ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΛΟΥΚΕΤΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»…. Το Χαμόγελο του δικού μας παιδιού….
Χρειάζεται σήμερα παρά ποτέ τη βοήθεια μας!

Χρειαζόμαστε τα σπίτια μας
Χρειαζόμαστε τα ασθενοφόρα για τα παιδιά και τα νεογνά
Χρειαζόμαστε το AMBER ALERT
Χρειαζόμαστε την Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα παιδιά SOS1056

Χρειαζόμαστε τις…..
ομάδες δημιουργικής απασχόλησης στα νοσοκομεία παίδων
Χρειαζόμαστε τις δωρεάν υπηρεσίες του Χαμόγελου για κάθε παιδί, γονιό, εκπαιδευτικό

Για να γίνονται όλα αυτά πραγματικότητα…. Χρειαζόμαστε ανθρώπους που με επαγγελματισμό και αστείρευτη διάθεση δουλεύουν νύχτα-μέρα για να εξασφαλίσουν μια καλύτερη ζωή για όλα τα παιδιά!

Τι από τα παραπάνω μπορούμε να κόψουμε;

Στη φετινή Γενική Συνέλευση του Χαμόγελου του Παιδιού αποφασίστηκε να μην κόψουμε τίποτα.

Σήμερα, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έχει μόλις 1,5 μήνα «ζωής».
Παρά τη δεινή οικονομική κατάσταση του Χαμόγελου και τη γενικότερη δύσκολη κοινωνικο οικονομική περίοδο που διανύουμε, συνεχίζουμε δυναμικά.

Από σήμερα ξεκινάει, σε πανελλήνια κλίμακα, εκστρατεία ενημέρωσης, συμμετοχής και εξεύρεσης πόρων για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»…. για Το Χαμόγελο του δικού μας παιδιού!

Καλέστε στο 14545
από όλα τα δίκτυα σταθερής τηλεφωνίας, με χρέωση 2,27 ευρώ ανά κλήση
και από τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (COSMOTE, VODAFONE, WIND), με χρέωση 2,46 ευρώ ανά κλήση

Στείλετε SMS στο 54020
τη λέξη ΧΑΜΟΓΕΛΟ ή XAMOGELO
από κινητό τηλέφωνο (COSMOTE, VODAFONE, WIND) χρέωση 2,46 ευρώ ανά SMS

 http://www.pentapostagma.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

19 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;ΡΟΥΧΑ, ΥΠΟΔΗΣΗ ,ΒΕΝΖΙΝΕΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ,ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ,ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΚΡΑΤΟΣ "Η ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΜΕ ΛΗΓΜΕΝΑ.ΜΗΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ;ΕΧΕΙ "Η ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ;ΠΟΣΑ ΤΑΖΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΒΟΥΤΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΕΠΑΙΤΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΥΣΤ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΗ ΕΚΕΙ.

    Reply
  2. GAP και ξερό ψωμί

    YΓ: και να μην ξεχνάμε, οι λωτοφάγοι έλληνες, ποιανού είναι το MEGA (δεν είναι μονο ο Μπόμπολας), που ξεσκίστηκε να μας κάνει πλύση εγκεφάλου και τρομοκρατία ότι δήθεν "ή μνημόνιο ή δεν θα έχετε μισθούς και συντάξεις".

    Reply
  3. GAP και ξερό ψωμί

    1. από τα 2.27 ευρώ του κάθε μυνήματος, σκαλίστε λίγο να δείτε ΠΟΣΑ παίρνουν οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας. Μιλάμε για απίστευτη ΑΛΗΤΕΙΑ και ΚΑΠΗΛΕΙΑ της ευαισθησίας όσων θα τρέξουν να στείλουν SMS.

    2. Το "χαμόγελο του παιδιού" της ΜΑΡΙΑΝΝΑΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ είναι καλό για να διαφημίζεται η αγράμματη σύζυγος του αρχι-μαφιόζου εκ Κρήτης (διαβάστε εδώ -π.χ.-, τα "ωραία" του και ποιό ρόλο έχει παίξει στη μεταπολιτευτική ιστορία: hhtp://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2011/03/blog-post_31.html ), μητέρα του "τζίγγερ", συμμαθητή του Γ. Παπακωνσταντίνου (αυτός τον έφτιαξε και κατέληξε "υπουργός" της συμμορίας που ξεπουλάει τη χώρα, με μόνους κερδισμένους το βαρδινογιαννεϊκο και τους υπόλοιπους αρχι-καρχαρίες που έγιναν μάγκες με λεφτά δικά μας)

    τώρα που πτωχεύει, η τόοοσο "φιλάνθρωπος" οικογένεια των εφοπλιστάδων / λαθρεμπόρων, δεν έχει να δώσει τα ψιλά που χρειάζονται "για να μη σβήσει το χαμόγελο του παιδιού";;

    ΟΣΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ, ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ, και σ' αυτή και σε όλες τις άλλες ΜΚΟ (φιλάνθρωπες του κώλου, οικολόγες του κώλου, κλπ).

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Μέχρι κάποια στιγμή πίστευα ότι ο εν λόγω κύριος πράγματι προσέφερε έργο. Άρχισα να δυσανασχετώ όταν τον έβλεπα κάθε τρεις και λίγο στα βοθροκάναλα και μάλιστα με ένα ύφος στο οποίο κάτι δεν μου άρεσε. Όταν μάλιστα βγάζει και παιδιά στο γυαλί λες και πρόκειται για τσίρκο… Παλιότερα έστελνα και μηνύματα, ξέρετε για να πάνε χρήματα στο "χαμόγελο του παιδιού". Όχι πια. Τα σχόλια που διάβασα παραπάνω, με βάζουν σε πολλές σκέψεις…

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΣΑ,ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ,ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ ΑΠΑΤΕΣ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Oταν πέθανε μια θεία μου άκληρη μετά απο χρόνια μάχης με το αλτσχάιμερ, μία φίλη-φίδι της έκανε πλαστή διαθήκη που έδινε το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο της(ένα μικρό διαμέρισμα στην Καλλιθέα) στο Χαμόγελο του Γιαννόπουλου. Οι απατεώνες δεν παραδεχόντουσαν και δεν συνεργάζονταν με τίποτα, τότε όλοι οι συγγενείς συμφωνήσαμε και πήγαμε δικαστικώς, αποφάνθει γραφολόγος ότι η διαθήκη ήταν πλαστή, τώρα περιμένουμε την εκδίκαση τον Μαιο. Που τα πουλάνε αυτά τα παραμύθια για πτώχευση, τα τρωκτικά των ΜΚΟ, δίνουν λογαριασμό σε κανέναν;;; Τόσα χρόνια που τρώγανε από τις σάρκες μας ήταν καλά;;; Άι στο διάολο και μακάρι να δικαστούν παραδειγματικά όλα τα λαμόγια των ΜΚΟ για τα λεφτά του ελληνικού λαού που φάγανε.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΚΡΙΜΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ,ΓΙΑ ΕΜΠΟΡΙΟ ΣΑΡΚΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΓΑΜΩ ΤΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΤΟΥΣ.

    ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΡΕ ΠΑΝΤΟΥ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ,ΉΦΙΛΗ 1.09
    ΑΡΧΙΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΣ 3.30μμ(ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΤΩ)ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΠΡΙΝ ΑΥΤΗ Η ΠΟΝΤΙΚΟΜΑΜΗ ΚΑΘΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΤΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥ.ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΟΝΗ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΤΙΝΑΞΩ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ,ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΓΛΥΦΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ.ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΑΔΙΚΟ ΑΛΛΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΘΑ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ.ΔΕ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΟ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΝΑ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ ΕΤΣΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙ Ο ΞΕΦΤΙΛΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΘΕΙ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ Ο ΒΡΥΚΟΛΑΚΑΣ.ΜΕ ΣΥΧΗΣΕ ΠΡΩΪ-ΠΡΩΪ ΟΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Μακάρι αμάν καί πότε κλεφτρόνια λαμόγια εκμεταλευτες των αδυναμιών ρουφήχτρες του Ελληνικού δημοσίου πού ζείτε πολυσιοπάροχα σε βάρος των παιδιών και όχι μόνο. ψΟΦΟΣ ΑΛΗΤΕΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΛΕΦΤΑΡΑΔΕΣ σε ολους σας!

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Μ.Κ.Ο ΑΡΑ ΥΠΟΤΕΙΘΕΤΕ ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕ ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΣΧΩΛΕΙΤΑΙ?? ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΤΟΥ?? ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ?? ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΡΗΣΚΕΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΕΡΓΑΣΤΕΙ ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ή ΣΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΩ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ή ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙ.
    ΚΑΘΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΚΤΗ.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Άπληστοι καριόληδες των ΜΚΟ, γαμώ το μασονικό παρακράτος που σας βόλεψε.

    Στόχος αυτής της (κρατικοδίαιτης στην πραγματικότητα) "μη-κυβερνητικής" οργάνωσης είναι η υπονόμευση και εν τέλει η καταστροφή του θεσμού της οικογένειας.

    Γιατί η οικογένεια είναι από τις δυνάμεις που μπορούν να στηρίξουν την αντίσταση στη λαίλαπα της Νέας Τάξης των σατανιστών.

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Ντροπή σε αυτούς που μας κάνουν και "ψυχικούς εκβιασμούς" ότι εμείς οφείλουμε να σώσουμε το Χαμόγελο, αλλιώς θα πρέπει να νιώθουμε και ένοχοι…

    ΕΝΟΧΟΙ είναι αυτοί που πλούτισαν εις βάρος μας και δη τώρα και "δεν έχουν" να δώσουν λίγα χιλιάρικα/ εκατομμύρια από τα ΔΙΣ τους να σωθεί το χαμόγελο…..

    Ενώ έχουμε εμείς που με τα βίας τα βγάζουμε πέρα!

    ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ! ΕΓΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ!

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Πείτε στην ΖΑΜΠΛΟΥΤΗ Μαριάννα να σας ελεήσει….

    Οι πολίτες…. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ…..

    ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ!

    ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΙ….

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *