Φροντιστήριο ξένων γλωσσών στο Παγκράτι δίνει ψεύτικες υποσχέσεις.

Φέτος αποφάσισα να μάθω Γερμανικά. Χωρίς να το ψάξω πολύ, διάλεξα ένα φροντιστήριο που άκουσα μια διαφήμιση στο ράδιο και πήγα στο παράρτημά του στο Παγκράτι. Αν και τα δίδακτρα ήταν πολύ τσιμπημένα, τουλάχιστον για τη δική μου τσέπη, μου είπαν ότι είναι αλυσίδα μόνο για ενήλικες και έχουν τμήματα και πρωί και βράδυ όπου κάνουν την ίδια ύλη, και θα μπορώ να αλλάζω.

Τους τόνισα ότι αυτό ήταν το πιο σημαντικό για μένα, γιατί δουλεύω βάρδιες, και ότι αν δεν μπορούν να μου το εγγυηθούν να μου το πουν στα ίσια να κοιτάξω αλλού. Με διαβεβαίωσαν ότι θα λειτουργήσουν και τα δύο τμήματα.

Ένα μήνα μετά (γράφτηκα αρχές Σεπτέμβρη) και αφού τους είχα πιστέψει και είχα δώσει αρκετά λεφτά μπροστά, με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι πρωινό τμήμα τελικά δεν θα γίνει και να ρυθμίσω το πρόγραμμά μου να έρχομαι αποκλειστικά στο βραδινό τμήμα, γιατί μόνο αυτό θα είχαν τελικά. Φυσικά τα πήρα και τους είπα ότι αυτό δεν παίζει και να μου γυρίσουν τα λεφτά μου πίσω.

Αντί λοιπόν να μου ζητήσουν και συγγνώμη που με κορόϊδεψαν, μου είπαν ότι δεν υπάρχει περίπτωση επιστροφής χρημάτων και ότι “χαριστικά” θα μου κάνουν μία (!!) ώρα ιδιαίτερο (αντί για τις πέντε ώρες που θα παρακολουθούσα στο τμήμα!!) κάθε φορά που θα χάνω μάθημα.

Φυσικά δεν δέχτηκα και τώρα κοιτάζω να δω τι μπορώ να κάνω για να πάρω τα λεφτά μου πίσω γιατί αυτοί δεν έχουν καμία διάθεση να μου τα επιστρέψουν.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *