Ε ρε Θεέ μου τι είχε να γίνει…


Δεν τολμώ να σκεφτώ τι θα είχε συμβεί εάν τη χρεοκοπία της χώρας και τη παράδοση της Εθνικής μας κυριαρχίας στο ΔΝΤ την είχε ανακοινώσει ο εξαφανισμένος και ανύπαρκτος πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής.

Οι σημερινοί προδότες θα είχαν αιματοκυλήσει τη χώρα και θα καλούσαν τον κόσμο να ανέβει στο βουνό για αντάρτικο απέναντι στη δεξιά.

Σήμερα όλοι παρακολουθούν το Γιώργο σχεδόν να πανηγυρίζει που παραδώσαμε τη χώρα στο ΔΝΤ.
Οι φυλλάδες και τα κίτρινα ΜΜΕ με τους γλοιώδεις και σιχαμερούς εκπροσώπους τους έχουν αναλάβει τον ρόλο του υπερασπιστή, αντί να….
.

κατακεραυνώνουν την ανίκανη πολιτική ηγεσία που οδήγησε τη χώρα σε νέα υποδούλωση μετά από 200 χρόνια.

Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ …

έχουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης στην υποδούλωση της χώρας.
Όσοι απ’ αυτούς δεν έχουν ακόμα αλλάξει τη στάση τους απέναντι στην εθνική ταπείνωση που μας επιφύλαξε η κυβέρνηση του Γιώργου, πρέπει και τους αξίζει να τεθούν στο περιθώριο και να αντιμετωπίσουν τη λαϊκή χλεύη και κατακραυγή.

Εάν υπάρχει σήμερα οπαδός του ΠΑΣΟΚ που να υποστηρίζει την πολιτική Γιώργου και την παράδοση της χώρας στο ΔΝΤ τότε δεν του αξίζει τίποτα περισσότερο από τη χλέυη και την κατακραυγή.

Εάν υπάρχει οπαδός του ΠΑΣΟΚ που να εξακολουθεί να στηρίζει την απίστευτη κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου τότε θα πρέπει να παραδώσει την ταυτότητά του και να καταθέσει την ιθαγένειά του ως Έλληνας.

Μη βιαστεί να μου πει κανείς τίποτα για τη ΝΔ. Η παράδοση της χώρας έχει πράσινη υπογραφή είτε το θέλετε είτε όχι.
Εξάλλου είπαμε.
Εάν την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας την είχε αποφασίσει η ΝΔ, τώρα οι πράσινοι κλακαδόροι θα ήταν στο βουνό σε αντάρτικο. Επιπλέον, υπάρχει ΝΔ;

Ε ρε Θεέ μου τι είχε να γίνει…

http://politikiprotasi.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *