ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


hellraiser

Ακομα και μετα απο την πιο σκοτεινη νυχτα,
ακολουθει η χαραυγη μιας νεας ελπιδοφορας μερας.
Κι οσο θα υπαρχει,εστω κι ενας,εστω μονο ενας Ελληνας,
να μπορει να σηκωνει ψηλα να κυματιζει περηφανα την γαλανολευκη,
η ελπιδα δεν θα χαθει απο αυτον τον ιερο τοπο,
δεν θα χαθει
ουτε η Ελλαδα,ουτε οι Ελληνες.
Ο Ελληνισμος προοριζεται να ζησει και θα ζησει.

.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

68 Comments

  1. Κ Α Λ Λ Ι Μ Α Χ Ο Σ

    Hellraizer χωρις να θελω να καταταξω την πλευρα σου στον φασισμο γιατι για να εισαι φασιστας πρεπει ναχεις ΚΑΡΥΔΙΑ ΝΑΑΑΑ! Εχεις παθει τη νοσο του Χιτλερ που ενω εβλεπε τη Ρωσσια ειπε" οτι ειναι παγωτο" και ασφαλως την ρουφηξε και επεσε "ωσαν τραπουλοχαρτο" Για σκεψου ποιος απο τους δυο μας μπορει να μην εχει θεση στην Ελλαδα του αυριο? ΕΣΥ η ΕΓΩ? Εγω θα εχω γιατι φροντισα απο τα 14 να διασφαλησω το μελλον μου εως τωρα τα 43 μου δουλευωντας χωρις ιδεολογιες πραγμα που ισως εσυ (το πιστευω) αναζητας τωρα μεσω οργανωσεων αναζητοντας την χαμενη σου κιβωτο. Την παστα μου δεν εισαι σε θεση να την μυρισεις καν γιατι οσο και να λες εισαι μειοψηφια. Δεν γουσταρω να μιλαω πολιτικα αλλα μ' εσενα την βρισκω γιατι βαζω σε ενεργεια παιδικες μου ανυσηχιες. Ευχαριστω για τις απαντησεις σου ομως διαφωνω με αυτο που λες "Που να δεις οταν θα μπει και το υπολοιπο 95%" Το αλλο με τον ΤΟΤΟ το ξερεις? Τελως παντων σ' εκτιμω βαθυτατα (πραγμα που εσυ δεν τοχεις αναφερει ποτε και για κανεναν ισως δεν σε αφηνουν) και να γνωριζεις πως καμμια αξια δεν εχουν 100 νικες οσο μια καλη συμπεριφορα! ΥΓ θελω να πιστευω οτι δεν εισαι στρατιωτης._

    Reply
  2. hellraiser

    "Καλλιμαχε" πρεπει να πονεσε πολυ το 5% ε;
    Που να δεις οταν θα μπει και το υπολοιπο 95%.
    Και κατι τελευταιο,δεν ενδιαφερομαι για καμια παραδοχη η' αποδοχη εκ μερους σου και εκ μερους των υπολοιπων,οσοι ειστε,της παστας σου.
    Γιατι στην Ελλαδα που ετοιμαζουμε,στην Ελλαδα που ερχετε δεν θα εχετε καμια θεση.

    Reply
  3. Κ Α Λ Λ Ι Μ Α Χ Ο Σ

    Πολυ "σιγμα" τελικο ρε παιδι μου εγραψες! Σαν κομπολοι φαινετε. Αν θελεις να μου τα χωσεις μην γεμιζεις το μπλογκ εχω και e-mail ηρεμησε…………αλλα για πες μου διαφωνεις παντου?????????????

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΚΑΛΛΙΜΑΧΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΕΙΠΕΣ ΟΛΟ ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
    ΑΚΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΘΑ ΑΝΑΚΥΡΗΧΘΕΙΣ ΩΣ
    ΜΠΑΡΟΥΦΑΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    Reply
  5. Κ Α Λ Λ Ι Μ Α Χ Ο Σ

    Tην ιδια γραπτη καταθεση ψυχης που κανεις εσυ καθημερινα την κανω εγω και πολλα αξιολογα ατομα εδω μεσα! Διαφερουμε ομως σε ιδεολογικα κριτηρια, αποψεις που ενδοτερα εχουν ιδια φιλοσοφια αλλαζουν ομως στην κατατομη της εκτελεσης τους. Μην αστειοποιεις το "κυριαρχο πνευμα της Εθνικης αποδομησης" γιατι ξερεις ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ τι συμβαινει στην Αθηνα(βλ Αγιος Παντελεημων) Θα σε παραδεχομουν αν ειχες να κανεις με ανθρωπους της παστας μας. Για ποιον Ελληνισμο μιλας οταν εσυ και η παραταξη σου κανετε αγωνα υπερ παντων για την γαγραινα του λαθρομετανατισμου χωρις αντικρυσμα? Κι εγω κατα καιρο εχω ουρλιαξει για το θεμα και το ξερεις, Μαθε λοιπον απο τα τρεχοντα πειστηρια οτι το Εθνος που αμυνεσαι εσυ, εγω, κι ο καθε Ελληνας εχει αλλαξει και συνεχως αλλαζει! οσο που λες δεν "τρωγομαι με τα ρουχα μου" Αμφισβητω καθε ειδους σωτηρες απ' οπου ανηκουν και προερχονται. Μπορει η Παγκοσμιοποιηση να μην ειχε το αποτελεσμα των υπευθυνων στον πλανητη στη χωρα μας ομως ο κυβος ερριφθει! Πριν 100 χρονια ηρθαν εδω οι Μικρασιατες ανθρωποι με οραματα, αξιοπρεπεια, γνωσεις, και οσο ηθος τους απεμεινε απ' τον ξεριζομο. Η αξια τους φανηκε πολυ συντομα. Για πες μου εσυ που μιλας για το υπερτατο Εθνος σημερα μετα 100 χρονια καποιος αντικαταστατης δικος σου τι θα εχει να πει απο το σκουπιδαριο που φωλιασε στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ! Επιτρεψε μου να σου πω οτι δεν μιλας με τεκμηρια εισαι σε μια ευημερη παρορμηση, ειναι η ιδεολογια σου και την σεβωμαι. Γι' αυτο αν αναλυσεις λιγο καλυτερα τα πραγματα θα δεις οτι το Εθνος που ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ειναι σαν τον ΤΙΤΑΝΙΚΟ τελειωνει………………….Ευχωμαι να μην το ζησουμε θα το ζησουν αν οχι τα παιδια μας τα εγγονια μας ΚΑΙ μακαρι να βγω ψευτης………..

    Reply
  6. hellraiser

    @7:24,πολυ καλα εντοπισες την ουσια του προβληματος αγαπητε μου,αν αυτο το κειμενο που εγραψα ανηκει στην κατηγορια της φασιστικης ιδεολογιας(στην κομμουνιστικη σιγουρα δεν ανηκει,διοτι ομιλει για πατριδα,αξιες και ιδανικα τα οποια οι αριστεροι τα μισουν και τα εχθρευονται),ε ναι,τοτε ειμαι ο μεγαλυτερος φασιστας.
    Κι ας μου καταλογησουν οτι αλλο θελουν,μονο κομμουνιστη-αριστερο-διεθνηστη να μην με πουν ποτε.
    Φυσικα θα πουν,παντα ομως ανωνυμα,χωρις στοιχεια,χωρις αποδειξεις,χωρις επιχειρηματα,χωρις τιποτα,τους εχω προκαλεσει επανειλημμενως να βγαλουν οτιδηποτε μεμπτο εχουν στην φορα για εμενα η' ακομα και για την Χρυση Αυγη,μονο που εγω δεν ειμαι εκπροσωπος τυπου της Χρυσης Αυγης,εδω μεσα εκφραζω μονο τις προσωπικες μου αποψεις.
    Ειναι τοσο γραφικοι και τοσο προβοκατορες που ακομα και λογο της Παπαρηγα να αναρτησω με την υπογραφη μου,θα βγουν παλι να το χαρακτηρισουν χρυσαυγιτικο.Ευτυχως που υπαρχουν κι αυτοι και περναμε ευθυμα την ωρα μας.
    @Καλλιμαχε,ωρες,ωρες "τρωγεσαι" με τα ρουχα σου,γιατι θεωρησες οτι συμπεριλανβανει το σχολιο μου των 3:15 κι εσενα;Καμια σχεση με σενα,μην "μυγιαζεσαι" και μην εκτιθεσαι τοσο ευκολα,εγω δεν εχω κανενα προβλημα μαζι σου,εκτος οταν φυσικα μου επιτιθεσαι προσωπικα.
    Οσο για το σημειο με τους "θαυμαστες" μου,ηταν ειρωνικο το πνευμα της διατυπωσης μου,μην στεναχωριεσαι δεν εχω τετοιου ειδους ανησυχιες και ματαιοδοξιες.
    Αλλα δεν νομιζω πως εισαι και το πλεον καταλληλο ατομο για να μας πει ποσους και αν "θαυμαστες" εχω,ουτε νομιζω πως ειναι και δικη σου δουλεια.
    Κατι για την γραπτη καταθεση ψυχης που κανω σχεδον καθημερινα και ομιλω για τις αξιες και τα ιδανικα του Ελληνισμου,οταν το απεναντι κυριαρχο ρευμα ειναι αυτο της εθνικης αποδομησης και του ακρατου ανθελληνισμου,εχεις να πεις,να συμπληρωσεις;

    Reply
  7. Ανώνυμος

    @ 7.24 Φίλε/η κανείς δεν είπε ότι συχαίνεται την Ελλάδα και δε νομίζω ότι φαίνεται κάτι τέτοιο μέσα από τα σχόλια ακόμα και από τα πιο ακραία. ΄Αλλωστε νομίζω ότι είσαι άδικος/η μαζί μας.Αν δεις σε άλλες αναρτήσεις και τα σχόλια των φασιστών θα δεις ότι δε διαφέρουν από τα ακραία τα δικά μας. Λογικό είναι όταν έχεις μια ιδεολογία να θέλεις να κυριαρχήσει, το ζήτημα είναι με ποια μέσα προσπαθείς να το πετύχεις αυτό. Αναφέρεις κάποιον Περίανδρο, να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω τι ακριβώς έκανε, αλλά αν αληθεύουν αυτά που διάβασα εδώ καλά του κάνουν και τον φυλακίζουν δε συμφωνείς; ΄Οπως θα συμφωνήσω μαζί σου ότι το ίδιο πρέπει να γίνει και με τους κουκουλοφόρους που πετάνε μολότωφ. Μήπως όμως βιάζεσαι να τους χαρακτηρίσεις αριστερούς; Και δε σου κάνει εντύπωση που η αστυνομία δε νοιάζεται να τους πιάσει; Μήπως στην πραγματικότητα είναι και αυτοί σε διατεταγμένη υπηρεσία και μόνο αριστεροί δεν είναι; Πολλά θα μπορούσα να σου πω για την Ελλάδα που θέλω εγώ, δε θα σε ζαλίσω όμως, το μόνο που θα σου πω είναι ότι θέλω μια Ελλάδα με ευτυχισμένο και ελεύθερο το λαό της , να μην έχει κανένα είδος φασισμού και να είναι ανοικτή η κοινωνία της σε όλους τους ανθρώπους άσπρους, μαύρους, κόκκινους, μπλε και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Φτάνει αυτοί να σέβονται το λαό μου και να ακολουθούν τους νόμους της πατρίδας μου. Αν κατάλαβα καλά με την τελευταία σας φράση μας λέτε όλοι μαζί κομμουνιστές, δεξιοί, χρυσαυγίτες , κεντρώοι να κοιτάξουμε το μέλλον και να αφήσουμε τις θεωρίες μίσους. Βάλτε το χέρι στην καρδιά και πέστε μου αν το βρίσκετε εφικτό. Εγώ δεν το βρίσκω. Και θα σας πω γιατί. Εντάξει οι κομμουνιστές μπορούν να συνεργαστούν με δεξιούς, κεντρώους, άντε και ακροδεξιούς, όταν η Ελλάδα κινδυνεύει όχι όμως με νεοναζί.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    που σε αυτο το κειμενο υπαρχει ο φασισμος;που υπαρχει σε αυτο το κειμενο ρατσισμος;αν απευθυνεστε στον hellraiser πειτε το σε εκεινον…γιατι το κειμενο μιλαει για την Ελλαδα αν συχενεστε την Ελλαδα φυγετε…τον εθνικο υμνο δεν τον τραγουδατε;μιλαει για την Ελλαδα…τοσο πια κολλημενοι αριστεροι που μολις καποιος βγει και μιλησει για την Ελλαδα βριζετε;εαν κανετε τετοιου ειδους σχολια σε ενα κειμενο για την Ελλαδα που ουτε καν αναφερει εμφυλιους τοτε μου δειχνετε οτι ναι θελετε να επιβαλλεται τα πιστευω σας και την ιδεολογια σας και δεν σας ενδιαφερει η Ελλαδα ως διατυνεστε…εαν γραφεται για τον Περιανδρο γιατι δεν γραφεται και για τους υπολοιπους αριστερους που βαζουν βομβα η κυνηγουν ανθρωπους επειδη ειπαν την λεξη Ελλαδα;οποιοσδηποτε πει την λεξη Ελλαδα ποτε δεν πεθαινει δεν την σκιαζει φοβερα καμια οπως εκαναν οσοι πολεμησαν τους ναζι ειναι φασιστας και οι προγονοι του καταγονται απο δοσιλογους της κατοχης και του εμφυλιου;;;;μα καλα ποσο χαζοι εισαστε;;;το λεω τοτε και εγω και δεν ανηκω στην Χρυση Αυγη και ο αδερφος του παππου μου εχει χαραγμενο στις πλακες των Καλαβρυτων το ονομα του…αντε στο διαολο πια…να μην μιλησουμε για την Ελλαδα…πειτε μου ρε σεις τοτε για την Ελλαδα…πως την θελετε αριστεροι;πειτε μου;ανοιξτε τωρα τις πορτες σας για την κοινοκτημοσυνη και βαλτε μεσα εκτος απο τον Μπεναρογια και τον Αδριτι και ολους οσους υποστηριζεται…προπαγανδιστες…ρε και ο κουφοντινας και οι πυρηνες της φωτιας αριστεροι ειναι και;παντου οπως λετε υπαρχουν εγκληματιες…μην κατηγοριοποιειται…και εκτος Χρυσης Αυγης να ηταν το ιδιο θα εκανε..δλδ αν καποιος κανει εγκλημα πρεπει να καταδικαζουμε ολη του την οικογενεια οτι ομαδα ποδοσφαιρου ηταν οτι ψηφιζε και ολοι στην πολυκατοικια του;πατε καλα;;;;;;; νιωστε λιγο….βιωστε μην ζειτε τα ζωα απλα ζουν.. φαι γαμησει και κυριαρχια στην αγελη και υπνος…ΒΙΩΣΤΕ…ουτε καν επιβιωστε…γι αυτο σας εδωσε μυαλο ειτε ο Προμυθεας ειτε ο Θεος ειτε οποιος θελετε…σας εδωσαν για να σκεφτεστε…αντε πια ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και αφηστε τις θεωριες μισους…

    Reply
  9. Ανώνυμος

    5.16 verytable musturbation "ανθυπασυνομος" το εγραψε ο 4.39 και αν καταλαβες "που να καταλαβεις?" το εγραψα ειρωνικα για το σχολιο του. Αλλα εσυ ποσο ΜΑΛΑΚΑΣ μπορει να εισαι που δεν εισαι σε θεση να στοιχηθεις πνευματικα και να ελενξεις τα σχολια? Αντε για υπνο ειναι ωρα για σινεμα!

    Reply
  10. Ανώνυμος

    4.39 Μηπως θαθελες να κυλιεμαι κατω στο πατωμα επειδη ο Κος ειναι "ανθυπασινομος" ????????

    Reply
  11. Ανώνυμος

    4/24 ταράχτηκες η μου φάνηκε ;; ανθυπασυνόμος
    εν ενεργεία της κρατικής ασφάλειας προβοκάτορας
    στη χρυσή αυγή πολύ περίεργο με ενα έλεος βρήκες να σχολιάσεις μόνο ;;

    Reply
  12. Ανώνυμος

    ΧΕΛΛ μήπως γνωρίζεις τον υπαστυνόμο Μπέκα ????
    ο Βέγγος είχε οικογενειακό το πρακτοριλίκι
    ο παππούς του ηταν ταξιδιωτικός πράκτορας
    ο πατερας του είχε πρακτορείο προ-πο ενώ ο ίδιος ηταν ο πράκτωρας θου βου 0 0 0
    εσυ τι γνώμη έχεις για όλα αυτά ????

    Reply
  13. Ανώνυμος

    Προς 4/13 Α σχολιο. Οπως ειναι το σχολιο σου καντο copy και γραμμη στην Χρυση Ευκαιρια! Εδω βρηκες ν' αναρτησεις τις αναστολες σου? ΕΛΕΟΣ

    Reply
  14. Ανώνυμος

    Θρησκεία:
    Ορθόδοξος Χριστιανός (με ένα δικό μου τρόπο)
    Ιδεολογία:
    Παμφασισμός
    Πανεπιστήμιο:
    Υπηρεσία Προστασίας Πολιτεύματος/ Ανθυπαστυνόμος
    Επάγγελμα:
    Διεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας – ΕΛ.ΑΣ.
    Μηνιαίο εισόδημα:
    1700 € (δίχως τα "bonus")
    Αυτοκίνητο/Μηχανή:
    VW Passat
    Στις τελευταίες εκλογές ψήφισα:
    Χρυσή Αυγή
    Στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω:
    Χρυσή Αυγή, εάν κατέβει, αλλιώς OAΚΚΕ
    Ο σκοπός της ζωής μου είναι:
    Να γίνει η Γη ΦΑΙΟΚΟΚΚΙΝΗ!
    Ομάδα:
    Ειδικών Προβοκατόρων
    Ύψος/Βάρος:
    1.82/75
    Ψάχνω ερωτικό σύντροφο:
    OXI
    Οικογενειακή κατάσταση:
    Δεσμευμένος/η σε σοβαρή σχέση
    Πόλη:
    Classified
    Σεξουαλικός αυτοπροσδιορισμός:
    Άντρας
    Κοινωνική Τάξη:

    Reply
  15. Ανώνυμος

    XEΛΛ ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΩΡΗΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΝ.ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΣΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ..ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΒΡΩΜΑΣ..ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ..! ΑΜΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ ΗΛΙΘΙΕ!

    Reply
  16. Κ Α Λ Λ Ι Μ Α Χ Ο Σ

    3.15 Νο 1 Εισαι τοσο αστειος που μου θυμηζεις το μαλλι της γριας που κανει θορυβο στα πανυγηρια οταν το τυλιγουν! Αντε παλιο μαλακα να πεθανεις. Οτι τραγουδας εισαι! Hellraizer για γινε πιο λιανος τι εννοεις και για ποιους απευθυνεσε? Γιατι ισως εχεις πεπλο θυμου οταν τους βλεπεις ολους αριστεριστες και θαυμαστες σου. Να εισαι συγκεκριμενος σε αυτους που ονοματιζονται και σου μιλανε καρυδατα! Παντως μη νομιζεις οτι εχεις και πολλους θαυμαστες μεσα στο μπλογκ! Ειπαμε να εισαι σαφης στα σαφη σχολια. Αλλο ιδεολογια αλλο Πατριδα κι αλλο πορωση…..

    Reply
  17. hellraiser

    ΖΗΤΩ Ο Ι ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.
    "ΡΩΜΙΟΙ",ΡΑΓΙΑΔΕΣ,ΕΒΡΑΙΟΔΟΥΛΟΙ,ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ.

    Reply
  18. hellraiser

    "Ρωμιοι" και ραγιαδες ειστε και φαινεστε.
    Ε,οχι να μας κατηγορουν οι απλυτοι,οι λιγδιαριδες,οι εχθροι του νερου και του σαπουνιου για μποχα,ελεος εχει και η γραφικοτητα τα ορια της.
    @3:19,ελα να μου τα κανεις κι εσυ αερα,μονο κοψε νουμερο γιατι μαζευτηκατε "πολλες".

    Reply
  19. Ανώνυμος

    ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

    Στίχοι: Φώντας Λάδης
    Μουσική: Μάνος Λοΐζος
    Ερμηνευτές: Γιώργος Νταλάρας

    Στην Αθήνα μες το κέντρο
    φύτρωσε καινούργιο δέντρο
    έχει κόκκινα τα φύλλα
    και ολόγλυκα τα μήλα

    Σε πέντε έξι δεν αρέσει
    το χτυπάνε για να πέσει
    μα εκείνο δε λυγάει
    κι όλο φυλλωσιές πετάει

    Γύρω του λαός κι εργάτες
    το φυλάνε με τις βάρδιες
    σ' ένα χρόνο σ' ένα μήνα
    θα σκεπάσει την Αθήν

    Reply
  20. Ανώνυμος

    Ο ΜΙΚΙΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΛΛ
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΡΦΟΚΕΦΑΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΟΥ

    Τη ρωμιοσύνη μην την κλαις
    εκεί που πάει να σκύψει
    με το σουγιά στο κόκκαλο
    με το λουρί στο σβέρκο

    Νάτη πετιέται απο ξαρχής
    κι αντριεύει και θεριεύει
    και καμακώνει το θεριό
    με το καμάκι του ήλιο

    Reply
  21. Ανώνυμος

    Το Ποινικό Τμήμα του Αρείου Πάγου απέρριψε την αίτηση του φερόμενου ως ηγετικού στελέχους της Χρυσής Αυγής, Αντ. Ανδριτσόπουλου ή «Περίανδρου», που ζητούσε να αναιρεθεί η απόφαση του Μεικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών με την οποία καταδικάστηκε σε κάθειρξη 12 για απόπειρα ανθρωποκτονίας, μαζί με άλλα εννέα άτομα, του φοιτητή Δημήτρη Κουσουρή.

    Το περιστατικό είχε γίνει τον Ιούνιο του 1998 απέναντι από την πρώην Σχολή Ευελπίδων. Η απόπειρα κατά του Κουσουρή έγινε με πολλαπλά χτυπήματα από ξύλινα ρόπαλα που είχαν ως αποτέλεσμα τον βαρύτατο τραυματισμό του φοιτητή.

    Ο Άρειος Πάγος έκρινε ότι η απόφαση του Εφετείου Αθηνών είχε ειδική, πλήρη και εμπεριστατωμένη αιτιολογία.

    http://WWW.TVXS.GR

    Reply
  22. hellraiser

    Θα ηθελα να εκφρασω μεσα απο την καρδια μου τα θερμα ευχαριστηρια μου σε ολους τους γραφικους αριστεριστες θαυμαστες μου,που για αλλη μια φορα με τον μοναδικο τους τροπο αναδεικνυουν τις αγεφυρωτες διαφορες ημων των Ελληνων με την δικη τους δοσιλογη,εθνομηδενιστικη μειοψηφια.
    Αφηνω στην κριση του νοημων αναγνωστικου κοινου τα προβοκατορικα σχολια σας,τα ιδεολογικα σας κομπλεξ και τα ψυχολογικα σας συνδρομα.
    Τη μεγαλη ευτυχια το να εισαι Ελληνας…

    Reply
  23. Ανώνυμος

    Για τους οπαδους του κκε που αγαπουν με παθος
    τους λαθρομεταναστες και ιδιαιτερα για τον μαχητη των βουνων και των λογκων

    ΚΑΛΛΙΜΑΧΟ

    Εδώ δεν έχει σύνορα
    δεν έχει καλοσύνη
    μπροστά πηγαίνει ο αρχηγός
    και πίσω του οι σκύλοι
    Τραπέζι πεντακάθαρο
    λεφτά, χαρτιά και τσόχα
    κρατάς τη μύτη σου μακριά
    να μη σε πάρει η μπόχα

    Α καπού κουλουκουπού κουλουκουπού κουλουκουπά…
    Τούμπου τούμπου ζα, τούμπου μάγοι
    θα μας ψήσουν οι ανθρωποφάγοι
    τούμπου τούμπου ζα, τούμπου ζίτσου
    στο καζάνι κι η μαμά του Κίτσου
    Τούμπου τούμπου και τα μπου
    φάγαν τη γριά, ντου ντου
    ντούμπου ντούμπου ντούμπου και μπα μπου
    πέσαν όλα τα ταμπού

    Εγύριζα όλη τη γη
    με ένα αεροπλάνο
    μοντέλο απ' την κατοχή
    που 'χε φωνή σοπράνο
    Σ' ένα σταθμό μου είπανε
    όλη την ιστορία
    στη ζούγκλα πως χαθήκατε
    σας φάγαν τα θηρία

    Α καπού κουλουκουπού κουλουκουπού κουλουκουπά…
    Τούμπου τούμπου ζα, τούμπου μάγοι
    θα μας ψήσουν οι ανθρωποφάγοι
    τούμπου τούμπου ζα, τούμπου ζίτσου
    στο καζάνι κι η μαμά του Κίτσου
    Τούμπου τούμπου και τα μπου
    φάγαν τη γριά, ντου ντου
    ντούμπου ντούμπου ντούμπου και μπα μπου
    πέσαν όλα τα ταμπού

    Εκείνο που δεν μάθατε
    κι οι μαύροι εγελάγαν
    είναι γιατί ψοφήσανε
    τα ζώα που σας φάγαν
    Δηλητηριαστήκανε
    από τα δυο κορμιά σας
    το λέει το ραδιόφωνο
    κρίμα στην ανθρωπιά σας

    Α καπού κουλουκουπού κουλουκουπού κουλουκουπά…
    Τούμπου τούμπου ζα, τούμπου μάγοι
    θα μας ψήσουν οι ανθρωποφάγοι
    τούμπου τούμπου ζα, τούμπου ζίτσου
    στο καζάνι κι η μαμά του Κίτσου
    Τούμπου τούμπου και τα μπου
    φάγαν τη γριά, ντου ντου
    ντούμπου ντούμπου ντούμπου και μπα μπου
    πέσαν όλα τα ταμπού

    Στο δέντρο αναπαυτήκανε
    τα δυο καημένα ζώα
    ενθάδε κείται έγραψαν
    ο λέων με τον βόα
    Γι' αυτό ν' ακούς τις συμβουλές
    του γέρου προς του τράγου
    που φάγαμε εψές αργά
    στη στάνη του Πανάγου

    Α καπού κουλουκουπού κουλουκουπού κουλουκουπά…
    Τούμπου τούμπου ζα, τούμπου μάγοι
    θα μας ψήσουν οι ανθρωποφάγοι
    τούμπου τούμπου ζα, τούμπου ζίτσου
    στο καζάνι κι η μαμά του Κίτσου
    Τούμπου τούμπου και τα μπου
    φάγαν τη γριά, ντου ντου
    ντούμπου ντούμπου ντούμπου και μπα μπου
    πέσαν όλα τα ταμπού

    Μη με αφήνεις μοναχή μου
    μη με αφήνεις μόνη τη φτωχή
    μη με αφήνεις μοναχή μου
    μη με αφήνεις, σε παρακαλώ

    Α καπού κουλουκουπού κουλουκουπού κουλουκουπά…
    Τούμπου τούμπου ζα, τούμπου μάγοι
    θα μας ψήσουν οι ανθρωποφάγοι
    τούμπου τούμπου ζα, τούμπου ζίτσου
    στο καζάνι κι η μαμά του Κίτσου
    Τούμπου τούμπου και τα μπου
    φάγαν τη γριά, ντου ντου
    ντούμπου ντούμπου ντούμπου και μπα μπου
    πέσαν όλα τα ταμπού

    Reply
  24. Ανώνυμος

    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΛΕΙΠΕ Η ΛΙΑ Η ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣΑ..ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΠΙΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠ ΤΟΝ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ..

    Reply
  25. Ανώνυμος

    Τα αποκυρηγμένα του Καβάφη HELL προς σε

    «Είναι χρυσός η σιωπή και άργυρος ο λόγος.»

    Τίς βέβηλος προέφερε τοιαύτην βλασφημίαν;
    τίς χαυνωθείς Aσιανός παραιτηθείς εις μοίραν
    τυφλήν, βωβήν, τυφλός, βωβός; Ποίος οικτρός παράφρων
    ξένος τη ανθρωπότητι, την αρετήν υβρίζων,
    χίμαιραν είπε την ψυχήν, και άργυρον τον λόγον;
    Το μόνον μας θεοπρεπές δώρημα, περιέχον
    τα πάντα — ενθουσιασμόν, λύπην, χαράν, αγάπην·
    εν τη ζωώδει φύσει μας ανθρώπινον το μόνον!
    Συ όστις τον αποκαλείς άργυρον, δεν πιστεύεις
    το μέλλον, λύον την σιγήν, μυστηριώδες ρήμα.
    Συ εν σοφία δεν τρυφείς, πρόοδος δεν σε θέλγει·
    με την αμάθειαν — χρυσήν σιγήν — ευχαριστείσαι.
    Νοσείς. Είν’ η αναίσθητος σιγή βαρεία νόσος,
    ενώ ο Λόγος ο θερμός, ο συμπαθής, υγεία.
    Σκιά και νυξ είν’ η Σιγή· ο Λόγος, η ημέρα.
    Ο Λόγος είν’ αλήθεια, ζωή, αθανασία.
    Λαλήσωμεν, λαλήσωμεν — σιγή δεν μας αρμόζει
    αφού εις το ομοίωμα επλάσθημεν του Λόγου.
    Λαλήσωμεν, λαλήσωμεν — αφού λαλεί εντός μας
    η θεία σκέψις, της ψυχής άυλος ομιλία.

    Reply
  26. Ανώνυμος

    Εμπρός λοιπόν με βήμα ταχύ
    Δεξιοί και αριστεροί
    Ενωμένοι δυνατοί
    Να διώξουμε τον σοσιαλιστή
    Τον ψεύτη τον κλέφτη τον ληστή
    Λεφτά υπάρχουν!!!!!
    ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗς ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ

    Reply
  27. Ανώνυμος

    Η λοβοτομή είναι ιατρική μέθοδος (χειρουργική επέμβαση) που χρησιμοποιήθηκε ευρύτατα σε πολλές χώρες, κατά τις προηγούμενες δεκαετίες. Σύμφωνα μ’ αυτήν, οι μπροστινοί (μετωπιαίοι) λοβοί αποκόπτονται με χειρουργική επέμβαση από το υπόλοιπο τμήμα του εγκεφάλου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν *διανοητικές διαταραχές και ψυχικές παθήσεις*.
    Οι ασθενείς παραμένουν σε ικανοποιητικό βαθμό ενεργοί, αλλά χάνουν το μεγαλύτερο μέρος της συναισθηματικής τους ζωής.

    Οι μετωπιαίοι λοβοί ελέγχουν τη *συνείδηση που έχουμε για τις πράξεις μας*, την κρίση μας για ό,τι συμβαίνει στις καθημερινές μας δραστηριότητες, τις συναισθηματικές μας αντιδράσεις, τη γλώσσα που χρησιμοποιούμε, καθώς και τη γνώση του νοήματος των λέξεων που επιλέγουμε.
    Προβλήματα που παρατηρούνται μετά από βλάβη είναι η απώλεια της κίνησης διαφόρων μερών του σώματος, η αδυναμία σχεδιασμού, η ύπαρξη έμμονων ιδεών, αλλαγές στην διάθεση, δυσκολία στην επίλυση προβλημάτων και ανικανότητα έκφρασης τη γλώσσας. Οι ασθενείς με βλάβες στην περιοχή αυτήν παρουσιάζουν *διαταραχές της προσωπικότητας*, καθώς εμφανίζεται αδυναμία ανάληψης πρωτοβουλιών, απάθεια και αμέλεια για την προσωπική εμφάνιση και υγιεινή, καθώς και αντικοινωνική συμπεριφορά.
    Οι μετωπιαίοι λοβοί διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην επεξεργασία των πληροφοριών, άρα και στη νόηση.

    Reply
  28. Ανώνυμος

    ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΧΕΛΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΛΟΒΟΤΟΜΗ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΣ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ
    ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ

    Η λοβοτομή είναι μια χειρουργική επέμβαση με την οποία ο γιατρός αποκόπτει τις νευρικές ενώσεις ανάμεσα στους μετωπιαίους λοβούς και στον υπόλοιπο εγκέφαλο. Με τον τρόπο αυτό απενεργοποιεί ορισμένες σημαντικές λειτουργίες του εγκεφάλου.

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ??

    Reply
  29. Ανώνυμος

    325 ΔΗΜΑΡΧΟΙ Χ 3000 ΕΥΡΟ=975.000 ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΩΝ

    54 ΝΟΜΑΡΧΕΣ Χ 3000 ΕΥΡΟ=152.000 ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΣΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΝΟΜΑΡΧΩΝ

    ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΙΣΧΝΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΤΙ ΘΑ ΕΠΙΛΕΓΑΤΕ;

    ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΛΛΑΔΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΕΝΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΣΤΑ ΝΕΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.

    ΣΤΟ ΚΑΤΩ-ΚΑΤΩ ΤΗΣ ΓΡΑΦΗΣ ΟΥΤΕ ΗΠΑ ΟΥΤΕ ΡΩΣΙΑ ΟΥΤΕ ΕΕ ΕΙΜΑΣΤΕ

    54 ΚΛΙΚ ΤΟΥ ΠΟΝΤΙΚΙΟΥ ΕΝΑΝΤΙ 325 ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΩΝ ΠΟΡΩΝ!!!

    ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΚ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑΝ ΘΕΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

    Με σύνθημα λοιπόν «Ψηφίζω Λευκό για να τους Μαυρίσω» μετέχουμε στο Κίνημα του Λευκού στη προσπάθεια να στείλουμε το ορθό μήνυμα στο πολιτικό σκηνικό αλλά και να το ταρακουνήσουμε……

    Reply
  30. Ανώνυμος

    Η δική μας η σημαία ήταν μπλέ αλλά κοκκινισε απο το αίμα που χύθηκε στο Χαιδάρι την Καισαριανή και απο τα αποσπάσματα που θέριζαν τα παλληκάρια και τις κοπέλες τότε που οι παππουδες σου με τις κουκούλες τα κατέδιδαν στους φασίστες Γερμανούς
    οτι ακριβώς κάνουνε σήμερα οι απόγονοι τους

    Reply
  31. Ανώνυμος

    Αφήστε ρε μεγάλοι τις θεωρείες τα ποιηματάκια και τα τραγουδάκια.Στην θεωρεία όλοι πρώτοι είστε.Πράξεις δεν υπάρχουν.Αντί να είσαστε όλοι ενωμένοι,από τους ακροδεξιούς μέχρι τους ακροαριστερούς,εσείς κάθεστε μπροστά στην οθόνη σας και βρίζετε ο ένας τον άλλον.Ετσι θα ξαποστείλετε τους τυράνους μας?
    Α ρε και νάχα τα χρόνια σας…
    Ενας Απόμαχος….!

    Reply
  32. PREDATORUS

    ΚΑΤΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ !!!!

    ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΤΟΥ ΓΑΠ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΣΤΟ ΔΝΤ !!!

    ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΩΡΑ!!!

    TO THE HELL WITH THEM!!!!

    EΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΩΡΑ!!!

    Reply
  33. Ανώνυμος

    2'12 Και εμείς οι υπόλοιποι Έλληνες νοιώθουμε ασφαλείς και υπερήφανοι που έχουμε τύπους σαν εσάς που ντρέπεστε για την Ελληνική Σημαία και δεν καταδέχεστε ούτε να την κρατήστε στα χέρια σας.

    Reply
  34. Ανώνυμος

    Για σένα Λία που δεν ξέρεις τι σου γίνεται

    και που πάνε τα τέσσερα

    Στη γειτονιά μου την παλιά είχα ένα φίλο
    που ήξερε και έπαιζε τ' ακορντεόν
    όταν τραγούδαγε φτυστός ήταν ο ήλιος
    φωτιές στα χέρια του άναβε τ' ακορντεόν

    Μα ένα βράδυ σκοτεινό σαν όλα τ' άλλα
    κράταγε τσίλιες παίζοντας ακορντεόν
    φασιστικά καμιόνια στάθηκαν στη μάντρα
    και μια ριπή σταμάτησε τ' ακορντεόν

    Τ' αρχινισμένο σύνθημα πάντα μου μένει
    όποτε ακούω από τότε ακορντεόν
    κι έχει σαν στάμπα τη ζωή μου σημαδέψει
    δε θα περάσει ο φασισμός

    Reply
  35. Ανώνυμος

    Γειά σου Καλλίμαχε!…
    Γεια σου φίλε που δεν μασάς τα λόγια σου.
    Παστρικές…ανδρικές κουβέντες…
    ΕΡΙΕΤΑ

    Reply
  36. Ανώνυμος

    Μπραβο " hellraiser " μας κάνεις υπερήφανους που όλοι εμείς
    είμαστε κομμουνιστές
    και δεν σου μοιάζουμε ΖΗΤΩ ΤΟ .. Κ Κ Ε

    Reply
  37. Ανώνυμος

    Η λευτεριά είναι σχολειό και ποιος θα τη σπουδάσει
    καλαματιανή
    ρούσα και ξανθή
    πήγα και γω και σπούδασα και βγήκα ένας αντάρτης
    καλαματιανή
    ρούσα και ξανθή
    ότι κι αν είχα τάδωσα γονιούς γνωστούς και φίλους
    καλαματιανή
    ρούσα και ξανθή
    και πήρα το τουφέκι μου και στα βουνά μας βγήκα
    καλαματιανή
    ρούσα και ξανθή
    για να σκοτώσω Γερμανούς και Έλληνες φασίστες
    καλαματιανή
    ρούσα και ξανθή.

    Reply
  38. Ανώνυμος

    Ο ΥΜΝΟΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΡΤΩΝ

    Έλληνες ακολουθείστε,
    των ανταρτών τη φωνή
    Να ζήτε τι ωφελείστε
    μεσ' στη σκλαβιά τη σκληρή;

    Πάψτε να προσκυνάτε
    του φασισμού τη σκλαβιά,
    Έλληες εοαναστάτεσ
    διώξτε αυτά τα σκυλιά

    Όποιος θέλει να φάει
    τίμιο ψωμί για να ζή
    ας μας σταθεί εις το πλάϊ
    ν' αγωνιστούμε μαζί

    Φτάνει που ρούφηξαν αίμα
    τίμιο Ελλήνων ιδρώ
    έχοντας όπλο το ψέμα,
    βία και μίσος φρικτό

    Στους κάμπους βροντάει το κανόνι
    και στα βουνά κεραυνοί
    τρίζουν γκρεμίζοται θρόνοι,
    νέα ζωή προχωρεί.

    Reply
  39. Ανώνυμος

    «Σου στέλνω χαιρετίσματα απ' τα βουνά, μανούλα,
    στο καραούλι βρίσκομαι, στην πιο ψηλή ραχούλα.
    Έχω τ' αγρίμια συντροφιά, έχω και τα ζαρκάδια,
    με τους συντρόφους περπατώ μέρες, αυγές και βράδια.
    Τον ουρανό για σκέπασμα, τη γη έχω για στρώμα
    και το ΕΑΜ μέσ' στην καρδιά, γι' αυτό θα μπω στο χώμα».

    Mπαγιαντέρας (Δημήτρης Γκόγκος)

    Reply
  40. Ορθοδοξος

    Καλημέρα σας.

    Ένα νέο Ελληνικό και Ορθόδοξο ιστολόγιο δημιουργήθηκε για όλους αυτούς που αγαπούν την αλήθεια της πίστης μας αλλά κυρίως για όσους είναι ακόμη μακριά της. Ο ιστοχώρος “Αθεΐα, η άρνηση της αλήθειας” είναι μια προσωπική προσπάθεια προβολής αυτής της αλήθειας όσον αφορά την πλάνη της αθεΐας με σεβασμό και αγάπη προς κάθε άνθρωπο. Επισκεφτείτε το χώρο μας και καταθέστε τις απόψεις σας. Όποιος θεωρεί ότι εκφράζεται από το περιεχόμενο του, παρακαλώ ας το προωθήσει με όποιο τρόπο επιθυμεί.

    Ευχαριστώ

    http://eatheia.blogspot.com

    Reply
  41. Ανώνυμος

    «Γελιέται οικτρά όποιος νομίζει ότι μπορεί να παίζει με τη φωτιά. Και είναι ηφαίστειο που βράζει το πάθος του λαού για λευτεριά, δημοκρατία, ανεξαρτησία και κοινωνική πρόοδο. Το μίσος που έχει ενσταλαχτεί στις καρδιές των Ελλήνων πατριωτών κατά της φασιστικής τυραννίας και των πατρώνων της, κοχλάζει και προμηνάει τρομερές εκρήξεις. Οι άνανδροι αιμοσταγείς τύραννοι και τα αφεντικά τους οι αμερικανοΝΑΤΟικοί ιμπεριαλιστές, για να κάμψουν και να φοβίσουν τον αδάμαστο λαό μας, έστρεψαν με μανία τα πυροβόλα των τανκς του ΝΑΤΟ προς τα γυμνά λαϊκά στήθη και διέταξαν, ΠΥΡ! Επεσαν 100άδες νεκροί και τραυματίες. Βάφτηκε το Πολυτεχνείο – προπύργιο της Λευτεριάς – και οι δρόμοι της Αθήνας με το αίμα των παιδιών του λαού μας». (Παράνομος «Ριζοσπάστης», Δεκέμβρης 1973).

    Reply
  42. Ανώνυμος

    Ο ύμνος του ΕΛΑΣ -Στίχοι: Σοφία Μαυροειδή-Παπαδάκη Μουσική: Νίκος Τσάκωνας
    Με το ντουφέκι μου στον ώμο

    σε πόλεις κάμπους και χωριά
    της λευτεριάς ανοίγω δρόμο
    της στρώνω βάγια και περνά

    Εμπρός Ε.Λ.Α.Σ. για την Ελλάδα
    το δίκιο και τη λευτεριά
    σ' ακροβουνό και σε κοιλάδα
    πέτα πολέμα με καρδιά

    ένα τραγούδι είν' η πνοή σου
    καθώς στη ράχη ροβολάς
    και αντιλαλούν απ' τη φωνή σου
    καρδιές και κάμποι Ε.Λ.Α.Σ. Ε.Λ.Α.Σ.

    Παντού η Πατρίδα μ' έχει στείλει
    φρουρό μαζί κι εκδικητή
    κι απ' την ορμή μου θ' ανατείλει
    καινούργια λεύτερη ζωή

    Με χίλια ονόματα μία χάρη
    ακρίτας ειτ' αρματολός
    αντάρτης, κλέφτης, παλικάρι
    πάντα ειν' ο ίδιος ο λαός.

    Reply
  43. Ανώνυμος

    Θα το μεθύσουμε τον ήλιο
    θα τον τρελάνουμε το φίλο σίγουρα ναι
    με το νταούλι και με το ζουρνά
    καλημέρα ήλιε καλημέρα

    Γελά ο ήλιος κι αμολιέται στα στενά
    χορεύει πάνω στο νταούλι κι αρχινά
    το κόκκινο για τη ροδιά
    το πράσινο για τα παιδιά
    για της Μυρσίνης την ποδιά μια Παναγιά

    Θα το μεθύσουμε τον ήλιο
    θα τον τρελάνουμε το φίλο σίγουρα ναι
    με το νταούλι και με το ζουρνά
    καλημέρα ήλιε καλημέρα

    Θα το μεθύσουμε τον ήλιο
    θα τον κρατήσουμε τον ήλιο σίγουρα ναι
    πάνω στις στέγες μέσα σ

    Reply
  44. Κ Α Λ Λ Ι Μ Α Χ Ο Σ

    Αυτο επιδιωκουμε ολοι οι γνησιοι Ελληνες κι αυτα τα αισθηματα εχουμε απεναντι στην αποτυχημενη ιδεα της Παγκοσμιοποιησης τους. Θα συντριψουμε καθε τι που μας ανθελληνιζει, ο καθενας με τον τροπο του ανεξαρτητου ιδεολογιας, εδω υφισταται σοβαρο προβλημα και πρεπει να υπαρξει Εθνικη συνοχη. Ενταξει με τα αστεια και τα πειραγματα, τωρα εμπρος δυνατα! Hellraizer δεν ειμαι με την παραταξη σου αλλα ως Ελληνας ακολουθω δρομους ελευθεριας και ξεκαθαρρισης του τοπου μας απο την ασχημη παρουσια της υποβαθμησης που στολισαν την χωρα μας οι ακατονομαστοι! Η εννοια αυτη αφορα ολους μας και ολοι ενωμενοι απο τα κυαλια μας να δουμε το Εθνικο συμφερον της Ελλαδος. Πρεπει επιτελους…. κι ο καθενας απ' την σκοπια του την ιδεολογια του και την ευαισθησια του να κοιταξει καταματα το τωρα γιατι το αυριο θαναι ασχημο και χαμογελαει ειρωνικα! Αν θελουμε να λεγομαστε ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ πρεπει να το αποδειξουμε!

    Reply
  45. Ανώνυμος

    Αυτοί που γράφουν κάτι τέτοια, έχουν ιδέα πως και τί είναι ο σημερινός έλληνας?Όχι οτι ο αρχαίος ήταν καλύτερος αλλά η γενική νοοτροπία είναι καθαρά υλιστική και εγωιστική με μικρή μόνο καλλιέργια. Ζήλεια, φθόνος και κακία κυριαρχεί στη σημερινή κοινωνία. Οι πολιτικοί μας είναι ότι μας αξίζει και πάψτε να μεμψιμοιρείτε.
    ΥΓ. ΠΑΟΚ ΝΑ ΣΑΙ

    Reply
  46. maximos

    Ενα μεγάλο Εύγε, ένα μεγάλο μπράβο σε αυτό το 5% που πήρε την μεγάλη απόφαση και με τόλμη ψήφισε τον συνδυασμό ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για μια Ελεύθερη Αθήνα. Πρέπει, οι Έλληνες και οι Ελληνίδες που πήραν αυτή την απόφαση ψήφου, να είναι υπερήφανοι. Έκλεισαν τα αυτιά τους στις κασσάνδρες, σειρήνες και κουτσομπόλες της σεσημασμένης δημοσιογραφίας των εκλεκτικών συγγενειών και των κοινωνικών σχέσεων του Χριστοφοράκου, της Siemens και ΣΙΑ.

    Αψήφησαν την χλεύη, τις απειλές και πίσω από το παραβάν με συναίσθηση εθνικής ευθύνης έδωσαν το αγωνιστικό μήνυμα. Βγήκαν από τα μαντριά των κατεστημένων κομμάτων, αυτών των συνδικάτων ελέγχου της κοινής γνώμης, που για 36 χρόνια έχουν μετατρέψει την Ελλάδα χωματερή των ελπίδων καταβροχθίζοντας τον πλούτο της χώρας κάνοντας δώρα στον ευατό τους και φροντίζοντας το μέλλον των παιδιών τους. Βροντοφώναξαν “ως εδώ και μη παρέκει” στον πολιτικό ντελβέ που “χωρίς περίσκεψιν, χωρίς λύπην, χωρίς αιδώ” μετέτρεψε την Ελλάδα αποθήκη των τριτοκοσμικών απόβλητων.

    Οι ψηφοφόροι της Αθήνας, οι ψηφοφόροι ήρωες, οι ψηφοφόροι Ελληνες είπανε το μεγάλο ΝΑΙ στην αξιοπρέπεια, στην Ελλάδα και πήγανε στην τιμή και στην πεποίθηση τους.

    Reply
  47. Ανώνυμος

    ΖΩΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ….
    ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…
    ΚΩΛΟΚΑΝΑΛΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΣΑΣ ΥΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ Τ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ…
    ΟΥΣΤ ΡΕ….

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *