Τι τους κοιτάτε; Πάρτε τους με τα γιαούρτια! Γαλάζια επανάσταση … με Λουί Βιτόν

Όπλα, μπαλάσκες … και Λουί Βιτόν! Οι βουλευτές της ΝΔ, με πρώτη την Ελίζα Βόζεμπεργκ βρέθηκαν στην κατάληψη του Δημαρχείου της Αθήνας για να  δώσουν τον αγώνα τους!
Σε πεδίο εσωστρέφειας στη ΝΔ εξελίσσονται οι κινήσεις «κόκκινων» βουλευτών που υπερασπίζονται δυναμικές κινητοποιήσεις συγκεκριμένων ομάδων εργαζομένων. Ουσιαστικά πρόκειται για μια…..
επανάληψη επιλογών που είχαν κάνει κατά το παρελθόν βουλευτές της ΝΔ (που μετέπειτα έγιναν υπουργοί την περίοδο 2004-2009) στα μπλόκα των αγροτών.
Η διαφορά τώρα είναι ότι πεδίο αντιπαράθεσης στις εθνικές οδούς δεν υπάρχει κι έτσι οι «κόκκινοι» της ΝΔ αναζητούν άλλα πεδία δράσης. Ένα από αυτά ήταν οι συμβασιούχοι του Δήμου Αθηναίων, που κατέλαβαν το δημαρχείο καταγγέλλοντας για εμπαιγμό τον δήμαρχο Γιώργο Καμίνη.
Εκτός από την Ελίζα Βόζενμπεργκ, στο πλευρό των καταληψιών έσπευσε και ο πρώην ΠΑΣΟΚος, νυν γραμματέας συνδικαλιστικού της ΝΔ Γιάννης Μανώλης! Έλεος…

http://piazzadelpopolo.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    louis vuitton krataei kai i koutsi maria apo to kathe koloxori tis elladas pleon. auti sas peirakse pou toulaxiston exei kai kapoio kyros?

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΜΗΠΩΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΘΩΝΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ;

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *