Ο δρόμος για την Δημαρχεία είναι στρωμένος με αίμα.

Γράφει ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Να τος, πετιέται από δεξιά, αγριεύει και θεριεύει
Ξηλώνει μπάτσους στρατηγούς, εφόδους στους χρυσαβγίτες.
Έχει τον ΣΚΑΙ αγκαλιά, το ΜΕΓΑ, τον ΑΝΤ1
Πορεία, δρόμο τραχύ και δύσκολο
Για την Δημαρχεία.

Η Συνταγή για ηλιθίους……Αθηνών και πάσης Ελλάδος.
Τα….δύο άκρα του διανύσματος, Χρυσή Αυγή και Νέα Δημοκρατία, φαινομενικά βρίσκονται σε…
σύγκρουση.

Οι μεν, Χρυσαυγήτες ή αυγουλοκέφαλοι, ενίσχυαν την ένστολη ιδιωτική «στρατιά» κρούσης του Κράτους κατά των διαδηλωτών, οι δε «Νεοδημοκράτες» αβαντζάρανε την δράση και τις εκκαθαρίσεις της χρυσαυγίας στα στέκια και τα καταλύματα των αλλοδαπών.

Όποτε παρέστη ανάγκη αποτελεσματικής σύγκρουσης Κράτους και Κοινωνίας , η χρυσαυγία έπαιρνε την εντολή ως ιερό καθήκον να δημιουργήσει καταστάσεις μη αναστρέψιμες που θα απαγόρευαν στην κοινωνία όχι μόνο να εναντιώνεται αλλά και δικαίως να δειλιάζει να βγει στους δρόμους.

Παράδειγμα; Οι νεκροί στην ΜΑΡΦΙΝ.

Ακόμη δεν βρήκαν ποιος ή ποιοι το έκαναν το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα.

Αλλά πώς να βρεθεί, αφού η εγκληματική αυτή ενέργεια περισσότερο μοιάζει με συμβόλαιο θανάτου;

Η Δεξιά έχει συνήθειο κατά πως μας διδάσκει η ιστορία, να κατασκευάζει γεγονότα τρομοκρατίας του λαού, κάθε φορά που κινδυνεύει είτε το αποτέλεσμα της πολιτικής της είτε η ίδια η ύπαρξη της.

Αυτοβούλως το παρακράτος δολοφόνησε τον Λαμπράκη;

Μήπως η ίδια η Κυβέρνηση , η εθνικιστική – φασιστική ΕΡΕ του Καραμανλή δεν έδωσε την εντολή «φάτε τον»;

Συνήθως βέβαια, όταν οι πολιτικοί, ακόμα και οι φασίστες , λένε «φάτε τον» δεν εννοούν αφαιρέστε και την ζωή του.

Η εντολή ως επιθυμία όμως, στα αυτιά των κατά συνείδηση ηλιθίων μπερδεύει το λογικό, αν έχουν, με την επιθυμία τους να ξεχωρίσουν ή να θυσιαστούν.

Σκεφτείτε τι ζητά η κόρη Μιχαλολιάκου από τους Ναζί συντρόφους της.

Τι μπορείτε να θυσιάσετε γι’ αυτήν την ιερή ιδεολογία.

Ό,τι θυσίασε ο δολοφόνος χρυσαυγίτης του Παύλου Φύσσα.

Το ίδιο συναίσθημα, την ίδια λογική έπαρση και αυτοθυσία στην ιδέα της εθνικιστικής φασιστικής κομματικής παράταξης του Καραμανλή, την ΕΡΕ, είχαν οι εκτελεστές με το τρίκυκλο του Λαμπράκη.

Τι κάνει λοιπό η Χρ. Αυγή σε όλης της την δράση και σε απόλυτη συνεργασία με την «μαμά»;

Εκτός της αναπαραγωγής της ιδέας της ανώτερης φυλής ή ανώτερης συνείδησης αυτοστρατεύεται στον εκφασισμό της Νέας Δημοκρατίας, αφού τόσο ο Πρόεδρος της όσο και οι υπουργοί του στην Κυβέρνηση είναι οπαδοί των φασιστικών ιδεών και ως φασίστες και παλιοί συνεργάτες των Γερμανών, ότι δηλαδή πρεσβεύει και Χ.Α., κυβερνούν την χώρα.

Σήμερα λοιπόν, ξεδιπλώνεται ο φασισμός που διεγείρει τα εγκεφαλικά κύτταρα της ηγεσίας της ΝουΔου, με «εκκαθαρίσεις» όσων οι ίδιοι διόρισαν ως αρχηγούς Αστυνομικών Διευθύνσεων, υπονοώντας ότι έχουν σχέση με την Χρ. Αυγή, περισσότερο για να κρύψουν την δική τους σχέση και με το Φασισμό και με την Χρ. Αυγή.

Οι Αστυνομικοί Στρατηγοί, δέχονται να θυσιαστούν για την ιδέα, αυτήν την ιερή ιδεολογία, όπως την περιγράφει και ο Μιχαλολιάκος, η κόρη του, ο Δένδια, ο Λαζαρίδης και ο Σαμαράς.

Θυσιάζονται στο θυσιαστήριο της κοινής ιδέας. Της εξουσίας πάσης θυσίας, της άκρατης υποταγής στην Γερμανική μηχανή του Δ’ Ραίχ και την υπεράσπιση των κεκτημένων που με την βοήθεια των Εγγλέζων, κέρδισαν με το τέλος του “εμφυλίου”.

Αυτό που κινδυνεύει είναι ότι κέρδισαν με την Εγγλέζικη απόβαση στην Ελλάδα εναντίων των Ελλήνων και σε βάρος της Αριστεράς.

Μια ενδεχόμενη νίκη, εκλογική της Αριστεράς, αποτελεί για όλους τους φασίστες της Ευρώπης, μια ηχηρή σφαλιάρα, που πολλαπλασιάζεται σε ισχύ και ήχο την χώρα προτεκτοράτο.

Το κέρδος για τον φασίστα Δένδια θα είναι, αν οι ηλίθιοι των Αθηνών όντως είναι ανεξάντλητοι, η εκλογή του σε Δήμαρχο.

Οι φασιστικές του αντιλήψεις, η γερμανικής παιδεία του συνεργάτη με την κουκούλα του Πατριώτη, η μέχρι σήμερα αγαστή συνεργασία των εντεταλμένων από τον ίδιο Αστυνομικών οργάνων να συνεργάζονται και να αλληλοβοηθούνται τα τάγματα εφόδου των σκατοκέφαλων με τα τάγματα εφόδου του ένστολου κράτους, προσδίδουν μια εκλογική υπεροχή του Δένδια στον Δήμο της Αθήνας.

Εγώ απλώς περιμένω να δω τα τάγματα ηλιθίων των Αθηνών, το πλήθος των γραμμών τους, την πυκνότητα και την δυναμική τους στην εκλογή Δημάρχου.

Μέχρι τότε καλή ….χώνεψη.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *