Να σε τι ειναι χρησιμος ο Θοδωρης

Οταν μιλάμε για πραγματικά άνθρωπο της δουλειάς , της παραγωγής και του μόχθου το πρώτο άτομο που μας έρχεται στο μυαλό ειναι ο Θόδωρος Πάγκαλος

1. Το ακατάσχετο ρέψιμο του μετα το φαί απελευθερώνει μεγάλες ποσότητες μεθανίου, ενός από τα….
ισχυρότερα αέρια του θερμοκηπίου. Το φαινόμενο μπορεί πάντως να αντιμετωπιστεί με κατάλληλη δίαιτα, προτείνουν ειδικοί.Παράγει κάθε μέρα 100 με 200 λίτρα μεθανίου, δήλωσε ο Μάικλ Αμπερτον, ερευνητής του βρετανικού Ινστιτούτου Έρευνας Λιβαδιών και Περιβάλλοντος.
«Υπάρχει μια συχνή παρανόηση για το πώς το μεθάνιο φτάνει στην ατμόσφαιρα. Στην πραγματικότητα απελευθερώνεται με το ρέψιμο, και από την άλλη άκρη με κλ……..», διευκρίνισε στο Reuters.
Δεν είναι απλώς θέμα καλών τρόπων. Μιλώντας σε συνέδριο για τη γεωργία και την κλιματική αλλαγή που διοργάνωσε το Science Media Center του Λονδίνου, ο Αμπερτον πρότεινε τροποποίηση των τροφών του ώστε να διευκολύνεται η χώνεψη.

2. Το μεθάνιο που απελευθερώνεται στην ατμόσφαιρα από την τουαλέτα του μπορεί να είναι πιο επιζήμιο για το περιβάλλον απ΄ ό,τι τα τζιπ. Σε αυτό το συμπέρασμα καταλήγουν ειδικοί, οι οποίοι προσπαθούν να αλλάξουν τη διατροφή του Υπουργού , προκειμένου να γίνουν περισσότερο… φιλικά προς το περιβάλλον.

3. Παράγει κατά μέσο όρο ανά έτος 10 τόνους ή 8.000 οκάδες κοπριάς. Ένα άλογο 4.800 οκάδες. Ένας γάιδαρος 2.400 και ένα πρόβατο 250 οκάδες. Εάν μπει σε δίαιτα θα πάρουμε τη μισή ποσότητα κοπριάς

Ο μόχθος και η πάλη με την λεκάνη συνεχίζεται………………….

OXI ALLO KAPBOYNO

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

12 Comments

  1. Ανώνυμος

    ε ρε γλεντια που κανουν τα γαιδουρια τωρα που ο παγκαλος κανει τσαμπα κοπρια αλλα τι να πεις τοσα ευρω καταβροχθισε σκεψου ποσουσ αιωνες θελει να τα χονεψει ο βοθρος που εχει εντερο.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΜΕΤΑ ΤΟ ΟΛΟΙ ΜΑΖΥ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ -ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1980-ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ?- ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΧΑΡΙΣΤΑ ΠΕΡΗΦΑΝΑ ΓΗΡΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ-ΤΑΔΕ …….ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΣΥΝΑΠΤΑ ΣΧΕΔΟΝ ΕΤΗ ΥΠΟΥΡΓΟΣ -ΑΛΛΑΓΗΣ-ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΥ-ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ–ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΗ ΚΥΡΙΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΔΗΛΩΝΕ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΚΑΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΤΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΣΓΟΥΡΟΣ ΚΑΜΙΝΗΣ Η ΤΟ ΧΑΟΣ–ΞΥΠΝΗΣΤΕ Ρ Ε Ε Ε Ε Ε Ε

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ,ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ ΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ , ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ.ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ,ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΠΑΝΗΓΎΡΙ , ΚΑΙ Ν΄ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΌ ΤΑ 18 ΤΗΣ ,ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΤΗΣ, ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΨΩΜΙ.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΝΕΟΙ ΠΑΡΤΕ ΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΣΕΙΣ
    ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ
    ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ
    ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟ ΟΥΤΕ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ
    ΕΡΓΑΣΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΞΕΤΑΙ ΝΕΟ ΣΤΟΧΟ
    ΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΦΙΡΜΑΤΑ …ΡΟΥΧΑ ΑΜΑΞΙΑ …Η ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΤΗ ΖΩΗ????
    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ..ΔΥΟ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΝ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *