Ανασχηματισμός στις υπηρεσίες του δήμου

Αμέσως μετά τις διακοπές του Πάσχα, ξεκίνησε ένας γενικός ανασχηματισμός στις διευθύνσεις των υπηρεσιών του δήμου Θεσσαλονίκης από τη διοίκηση Μπουτάρη.

Ο κύριος όγκος των μετακινήσεων θα γίνει αυτή την εποχή και πριν τις άδειες του καλοκαιριού, με….
στόχευση στις μετακινήσεις διευθυντών και προϊσταμένων.

του Δημήτρη Συρμάτση

Μέχρι να υπάρξει οργανισμός, καινούριο υπηρεσιακό, το οποίο θα κάνει τις κρίσεις, ο δήμος θα λειτουργεί με τη νέα σύνθεση αλλά και με αναπληρώσεις στις διευθύνσεις και στα τμήματα.

Συγκεκριμένα, έστω και μετά από 4 μήνες άρχισαν να γίνονται κάποιες μετακινήσεις ουσίας, όπως τις χαρακτηρίζουν οι εργαζόμενοι, κυρίως στην καθαριότητα και τη μηχανολογία. Επιλέχθηκαν άνθρωποι ικανοί να βοηθήσουν τη νέα διοίκηση στην αλλαγή της νοοτροπίας αλλά και στην αποφυγή «μπελάδων» μέχρι να εφαρμοστεί η ανακύκλωση και το εγκαθιδρυθεί το νέο σύστημα διοίκησης.

Από πλευράς ονομάτων και για τους γνώστες των πραγμάτων, να αναφέρουμε ενδεικτικά την μετακίνηση του Ευστ. Σεραλίδη, ο οποίος χαρακτηρίστηκε από εργαζομένους ως ο ακρογωνιαίος λίθος του συστήματος τα τελευταία 12 χρόνια, από τη διεύθυνση Μηχανολογίας στη δ/νση Ηλεκτρολογικού και ο Στ. Ζαχαρίου από προϊστάμενος Μηχανολογίας πήγε στο Σταθμό Μεταφόρτωσης (ΣΜΑ), από όπου έφυγε ο Θ. Αστερίου που πήγε στην Οδοποιία.

Στη δ/νση Μηχανολογίας δεν υπάρχει διευθυντής και θα εκτελεί χρέη ο τμηματάρχης Δημ. Κατιρτζόγλου που ήρθε από το ηλεκτρολογικό. Τέλος ο προϊστάμενος του ληξιαρχείου Γ. Καπουτσίδης πάει στην καθαριότητα και το τμήμα αποκομιδής ενώ η προϊσταμένη του γραφείου κίνησης Ελ. Παράσογλου μετακινήθηκε στη δ/νση Ηλεκτρολογικού.

http://spnews.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

  1. Ανώνυμος

    την καθυστέρηση ουσιαστικών πράξεων(ίσως και βόλεμα ημετέρων)την θεωρείς πρόοδο??

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *