Ντόρα: Η Ν.Δ. έκανε τούμπα όπως η Κομανέτσι

Νέα επίθεση με πρωτότυπους χαρακτηρισμούς για το ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τη Ν.Δ. εξαπέλυσε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Κάνοντας αυστηρή κριτική στα δύο μεγάλα κόμματα για τη στάση τους απέναντι στην κυβέρνηση Παπαδήμου, η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, με…….
αφορμή και τη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή, είπε χαρακτηριστικά, ότι στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. υπάρχει παρέλαση μνηστήρων και η Ν.Δ. κάνει τούμπα «Κομανέτσι Style».

“Εμείς, η Δημοκρατική Συμμαχία, είμαστε οι μόνοι, που στηρίζουμε την κυβέρνηση χωρίς να συμμετέχουμε σ’ αυτήν, είμαστε οι μόνοι που είπαμε τα πράγματα καθαρά. Και ο παραλογισμός είναι ότι από τη μία πλευρά το ΠΑ.ΣΟ.Κ. άνοιξε το κύκλο της διαδοχής – οπότε είχες μια παρέλαση μνηστήρων οι οποίοι καθένας τοποθετείτο με δίγλωσσο τρόπο δήθεν επί του προϋπολογισμού και πρακτικώς επί των εσωκομματικών του ΠΑ.ΣΟ.Κ. – και από την άλλη πλευρά είχες μια Ν.Δ., που έκανε τούμπα “Κομανέτσι style” και από αντιμνημονιακή με το λάβαρο του αντιμνημονίου στις περιφερειακές εκλογές έπρεπε μέσα σε ένα μήνα να αλλάξει όλα όσα έχει πει”, είπε συγκεκριμένα η κα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στον ραδιοφωνικό σταθμό BHMA FM.

Επιπλέον τόνισε ότι καλωσορίζει τον Αντώνη Σαμαρά στον κόσμο της λογικής και σημείωσε ότι ζητούμενο είναι όλοι να πουν την αλήθεια στον ελληνικό λαό και τα κόμματα να σταματήσουν το λαϊκισμό.

“Δυστυχώς κανένας δεν ασχολείται με το μέγα ζητούμενο αυτή τη στιγμή και ασχολούνται όλοι με αυτά τα δευτερεύοντα μικροκομματικά, την αναζήτηση στρατηγικής, τις φράξιες, τους πέντε, τους δεκαπέντε και τους άλλους πέντε…”, συνέχισε αφήνοντας σαφείς αιχμές για όσα συμβαίνουν εσωκομματικά στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. και τη Ν.Δ..

Εξάλλου μιλώντας για το «Σκοπιανό» και εξαιρώντας τον ΛΑ.Ο.Σ., είπε ότι όλοι ζητούν μια ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό έναντι όλων (erga omnes) και αυτή είναι μια σταθερά της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής.

briefingnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *