ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΤΟΥ ΒΑΣ. ΛΕΒΕΝΤΗ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Στην εκπομπή του της 24ης Μαΐου 2013 ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος παρουσίασε διαδικτυακή δημοσκόπηση του μπλόγκ του στην οποία εμφάνισε τη Χρυσή Αυγή … δεύτερο κόμμα, τον κ. Αλαβάνο να πιάνει 8%, φυσικά την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ δεν την περιελάμβανε ούτε καν στο ερωτηματολόγιο. Μπράβο Μάκη, τώρα αποκαλύπτεσαι. Καλεσμένοι του, ποιοί άλλοι; Οι μόνιμοι κυκλοφορούντες στα παράθυρα της διαπλοκής, Νικολόπουλος, Μανώλης, Καπερνάρος, κάποιοι “τηλεοπτικοί” δικηγόροι και οι μόνιμοι συνεργάτες του κ. Μάκη…
Στη συνέχεια ο κ. Τριανταφυλλόπουλος εμφάνισε κάποιον που, όπως ισχυρίζεται, ήταν οδηγός προέδρου μεγάλης εταιρείας δημοσίων έργων και παρέδιδε τις τσάντες με τα λεφτά των δωροδοκιών σε υπουργούς, στρατηγούς, δικαστικούς. Κατά τους ισχυρισμούς του κυρίου αυτού, τηρούσε ημερολόγιο των παρανομιών που τον διέταζαν να κάνει και όταν μάλωσε με το αφεντικό του και απολύθηκε από τη δουλειά του άρχισε τις αποκαλύψεις. Στην εκπομπή έμπλεξαν και το όνομα του Απόστολου Κακλαμάνη, ο οποίος αρχικά προθυμοποιήθηκε να φέρει το θέμα ενώπιον της δικαιοσύνης, όμως στη συνέχεια, όταν είδε με τα μάτια του τον καταγγέλλοντα, θεώρησε μη σοβαρές τις καταγγελίες και τους … έδιωξε.

Αλλά φίλε μας κ. Τριανταφυλλόπουλε, τώρα ανακάλυψες την πυρίτιδα; Τις συγκεκριμένες καταγγελίες δεν τις γνωρίζουμε, αν έχουν υπόσταση ή όχι. Όμως, ότι τα δημόσια έργα ανετίθεντο όλα με μίζες τα τελευταία 40 χρόνια, τώρα το ανακάλυψες; Εσύ κύριε Μάκη στα πάνελ σου καλούσες συνεχώς τους ίδιους και τους ίδιους, δεξιούς δεξιούς και πασοκτζήδες ως επί το πλείστον, έτσι βοηθούσες να νομιμοποιείται ένα διεφθαρμένο καθεστώς, να τρώει ο κόσμος κουτόχορτο και υπό την παροχή του διορισμού στο δημόσιο, να υφαρπάζεται η ψήφος στις εκλογές. Ενώ λοιπόν κύριε Μάκη ήσουν επί χρόνια ένα λιβανιστήρι του καθεστώτος, ενώ σίγουρα γνώριζες τα αίσχη που συνέβαιναν, έρχεσαι τώρα – αφού πτωχεύσαμε – και προσπαθείς να διεκδικήσεις άλλοθι για τη συνενοχή σου όλων αυτών των δεκαετιών, ενώ υπήρχαν άνθρωποι όπως ο Βασίλης Λεβέντης, που υπό μεγάλο προσωπικό κόστος, έλεγαν όλη την αλήθεια από το 1990, όμως αυτούς ποτέ δεν τους φιλοξένησες στις εκπομπές σου. Συνεπώς, τους τίμιους ανθρώπους κύριε Μάκη τους απέφευγες πάντοτε και καλούσες συνεχώς μια ομαδούλα φίλων σου της πλατείας Κολωνακίου. Όταν μάλιστα το 1992 έκανες εκπομπές στο NEWChannel και τόλμησες μια φορά να καλέσεις τον πρόεδρο της ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ Βασίλη Λεβέντη, ήλθατε ανοικτά σε ρήξη στον αέρα, γιατί ο μεν Βασίλης Λεβέντης έλεγε ότι πρέπει να σταματήσει η κρατική χρηματοδότηση προς τα κόμματα, γιατί αυτή είναι η ρίζα της διαφθοράς και της ακολασίας στο δημόσιο βίο, ενώ εσύ κύριε Μάκη ισχυρίστηκες στον αέρα, ” χωρίς τα κρατικά λεφτά πως θα λειτουργήσουν τα κόμματα, πως θα πληρώνονται οι υπάλληλοι των κομμάτων, οι αφίσες, τα εκλογικά κέντρα, οι μετακινήσεις ετεροδημοτών με πλοία, αεροπλάνα, τραίνα “;

Τώρα όμως κύριε Μάκη, για να είσαι αρεστός στον κόσμο, ζητάς να σταματήσει η κρατική χρηματοδότηση προς τα κόμματα, τώρα ταυτίζεσαι με καθυστέρηση 20 ετών με τις απόψεις του Βασίλη Λεβέντη, αφού όμως όλα αυτά τα χρόνια λιβάνιζες ένα σάπιο σύστημα.

Από την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ ανακοινώνεται ότι το κόμμα αναγκάζεται να προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της διοίκησης του EXTRA. Συγκεκριμένα η συμφωνία μεταξύ του Βασίλη Λεβέντη και του EXTRA είναι η μετάδοση 3 ωρών εβδομαδιαίου προγράμματος. Παλαιότερα, το τρίωρο ήταν κάθε Κυριακή βράδυ με έναρξη 23.30. Μετά τις εκλογές του 2012 το EXTRA πρότεινε οι ώρες μετάδοσης να γίνουν κάθε Κυριακή βράδυ 00.30 – 02.30 και κάθε Δευτέρα πρωί 6.30-7.30. Αν και οι ώρες είναι ακατάλληλες για πολιτικές εκπομπές ο Βασίλης Λεβέντης δέχθηκε. Όμως αναιτίως και χωρίς συνεννόηση το EXTRA από την 06 – 05 – 2013 σταμάτησε να μεταδίδει την εκπομπή της Δευτέρας και περιόρισε έτσι τις ώρες μετάδοσης σε δύο εβδομαδιαίως. Αυτό αποτελεί παραβίαση της συμφωνίας, βλάβη για την ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ και το πρόσωπο του Βασίλη Λεβέντη, αφού οι εκπομπές στο EXTRA είναι η μοναδική επαφή του με την κοινωνία.

Ο Βασίλης Λεβέντης επίσης έχει εκφράσει τη δυσφορία του για την ακροδεξιά ροπή όλων των υπολοίπων εκπομπών του EXTRA, καθώς και για την πολύ συχνή φιλοξενία στο σταθμό βουλευτών της Χρυσής Αυγής οι οποίοι προσβάλλουν τα δημοκρατικά αισθήματα των τηλεθεατών. Οι ανωτέρω λόγοι μας αναγκάζουν να προσφύγουμε στη δικαιοσύνη.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *