ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ…

ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Σε λίγο ξεκινάει η πορεία των Μικροπωλητών από τα κεντρικά τους γραφεία στους Αγ.Αναργυρους με κατεύθυνση το Υφυπουργείο Εμπορίου στην Κάνιγγος… Πάνω από 300 φορτηγά… Έχουν επιστρατεύσει φέρετρα σημαίες κλπ… Τα παιδιά του Παπουτσή είναι εκεί και…..
με απειλές προσπαθούν να τους σταματήσουν…. Χαμός λέμε…

www.dimotikosafari.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

4 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ 10 ΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥΣ ΜΕ ΤΑ 5-6 ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΟΙΣΜΟΙΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ.ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΠΩΛΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΑΝΩΚΑΠΕΛΑ.ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΤΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ,ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΣΕ ΔΙΠΛΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΕΣ ΤΙΜΕΣ.
    Η ΓΝΩΣΤΗ ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ.
    ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ.ΦΩΝΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΠΕΛΕΡΗ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΝΑ ΔΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΠΟΣΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΝΤΑΒΑΤΖΙΛΙΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΛΙΜΟΥΖΙΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.
    ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.ΑΣΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΗΡΙΑ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΚΑΙ Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΙΒΑΝΙΖΕΙ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    η αστυνομια καλα θα κανη να παει με το μερος των μικροπωλητων γιατι ξαναρχεται παλι η σειρα τους για περικοπες …………φτανει πια να μας χρησιμοποιη το κρατος να μας πηδαει και να λεμε ευχαριστω. οταν το παρουν χαμπαρι θα ειναι αργα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *