Νέο χτύπημα κατά της Ελλάδας- Έρχεται η χρεοκοπία σας

Μπορεί η Ιρλανδία να βρίσκεται –τώρα- στο επίκεντρο της χρήσης χρέους στην ευρωζώνη, ωστόσο οι επενδυτές θεωρούν και πάλι ότι η Ελλάδα είναι πιο πιθανό να χρεοκοπήσει μεταξύ των χωρών της ευρωζώνης.

Νέο δημοσίευμα του Bloomberg το οποίο βασίζεται σε παγκόσμια δημοσκόπηση μεταξύ 1030 επενδυτών και αναλυτών, αναφέρει ότι το ……
ποσοστό 71% των επενδυτών πιστεύει ότι η χώρα μας θα χρεοκοπήσει.

Το αντίστοιχο ποσοστό τον Σεπτέμβριο του 2010 ήταν 67%! Όπως γράφει το δημοσίευμα το χρονικό διάστημα στο οποίο είναι αυξημένες οι πιθανότητες να κηρύξει χρεοκοπία η Ελλάδα, προσδιορίζεται μέσα στους επόμενους 12 με 18 μήνες!

Από την δημοσκόπηση προέκυψε πως η πλειονότητα των επενδυτών παγκοσμίως προβλέπουν ότι η Ιρλανδία θα χρεοκοπήσει, αποδεικνύοντας ότι εβδομάδες προσπαθειών από την κυβέρνηση του κάποτε «Κέλτικου τίγρη», δεν έχουν καθησυχάσει τις ανησυχίες για την αξιοπιστία τους. Καθώς η ιρλανδική κυβέρνηση τοποθετεί την τελευταία πινελιά σε ένα σχέδιο εξοικονόμησης 15 δισ. ευρώ, το 51% των ερωτηθέντων από την τελευταία παγκόσμια δημοσκόπηση του Bloomberg, θεωρούν ότι μια χρεοκοπία είναι πιθανή, σε σχέση με το 42% που πιστεύει ότι κάτι τέτοιο είναι απίθανο.

(newsbomb)
 
http://neamadata.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

20 Comments

  1. Ανώνυμος

    απο 12:10-σ.σ.: οταν λεω"διαπραγματευτουμε εννοω ακριβως αυτο, και ΟΧΙ ξεπουληθουμε!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ισως να'μαι ασχετη, και θα ηθελα καποια διαφωτιση: πώς γινεται να χρεωκοπουμε οταν βουίζει ο κοσμος για τον πλουτο που κρυβει το υπεδαφος μας? Να πω οτι ειμαστε χωρα που δεν διαθετει "κατι" μπορω να το δεχτω, αλλα με δεδομενο αυτα που κατα κορον λεγονται-πλουσιο υπεδαφος-, τι να σκεφτω? Δεν μπορουμε πανω σε αυτο να διαπραγματευτούμε? Τα χρηματα που μας χρωστα αποζημιωση η Γερμανια?(ακουσα καποια δεκαδες δις…)Γιατι δεν τα ζηταμε ή εστω ας τα πατσισουμε…Εν πασι περιπτωσει, δυστυχως μου φαινεται δυσκολο να πιστεψω οτι η ζωη μας θα αλλαξει τοσο δραματικα, ασχετως του οτι προσωπικα-οπως και πολλοι αλλοι- το'χω νοιωσει στο πετσι μου.Δυστυχως ελπιζω ακομα οτι κατι θα γινει και θα γλιτωσουμε. Εστω και τελευταια στιγμη οτι θα υπαρξει καποιος-οι που θα βγαλουν τη χωρα απ'αυτη την τοσο δυσκολη θεση.Εχω διαβασει οτι τροποι υπαρχουν…Παντως, για δυο πραγματα ειμαι σιγουρη: Το πρωτο, οτι αυτοι οι αλητες, οι προδοτες-μιλαω ως επι τω πλειστον για τα 2 κομματα εξουσιας και αυτους που ψηφισαν μνημονιο, Λαος και Μπακογιαννη-ΔΕΝ θελουν το καλο μας.Κοιτανε μονο την παρτη τους και η αποστολη τους δεν ειναι το καλο του λαου, αλλα η ΕΞΟΝΤΩΣΗ και ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ του! Το δευτερο, οτι ειναι πονηροι καιροι και πρεπει να επαγρυπνουμε…Ολοι αυτοι και αυτοι που τους στηριζουν ειναι πονηροι και αδιστακτοι. Και λυκοι μπορουν να εμφανιστουν ως αρνια (βλ.σχηματισμος "ΝΕΟΥ" κομματος, με αρωμα σηψης).Πρεπει να εχουμε το νου μας. Απο δω και μπρος θα δουμε και θ'ακουσουμε πολλα…Ανοικτα μυαλα και ματια…Ευχαριστω… Εαν θελει καποιος μου απαντα στα ερωτηματα που εθεσα.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Όσο πιο γρήγορα τόσο καλύτερα, το μαρτύριο της σταγόνας τραβάμε με τα κοπρόσκυλα που περιμένουν να γεμίσουν τις τσέπες τους πριν ξεκουμπιστούν.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΔΗΛΩΝΩ ΕΝ ΤΙΜΗ, ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΥΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ Ν' ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ. ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΟΡΦΗ ΒΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΦΤΩΧΙΑ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ,ΜΙΑ ΚΑΤ' ΕΦΗΜΙΣΜΟΝ "ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ", ΜΙΑΣ ΚΑΤ' ΕΠΙΦΑΣΙΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ..

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΡΕ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΕΛΟΣ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΟΥΝΕ ΧΑΜΕΝΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΧΩΣΙΜΟ

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ
    ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΣΑΣ!!!!!!!!!!!!!!ΒΡΙΖΑΤΕ ΟΣΟΥΣ
    ΑΠΕΙΧΑΝ????????ΝΑ ΤΩΡΑ ΦΑΤΕ ΝΔ ΠΑΣΟΚ ΚΚΕ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΟΣ!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    ΤΙ??????ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ????????
    ΠΩΣ ΠΛΟΥΤΙΣΑΤΕ ΤΟΣΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ?ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΣ
    ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ
    ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΤΣΙ Η ΧΩΡΑ!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΕΙΠΕ ΚΑΙ Η ΣΤΑΗ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ.ΚΡΙΜΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΟΛΗΤΙΚΟΥΣ.ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΤΖΑΠΑ ΠΟΛΕΜΙΣΑΜΕ ΤΟ 40..ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΟΛΗΤΙΚΟΙ

    Reply
  10. Ανώνυμος

    KAI BEBAIA ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΙΣΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΥΛΗΣΕ,ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ..Η ΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΜΙΓΚ ΒΓΑΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΕΣΕ 70 ΤΟΙΣ ΕΚΟΤΟ.ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΡΩΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ, ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ,,,,ΜΕ ΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ 0.67 ΛΕΠΤΩΝ,,ΘΑ ΣΩΘΕΙ Ο ΙΡΛΑΝΔΟΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΟΧΙ,ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΧΑΝΕΤΕ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΡΠΑΞΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΔΕΗ ΙΔΙΩΤΗΚΕΣ ΔΕΗ, ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΟΤΕ ,ΟΣΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΥΠΑΑΛΛΗΛΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΚΤΛ ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΛΑΒΕΙ..

    Reply
  11. Ανώνυμος

    Που ειναι ο ψυχιατρος ο Γριβας; Γιατι εχει εξαφανιστει απο τα καναλια; Πρεπει να ακουσουμε τις αποψεις του. Θα εχουν ενδιαφερον. Ο καθηγητης Σαρρης κι αυτος που ειναι;

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Δεν πάει στο διάολο ας χρεωκοπήσουμε ψυχές δεν μας παίρνουν οι οικογένειές μας να είναι καλά κι ας στερηθούμε αυτά τα ψεύτικα που νομίζαμε ότι φτιάχνανε το ΄΄κοινωνικό status''μας.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *