Λαμία:Τα πήραν όλα κι΄έφυγαν, αλλά δεν πήγαν μακρυά…

Τους συνέλαβε η ομάδα ΔΙΑΣ..

Και τι δεν φόρτωσαν 4 ρομά, χθες το απόγευμα στις 17:30, από δύο επιχειρήσεις, που βρίσκονται επί της οδού Στυλίδος στην Αγ. Παρασκευή. Από τον περιβάλλοντα χώρο της μιας πήραν σίδερα και μηχανήματα, ενώ από την άλλη, το φανοποιείο απέναντι από τα σφαγεία, πήραν: 2 πόρτες από αυτοκίνητο Opel, 2 πόρτες από toyota hilux, 2 φτερά αυτοκινήτου, 1 καπό, ψυγεία, αμορτισέρ, και από ένα Golf ολόκληρο το…
μπροστινό μέρος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, την ώρα όμως που έφευγαν, έγιναν αντιληπτοί από κάποιον, που τους ακολούθησε και ταυτόχρονα ενημέρωσε την αστυνομία.

Η κινητοποίηση ήταν άμεση και το φορτηγάκι με τους 4 αθίγγανους εντοπίστηκε λίγα λεπτά αργότερα στην Νέα Μαγνησία από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ που τους συνέλαβαν.
Ο ένας από τους 3 ήταν ανήλικος και με εντολή εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος.

LamiaReport.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

8 Comments

  1. Ανώνυμος

    Δυστυχως δεν εχουμε μονο τους γυφτους της Ελλαδας εχουμε και τους αλβανογυφτους τους ρουμανογυφτους τους βουλγαρογυφτους κ.ο.κ ολοι μαζι κατακλεβουν οτι υπαρχει σε αυτην την χωρα. Εδω ισχυει το λεγομενο : Mαθανε οτι γα….στε και πλακωσανε και οι γυφτοι. Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ!

    Reply
  2. Ανώνυμος

    οι γυφτοι ειναι βαρος της γης και που πατουν πανω της τους ειναι πολλυ δεν ενταχτηκαν ποτε στην κοινωνια οχι γιατι δεν τους δεχτηκε αλλα γιατι δεν θελουν ,εξαλου το να ενταχθουν στην κοινωνια εχει και καποιες δεσμευσεις και υποχρεωσεις αυτοι εχουν μαθει να μην δινουν λογαριασμο σε κανενα

    Reply
  3. Ανώνυμος

    YPARXI TROPOS NA TOUS PIANOUNE OTAN PANE STON SIDERA NA TA POULISOUNE 8A PREPI NA DOSOUN TA STIXIATOUS APO TIN TAUTOTITATOUS KAI OPIOS DEN TA DINI DEN PREPI OSIDERAS NA TA AGORAZI KAI OTAN EINAI KLEPSIMEHKA NA PERINITIN ASTINOMIA TILEFONO KAI AN PALI OSIDERAS TA PARI LA8REA NA TOU PERNOUN TI ADIA KAI STIN FILAKI XORIS POLA LIGIA

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΡΕ 3:52;;;ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΓΥΦΤΟΣ….ΠΟΣΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΖΗΤΙΑΝΙΑ; ΚΑΝΕΝΑΣ ,.ΠΟΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΠΟΙΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑΣ….

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Από το έγκλημα καλύτερα η καφετέρια, καφεδάκι και πολιτικολογία. Να είναι καλά τα κορόιδα οι ευρωπαίοι που μας ταίζουν. Και τα πολιτικά γουρούνια που τους ψηφίζουμε.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    4.11
    Σωστος. Γιατι αμα δεν εχει δουλειες, η επομενη πιθανη καριερα ειναι το εγκλημα.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Τσιγγανοι,'αδερφια μου αλητες πουλια'…
    Ζουν χρονια τωρα κατω απο τα ορια της αξαθλιωσης…
    Κρατικη μεριμνα γι αυτους,αιωνιως ανυπαρκτη.
    Αναγκαστικα το ριχνουν στην εγκληματικοτητα για
    να επιβιωσουν…
    Χρειαζεται Κρατος εδω και σ αυτη την πονεμενη
    ιστορια.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *