Μεσσηνία: Την έθαψαν και την ”έχτισαν” κάτω από το μπαλκόνι της κόρης της – Φρίκη στη Μεγάλη Μαντινεία από τις αποκαλύψεις!

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή, τυλιγμένη με σεντόνια κάτω από τη βεράντα της κόρης της – Το στοιχείο που παραξένεψε τους αστυνομικούς και έριξε φως στο μυστήριο…
Η αποκάλυψη που σόκαρε την τοπική κοινωνία, έγινε το πρωί της Κυριακής (12-10-2014) στο χωριό Μεγάλη Μαντινεια, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Καλαμάτα. Υπέργηρη γυναίκα, βρέθηκε θαμμένη κάτω από τη βεράντα της κόρης της, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Καλαμάτας, μετά από απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε τις προηγούμενες ημέρες, καθώς αντιμετωπίζει και ψυχολογικά προβλήματα.


ΦΩΤΟ από pelop.gr
Η υπέργηρη γυναίκα δεν είχε δώσει σημεία ζωής από τις 10 Αυγούστου. Την ημέρα εκείνη, η άτυχη γυναίκα είχε μεταφερθεί με ταξί από την κόρη της, μετά από νοσηλεία στο νοσοκομείο, στο σπίτι τους στο χωριό.

Από τότε κανείς δεν είδε την ηλικιωμένη. Μάλιστα, η κόρη πριν λίγες ημέρες κάλεσε και Αλβανό εργάτη και έχτισε το κάτω μέρος της βεράντας, χωρίς όπως λέει ο ίδιος να αντιληφθεί ότι εκεί ήταν θαμμένη η ηλικιωμένη.

Κάτοικοι της περιοχής που ανησύχησαν από την εξαφάνιση της γυναίκας ειδοποίησαν την αστυνομία. Οι αστυνομικοί μετά από έρευνες, παραξενεύτηκαν από το φρέσκοκτισμένο σημείο και σπάζοντάς το ανακάλυψαν το άψυχο σώμα της άτυχης γυναίκας, τυλιγμένο με σεντόνια.

Άμεσα ειδοποιήθηκε ιατροδικαστής, ο οποίος καλείται να αποφανθεί για τα αίτια θανάτου της γυναίκας, κι αν αυτά αποδίδονται σε φυσικά αίτια ή σε εγκληματική ενέργεια. Αναλυτικές ανακοινώσεις από την Αστυνομία, αναμένονται εντός της ημέρας. Για την ώρα όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, αν και όλα δείχνουν εμπλοκή της κόρης της άτυχης ηλικιωμένης…

Πηγή: pelop.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *