ΆΡΘΡΟ: Αναγνώστη

Μήνυμα του στρατηγού Κωνσταντινίδη Κωνσταντίνου

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΒΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΧΑΣΜΟΣ. ΓΙ’ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ ΩΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑ…

ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΑΙΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ. ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΝ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Ή ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΩΡΑ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ Χ.Α ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΞΟΥΝ . ΠΑΝΤΩΣ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΧΟΥΝ ΘΟΡΥΒΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΑΓΔΑΙΑ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ Χ.Α ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Σ’ΑΥΤΗΝ. ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ, ΔΙΕΘΝΗ ΜΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΝΤΟΠΙΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΛΥΣΣΩΔΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Χ.Α ΚΑΙ ΣΥΝΑΚΟΛΟΥΘΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΠΗΡΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΥΣΤΕΡΙΑΣ ΟΤΑΝ Η Χ.Α ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ . ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΝΗΣΥΧΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ Χ.Α ΣΑΝ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. Ο,ΤΙ Η Χ.Α ΠΗΡΕ ΛΑΘΟΣ ΔΡΟΜΟ , ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΤΟ ΝΑΡΚΟΘΕΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΩΝΙΣΜΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙ . ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΟΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΕΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΗΜΑΝΤΟ ΥΠΕΡ ΑΥΤΟΥ. ΕΤΣΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΦΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ
ΚΑΙ ΞΕΣΗΚΩΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΘΥΕΛΛΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ.
Η Χ.Α ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ. ΟΜΩΣ ΩΣ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑΓΑΝ ΤΑ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΡΑΣΤΩΝ ΤΩΝ ΦΟΝΩΝ. ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ! ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΝ ΚΛΕΦΤΕΣ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΩΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΚΛΕΦΤΩΝ; ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡ’ ΟΛΙΓΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΓΥΑΛΙΑ ΚΑΡΦΙΑ ΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΙ ΑΣΥΛΙΑΣ. ΕΤΣΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΦΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΛΗΣΜΟΝΗΣΟΥΜΕ:
1/ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΚΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
2/ ΤΟΝ ΚΑΤΑΦΩΡΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ
3/ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ , ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΑΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΡΜΟΣΤΕΙΑ
ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ
4/ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ, ΑΝΕΡΓΕΙΑ , ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ , ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ κοκ
5/ ΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ, ΛΩΠΟΔΥΤΩΝ, ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ
6/ ΤΑ ΖΩΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΕΘΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΟΣ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΜΑΣ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ.
ΑΝ Η Χ.Α ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ. ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΣΑΝ «ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ» ΚΑΙ «ΛΟΞΗ ΦΑΛΑΓΓΑ».
ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΝΑ, ΜΕ ΤΟΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΟΤΑΝ ΑΠΕΙΛΗΘΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΩΜΕΝΟΙ.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *