ στην οδό Λεωνίδου δεν έχει προηγούμενο και εξηγούμαι: Για να διεκπεραιώσω κάποιες δουλειές σε….
δημόσιες υπηρεσίες για λογαριασμό συγγενικού μου προσώπου έπρεπε να γίνει εξουσιοδότηση σε υπεύθυνη δήλωση και να σφραγιστεί στα ΚΕΠ για το γνήσιο της υπογραφής, όλα καλά μέχρι εδώ, μιας και το είχα ξανακάνει στα ΚΕΠ, που λειτουργούν στο νέο κτίριο του Δημαρχείου, στο παλιό νοσοκομείο. Εκεί δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα, με εξυπηρέτησαν άψογα και υπεύθυνη δήλωση μου έδωσαν και ήταν και ιδιαίτερα κατατοπιστικοί. Σήμερα όμως έπρεπε να κάνω το ίδιο στα ΚΕΠ που βρίσκονται στην οδό Λεωνίδου, πάνω από το δημοτικό parking, μπήκα μέσα καλημερίζοντας τους υπαλλήλους και γνωρίζοντας την διαδικασία τους είπα τι ακριβώς ζητούσα: -καλημέρα, μια υπεύθυνη δήλωση θα ήθελα σας παρακαλώ -δεν έχουμε… στο περίπτερο(ήταν η απάντηση ενός κυρίου που απασχολούνταν στον υπολογιστή, ενώ αδιάφορα λιμάριζε τα νύχια της δίπλα μια άλλη υπάλληλος) -μα, απ’ όσο ξέρω από άλλα ΚΕΠ μπορείτε να μου χορηγήσετε, εάν μπορείτε εκτυπώστε μια από το ίντερνετ -δεν δουλεύει τίποτα…στο περίπτερο Πήγα λοιπόν στο περίπτερο και αγόρασα μια υπεύθυνη δήλωση. Η συνέχεια στο γραφείο του κυρίου στο ΚΕΠ: -ορίστε η υπεύθυνη δήλωση ορίστε και οι ταυτότητες -δεν μπορώ εγώ, στην κυρία δίπλα -ορίστε κυρία μου ΚΑΙ ΟΣΟ ΜΕ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΣΕ Η ΚΥΡΙΑ (ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ, ΑΛΛΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΚΑΝΕ), ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΚΑΙ ΛΕΕΙ: ” ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΒΑΡΙΕΜΑΙ. ΠΑΙΖΩ POKER ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΖΕΥΓΑΡΙ. ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΩΡΑ”. ΑΥΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ…ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ, ΔΗΜΑΡΧΕ!!!! Για του λόγου του αληθές παραθέτω σημερινή φωτογραφία των συγκεκριμένων ΚΕΠ.>>

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

(Τα στοιχεία του αναγνώστη είναι γνωστά στο LamiaReport και είναι στη διάθεση της Δημοτικής αρχής και κάθε άλλης αρχής που θα ήθελε να βάλει τάξη σε αυτό “άρρωστο” σύστημα που κάποιοι εξέθρεψαν και νομίζουν ότι μπορούν να παίζουν με τα νεύρα και την υπομονή του κάθε πολίτη και μάλιστα ανέργου, που έχει όρεξη για δουλέψει και με λιγότερα χρήματα αλλά δεν βρίσκει δουλειά, γιατί κάποιοι σαν αυτό το “κύριο”, πληρώνονται χρόνια τώρα για να σε “εξυπηρετούν” με αυτό το τρόπο…)

LamiaReport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *