Φάτε “Μαντέλη” Έλληνες ραγιάδες


Απορώ με το πόσο ανόητοι μπορεί να είναι κάποιοι συνάνθρωποί μας, κλασικά παραδείγματα Ελλήνων ραγιάδων.
Η απίστευτη κυβέρνηση των πράσινων αρπακτικών με τη συμπαράσταση των αισχρών και τιποτένιων υπόδουλων ΜΜΕ, έστησαν το παιχνίδι της παραπληροφόρησης που γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα.

Ταΐζουν τους Έλληνες ραγιάδες τις παπα…ς της υπόθεσης Μαντέλη πιστεύοντας ότι ο ηλίθιος Ελληνικός λαός θα ξεχάσει την καθημερινότητα που τον βασανίζει, το όργιο αυξήσεων, τις περικοπές των μισθών, το νέο απάνθρωπο ασφαλιστικό, τα ρουσφέτια ….

… και τις φοροκλοπές των στελεχών της κυβέρνησης, κλπ. κλπ.

Δε ξέρω την αξιοπιστία της Μαντέλη που όπως λέγεται αλλάζει τις καταθέσεις κάθε τρεις και λίγο αλλά και πολύ λίγο με νοιάζει.
Αυτό που θα ήθελα να δω, είναι…
να ξεβρομίσει το πολιτικό σύστημα από τα κατακάθια που μας κυβερνούν και που μας κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια.
Δε μπορώ να αποδεχθώ ότι τη κάθαρση πρόκειται να την κάνει το ΠΑΣΟΚ και τα αρπακτικά του, που γαντζωμένοι στην κατάθεση Μαντέλη το παίζουν οι δίκαιοι και οι καθαροί.

Το κόμμα της απάτης του χρηματιστηρίου, του 1.000.000 μάρκων του Τσουκάτου, της Misens, των 450.000 κομματικών διορισμών που είναι μερικά από τα πρόσφατα μόνο επιτεύγματά του δε μπορεί να πείσει ούτε τον πιο ηλίθιο άνθρωπο σ΄αυτή τη χώρα ότι μπορεί να κάνει κάθαρση.
Φυσικά και τα βρωμερά υποκείμενα της ΝΔ που εμπλέκονται στα σκάνδαλα πρέπει να πληρώσουν.
Πρέπει να πληρώσουν ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ ΑΣΧΕΤΩΣ ΧΡΩΜΑΤΟΣ.

Αυτό δε μπορεί να γίνει από το υπάρχον πολιτικό σαθρό, διαπλεκόμενο και βρωμερό πολιτικό σύστημα.
Βλέπω τον Καρατζαφέρη να επιζητάει κάθαρση και με πιάνουν τα γέλια.
Βλέπω την αριστερά να βγάζει την ουρά της απ΄έξω και θλίβομαι για το κατάντημά της.
Πόθεν Έσχες για ΟΛΟΥΣ τους μεταπολιτευτικούς πολιτικούς με φυλάκιση και δήμευση περιουσιών για όσους διαπιστώνεται αδικαιολόγητος πλουτισμός.
Άμεσα απαιτητά τα χρέη των καναλιών και των εφημερίδων και λουκέτο σε όσους δεν ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους με απορρόφηση των εργαζομένων σε άλλες θέσεις.

Η κυβέρνηση των αρπακτικών μεθοδικά διαλύει οτιδήποτε όρθιο έχει απομείνει στην ταλαίπωρη χώρα (παιδεία, υγεία, οικονομία) και όσο πιο γρήγορα μας απαλλάξει από τη καταστροφική παρουσία της τόσο το καλύτερο.
Η λύση φυσικά δε θα είναι μια ενδεχόμενη επάνοδος του μορφώματος της ΝΔ.
Ριζική ανατροπή του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος που εκφράζεται από τα κόμματα των κλεφτών και των απατεώνων και ανάδειξη νέων δυνάμεων ΚΑΘΑΡΩΝ και ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΩΝ είναι η μόνη λύση.

Όσοι το κατάλαβαν το κατάλαβαν.
Οι υπόλοιποι μπορούν να φάνε άνετα τη Μαντέλη που τους ταΐζουν η κυβέρνηση, τα ΜΜΕ και τα blogs που παίζουν μεθοδικά και με το αζημίωτο το συγκεκριμένο παιχνίδι.
Φάτε Μαντέλη Έλληνες ραγιάδες.
politikiprotasi.blogspot

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *