Αλήθειες για τον Δήμαρχο Οιχαλίας Φίλιππο Μπάμη….

Ο ¨αξιος¨ Δήμαρχός μας κ. Φίλιππας Μπάμης, ¨πετυχημένος¨ επιχειρηματίας εξ Αθηνών ορμώμενος πρόσφατα προσγειώθηκε στον Δήμο μας ως ¨Αλεξιπτωτιστής¨.
Ήρθε να πετύχει στο τόπο του, δεδομένου ότι στη ΒΙΠΕ Μελιγαλά, επενδύει σύμφωνα με δηλώσεις του σε φωτοβολταϊκό πάρκο 10 εκατ. Ευρώ ¨βλέπε πίσω ΜΠΟΜΠΟΛΑ¨, για να……
μας σώσει…… Και αφού δρομολόγησε τα των επιχειρήσεών του, έκανε και πάλι το θαύμα του στο Δήμο!!

Όρισε με απόφασή του ομιλητή στις εκδηλώσεις για την εορτή γέννησης του ¨Γέρου του Μοριά¨ Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, πολιτικό πρόσωπο!! Άκουσον! Άκουσον! Τον Περιφερειακό Σύμβουλο εκλεγμένο με τον συνδυασμό του ΠΕΤΡΟΥ ΤΑΤΟΥΛΗ Θεόδωρο Σταυριανόπουλο, ο οποίος σημειωτέον δεν κατάγεται και από τον Καλλικρατικό Δήμο μας.

Το γεγονός αυτό έχει εξαγριώσει τους πάντες στο Δήμο Οιχαλίας…και δικαιολογημένα.

Αυτά βλέπει ο κόσμος στην περιοχή και γίνεται έξαλλος , δεδομένου ότι ο Μπάμης είναι προσωπικός φίλος του Προέδρου της Ν.Δ. Άλλωστε ο Δήμαρχος όπου βρεθεί και όπου σταθεί υπερηφανεύεται ότι αυτός χρηματοδοτούσε τον ΣΑΜΑΡΑ στα ¨δύσκολα¨.

Με τέτοιο φίλο ΑΝΤΩΝΗ που στήριζες για Δήμαρχο περίμενες να βγάλεις το Δράκο περιφερειάρχη και να πας μπροστά την παράταξη!!

Πίσω έχει η αχλάδα την ούρα, Πρόεδρε….για τον ¨πετυχημένο επιχειρηματία¨ Δήμαρχό σου!!! Την επόμενη δεν θα τον σώσουν ούτε τα τραπεζώματα με ξένα κόλλυβα, ούτε τα λεφτά του!!

Ένας φτωχός και ασήμαντος Δημότης Οιχαλίας.

www.dimotikosafari.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *