Όλη η αλήθεια για ένα άθλια στημένο κατηγορητήριο

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ 

ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΑ ΤΟΥΡΚΟΚΑΝΑΛΑ… Η ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΩΝ: ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΘΛΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΗΤΡΙΟ…


Ελλείψει πραγματικών στοιχείων, ικανών να στοιχειοθετήσουν τις εις βάρος του Αρχηγού και των βουλευτών του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή κατηγορίες, συνεχίζεται η παρέλαση…

ψευδομαρτύρων, των οποίων οι ευφάνταστες και προσυνεννοημένες ανοησίες, καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της ύλης δελτίων ειδήσεων, τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών εκπομπών και βεβαίως τις σελίδες των ρυπαροφυλλάδων της διαπλοκής.

Η παράνομη και αντισυνταγματική – κατά την ομολογία πλήθους έγκριτων νομικών, ποινικολόγων και συνταγματολόγων – πολιτική δίωξη εις βάρος του Αρχηγού, βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής από μέρους μιας αντεθνικής και συνάμα γελοίας κυβέρνησης, προϋπέθετε την ανάδειξη γελοίων καταγγελιών από γελοίους ψευδομάρτυρες, στις οποίες η κυβέρνηση και οι κανίβαλοι της στρατευμένης δημοσιογραφίας πασχίζουν να προσδώσουν σοβαρότητα και αξιοπιστία. Πάνω σε αυτές τις ψευδομαρτυρίες και σε ένα χαλκευμένο «καταστατικό» πατά η κυβέρνηση προκειμένου να δέσει τις κατηγορίες εναντίον των Χρυσαυγιτών.

Ο συναγωνιστής Κασιδιάρης, εις εκ των στόχων της πολιτικής δίωξης της κυβέρνησης κατά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, έχει ήδη διαλύσει με συντριπτικά επιχειρήματα την «αξιοπιστία» των ψευδομαρτύρων, κατά την απολογία του:

«Όσα άλλα αναφέρουν οι ανώνυμοι μάρτυρες είναι ψευδέστατα και συκοφαντικά, και εντάσσονται στο πλαίσιο της στοχοποίησης του νόμιμου κόμματός μας. Εισφέρω συγκεκριμένα στοιχεία για έναν εκ των δύο ‘ανωνύμων’ μαρτύρων, που αποδεικνύουν το κατασκευασμένο της κατηγορίας. Προ ημερών, δεχθήκαμε καταγγελία για ένα πρόσωπο φερόμενο ως μέλος της Χρυσής Αυγής, που διέδιδε ακατάσχετα ψευδολογίες, επ’ αμοιβή στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha στη δημοσιογράφο κ. Κουβελιώτη. 

Το συγκεκριμένο πρόσωπο σύμφωνα με την καταγγελία ονομάζεται … Με βάση πληροφορίες που συνέλεξα, ο συγκεκριμένος προσέγγισε τη Χρυσή Αυγή, παρέστη ελάχιστες φορές σε γραφεία μας και απεπέμφθη άμεσα λόγω αμφιβόλου ηθικής και ποιότητας ανθρώπου και διότι ζητούσε χρήματα από πολίτες, που συγκεντρώνονταν στα γραφεία μας. Μελετώντας τη δικογραφία, εντόπισα ταύτιση των λεγομένων του στο δελτίο του Alpha, όπου μιλούσε με την πλάτη στην κάμερα, με τα λεγόμενα ενός εκ των ανωνύμων μαρτύρων. 
Αποδεικνύεται πως πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο και από ιδιόγραφη σημείωση του κ. Βουρλιώτη, που περιέχεται στη δικογραφία όπου πάνω από το όνομα … είναι σβησμένο με ευθεία γραμμή το όνομα Κουβελιώτη, της δημοσιογράφου του Alpha που επιμελήθηκε το ψευδορεπορτάζ». Συμπλήρωσε επιπλέον: 
«Σας διαβεβαιώνω πως το εν λόγω άτομο ουδεμία σχέση έχει με τη Χρυσή Αυγή, έχει οπωσδήποτε χρηματιστεί από τον τηλεοπτικό σταθμό για τις ψευδείς δηλώσεις του και θεωρώ λυπηρό το φαινόμενο, να απολογούμαι για τα ψέματα και τις αθλιότητες που καταθέτει ο συγκεκριμένος ψευδομάρτυρας. Ζητώ να διερευνηθεί η περίπτωση αυτή καθώς και η αξιοπιστία του έτερου ανώνυμου ψευδομάρτυρα, ώστε να λάμψει η αλήθεια. Απτή απόδειξη, ότι ο συγκεκριμένος μάρτυς ουδεμία σχέση έχει με τη Χρυσή Αυγή, είναι πως όταν αναφέρεστε σε δήθεν γνωστά σε αυτόν στελέχη του κόμματος, κάνει λόγο αόριστα για κάποιον Μάκη και κάποιον Περικλή. Δεν αναφέρει κανένα άλλο στοιχείο πέρα από αθλιότητες, ψεύδη και ανακρίβειες. 
Όσον αφορά την αρχαία κρυπτεία, την οπλική φάλαγγα, την ασπίδα της Λακεδαίμονος και άλλες φράσεις που παραπέμπουν στην ελληνική αρχαιότητα, τις έχω χρησιμοποιήσει συμβολικά, σε πάρα πολλές ομιλίες μου ιστορικού περιεχομένου. Η Χρυσή Αυγή είναι ένα νόμιμο πολιτικό κόμμα που συμμετέχει σε εκλογές, έχει κάνει μάλιστα επίσημη δήλωση στον Άρειο Πάγο σύμφωνα με την οποία σέβεται απόλυτα τους νόμους και το Σύνταγμα. 
Το μόνο αληθές στις ανώνυμες καταθέσεις είναι, ότι στις ανοιχτές εκδηλώσεις της Χρυσής Αυγής υπάρχει πράγματι ομάδα εθελοντική ιατρών και νοσηλευτών για επείγοντα συμβάντα, όπως λιποθυμίες λόγω συνωστισμού. Περιττό να πω, ότι τα περί μηχανοκίνητων ταγμάτων, INOVA και Κενταύρων είναι αστειότητες. Μόλις πριν λίγο πληροφορήθηκα τι σημαίνει INOVA και εξ όσων γνωρίζω, οι Κένταυροι είναι ομάδα κρούσης της νεολαίας της Νέας Δημοκρατίας»!

Αφού λοιπόν η κυβέρνηση έπεσε η ίδια στο λάκκο που έσκαβε για τη Χρυσή Αυγή, ακολούθησε ένα πρωτοφανές μπαράζ αλληλοκατηγοριών μεταξύ υπουργείου Δικαιοσύνης και υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και πολιτικών προσώπων και νομικών, κατά των πολιτικών προϊσταμένων των δύο ανωτέρω υπουργείων. Οι αργυρώνητοι δημοσιογράφοι δε, πάγωσαν στην είδηση της αποφυλάκισης των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, στρέφοντας τα βέλη της οργής τους στους υπουργούς Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη, ενώ μέχρι εκείνη την στιγμή εξαπατούσαν το Λαό παρουσιάζοντας ως ακράδαντα στοιχεία ενοχής τις μαρτυρίες των ψευδομαρτύρων!

Η αποτυχία της εκστρατείας του ψεύδους να «λιώσει» την Χρυσή Αυγή (όπως υποσχόταν ο Αντώνης Σαμαράς στους αμερικανοεβραίους εντολείς του), υποχρέωσε την κυβέρνηση στην αναζήτηση νέων ψευδομαρτύρων, ούτως ώστε να επιχειρηθεί η με νύχια και δόντια συντήρηση της συγκεκριμένης αθλιότητας στο επίκεντρο της ειδησεογραφίας, με προφανή σκοπό να απαξιωθεί δια της συκοφαντίας ο νόμιμος πολιτικός αγώνας των Ελλήνων Εθνικιστών. 

Σε αυτά τα πλαίσια, τα καθεστωτικά μέσα προπαγάνδας, συντονισμένα στο ρυθμό που δίνει η κυβέρνηση, προβάλλουν νέες καταγγελίες «ανώνυμων μαρτύρων», οι οποίοι μιλούν για ένοπλα τμήματα με στρατιωτική εκπαίδευση, για κρύπτες με χιλιάδες όπλα, για στρατόπεδα εκπαίδευσης και λοιπές παρόμοιες φαιδρότητες. 
Μέσα στο παραλήρημα των καθ’ υπόδειξη τρίτων ψευδομαρτυριών τους, φροντίζουν να εμπλέκουν και τα ονόματα του Αρχηγού του Κινήματος, βουλευτών και στελεχών του, επιδιώκοντας να αμαυρώσουν την εικόνα του μοναδικού καθ’ όλα καθαρού πολιτικού φορέα του Ελληνικού Κοινοβουλίου και φυσικά να συμβάλλουν στην καταδίκη Εθνικιστών, των οποίων το μοναδικό «έγκλημα» είναι ο πολιτικός αγώνας για το Λαό και την Πατρίδα. 
Το γεγονός της συστηματικής και ενορχηστρωμένης ψευδολογίας των συγκεκριμένων ψευδομαρτύρων, αποδεικνύεται από το γεγονός της αποτυχίας της αστυνομίας να εντοπίσει τις «κρύπτες με τα χιλιάδες όπλα», τα «στρατόπεδα εκπαίδευσης» και φυσικά τους στρατιωτικά εκπαιδευμένους «εθνικιστές μουτζαχεντίν», όπως καταθέτουν οι συκοφάντες και κράζουν εν χορώ οι κατ’ επάγγελμα υβριστές της δημοσιογραφίας.

Μόλις σήμερα, νέες «συγκλονιστικές αποκαλύψεις» είδαν το φως της δημοσιότητας, από τις καταθέσεις δύο νέων ψευδομαρτύρων. Όλα τα μέσα εξαπάτησης του Ελληνικού Λαού, κάνουν λόγο για βαρύ οπλισμό που έχει κρυφτεί επιμελώς σε εγκαταλειμμένο μοναστήρι της ορεινής Κορινθίας, ενώ ταυτόχρονα οι ψευδομάρτυρες εμπλέκουν νέα ονόματα στην υπόθεση, μεταξύ αυτών και του βουλευτή Κορινθίας του Λαϊκού Συνδέσμου, Ευστάθιου Μπούκουρα. 

Καθότι όμως, το ντελίριο των ψευδομαρτύρων έχει προ πολλού ξεπεράσει τα όρια της γελοιότητας, ο συναγωνιστής Μπούκουρας παρουσιάστηκε αυτοβούλως στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση της Δικαιοσύνης. Ο συναγωνιστής ενημέρωσε τόσο τον ανακριτή όσο και τους παρευρισκόμενους δημοσιογράφους(άγνωστο αν θα προβάλλουν τη δήλωση, μιας και δεν ταιριάζει στην «εγκληματική» τους θεματολογία και στον κανιβαλισμό επί ανθρώπων και πολιτικών ελευθεριών) πως με έκπληξη πληροφορήθηκε την εμπλοκή του ονόματός του από κατάθεση «ανώνυμου μάρτυρα». 
Μάλιστα ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ζήτησε την άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου, προκειμένου να καταφανεί το ψευδές των καταγγελιών του ψευδομάρτυρα, τονίζοντας πως επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του και αναμένοντας την κρίση της Δικαιοσύνης.

Αυτό είναι το «βαρύ» κατηγορητήριο κατά της Χρυσής Αυγής! Η κυβέρνηση χρησιμοποιεί ψευδομάρτυρες προκειμένου να ποινικοποιήσει το νόμιμο πολιτικό αγώνα ενός Κινήματος, το οποίο αποτελεί σήμερα το τρίτο τη τάξει κόμμα της ελληνικής πολιτικής ζωής. 

Η βρώμικη επίθεση από την κυβέρνηση και τους κανίβαλους της δημοσιογραφίας εις βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, είναι επί της ουσίας επίθεση στις πολιτικές ελευθερίες του Ελληνικού Λαού. Κι ο Ελληνικός Λαός, όποτε χρειαστεί και με νόμιμα πάντοτε μέσα, θα δώσει την σκληρή του απάντηση τόσο στους δημοσιογραφικούς λακέδες όσο και στην κυβέρνηση των ψευδομαρτύρων!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *