Λειτουργούν σαν Μαφία.

Κύριε Δήμαρχε νυν και πρώην. Κύριοι Σύμβουλοι νυν και πρώην.Εδώ υπάρχει ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα τις Μυκόνου .Το Μύκονος Zoo θέλοντας να προστατεύσει τους Συνεργάτες του τους αναγνώστες και τα φιλικά Μυκονιάτικα blog που συνεργάζονται μαζί μας, δημοσιεύει σήμερα απόσπασμα από mail που λάβαμε από Αναγνώστη κάτοικο Ορνού.:

Είναι μία κολοπαρέα που ο ένας δεν πειράζει τον άλλο, αλλά “πηδάνε” όποιον πάει να….
κουνηθεί στον Ορνό.ΑΠλώς, ανοίξετε τα μάτια στους Μυκονιάτες δείτε πίσω απο αυτό που θέλουν να φαίνεται, ξεσκεπάστε τους δήθεν επενδυτές που έρχονται και καταπατούν τα πάντα, ενώ ο ντόπιος είνα ικαταδικασμένος ή να τους γλύφει ή να πεθάνει της πεινας.
Το μέτωπο που πας να ανοίξεις είναι μεγάλο και είναι όλοι τους (στοά;)Δήμος δημόσιες υπηρεσίες Δικαιοσύνη k.l.p πολύ επικίνδυνοι.Λειτουργούν σαν Μαφία. Μπορούν να σε κτυπήσουν εκεί που δεν το περιμένεις. Φιλική μου συμβουλή, απο κακιά πείρα που έχω αποκτήσει, προσέχετε . Είναι επικίνδυνοι.
Φιλικά
Φοβισμένος Κάτοικος Ορνού Μυκόνου
Αυτό είναι ένα απόσπασμα τις επιστολής που λάβαμε σε mail μετά την Ανάρτηση του Τάσουhttp://mykonensis.blogspot.com/2012/01/to-santa-marina.html για το Σκάνδαλο και τις Παρανομίες που και καλά δεν ξέρετε στο Santa Μαρίνα.Σήμερα 19/01/12 και ώρα 16:15 γίνετε ανάρτηση .Απλά για να λάβουν γνώση οι πολίτες της Μυκόνου και να καταλάβουν ότι εν έτη 2012, να φοβόμαστε να μιλήσουμε για τα συμφέροντα του τόπου μας.Κύριε Δήμαρχε ας αναλάβετε τις ευθύνες σας.

The editor

Mykonos Zoo

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *