Μάλλον φάρσα η πληροφορία για βουτιά αγνώστου στο Λιμάνι του Ηρακλείου

Χωρίς κανένα αποτέλεσμα οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός ατόμου που φέρεται να έπεσε χθες το βράδυ στη θάλασσα στο βόρειο λιμενοβραχίονα του λιμανιού του Ηρακλείου στον Κούλε όπως άγνωστο άτομο ανέφερε με τηλεφωνημά του στο Λιμεναρχείο.Όπως όλα δείχνουν μάλλον πρόκειται για κακόγουστη φάρσα καθώς παρά το γεγονός ότι αμέσως σήμανε συναγερμός στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου και….
άμεσα ξεκίνησε η επιχείρηση εντοπισμού του, με τη συμμετοχή πλωτού σκάφους του Λιμενικού , άλλων ιδιωτικών σκαφών και δυτών αλλά και με τη συμμετοχή περιπατητών , οι άνδρες του Λιμεναρχείου δεν εντόπισαν το παραμικρό.

Οι ίδιοι εκτιμούν ότι πρόκειται για φάρσα καθώς ο άγνωστος που τηλεφώνησε στις 10:00 χθες το βράδυ στο λιμεναρχείο και είπε ότι ένα άτομο έκανε χρήση ναρκωτικών και έπεσε στη θάλασσα, όταν του ζητήθηκε να πάει στο λιμεναρχείο και να υποδείξει το μέρος από όπου φέρεται να έπεσε ο άνδρας εκείνος έκλεισε το τηλέφωνο!

http://endoxora.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

  1. iera ellas

    βαλτε σε λειτουργια τον δορυφορο ,το gps ,ανοιξτε με εντολη εισαγγελεα το τηλεφωνικο σημα, εντοπιστε τον και μετα τιμωρια προς παραδειγματισμο. παντως τιμωρια προς παραδειγματισμο εχουν αλλοι σειρα προτεραιοτητας

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *