Τελειώνει του τερματοφύλακα

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα του τερματοφύλακα για την ΑΕΚ, καθώς ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς προχωράει τις σχετικές επαφές. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης φέρεται να έχει θέσει ως πρώτο του στόχο τον Χάβι Βάρας, ο οποίος μπορεί να αποχωρήσει από τη Βαγιαδολίδ, μετά τη μη άνοδο της ομάδας του στη μεγάλη κατηγορία της Ισπανίας. Πέρα από την περίπτωση του 32χρονου Ισπανού, η ΑΕΚ φέρεται να εξετάζει και την περίπτωση του Εστεμπάν Αλβαράδο, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αλκμάαρ.

Στο θέμα του επιθετικού, μετά την απόκτηση του Ραφίκ Τζιμπούρ, η Ένωση αναζητεί έναν ακόμα παίκτη για τη συγκεκριμένη θέση, προκειμένου να υπάρχει και μια καλή εναλλακτική επιλογή στα χέρια του Τραϊανού Δέλλα. Η περίπτωση του Ορλάντο Σα, συνεχίζει να απασχολεί τους «κιτρινόμαυρους», ενώ παράλληλα εξετάζονται και άλλες περιπτώσεις για τη συγκεκριμένη θέση.

Η ΑΕΚ θα κινηθεί επίσης για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ και ενός κεντρικού αμυντικού. Για τη δεύτερη θέση μελετάται η περίπτωση του Χουάν Κάλα, ο οποίος έδειξε θετικός στο ενδεχόμενο επιστροφής στην Ένωση. Τέλος, στις 12:00 θα γίνει η επίσημη παρουσίαση των καρτών διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου. Παράλληλα, η διοίκηση θα ανακοινώσει και τις νέες τιμές των καρτών.

Πηγη novasports

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *