«Πρόεδρε πάρε την ομάδα και φύγε» Δηλώσεις, Καταγγελίες και συμβάντα

Δεν έμεινε ατιμώρητη η επίθεση στο πούλμαν του ΠΑΟΚ, καθώς η αστυνομία του Ζάγκρεμπ προέβη σε 5-10 συλλήψεις υπόπτων, σύμφωνα με ιστοσελίδες της Κροατίας. Μάλιστα, δεν μένουν εκεί και αναζητούν και ……
άλλους ύποπτους για την ενέδρα που στήθηκε στους οπαδούς του “Δικεφάλου του Βορρά”.
Την ίδια στιγμή, ο ταξιδιωτικός πράκτορας που οργάνωσε την εκδρομή των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο Ζάγκρεμπ, Σίμος Συμεωνίδης επέρριψε ευθύνες στην κροατική αστυνομία, μιλώντας στον “Real fm”.

Aναλυτικά:

«Έχουν σπάσει όλα τα τζάμια και πέταξαν μέσα δύο βεγγαλικά, δύο πυρσούς. Αδράνησαν οι αστυνομικοί, δεν έκαναν τίποτα. Απ’ ό,τι μου λένε, αντί να ξεκινήσει το λεωφορείο, για να τους αποφύγει, αυτοί το σταμάτησαν. Προστασία μηδέν, ενώ ήξεραν όλοι ότι θα ερχόμασταν εδώ. Πέταξαν τις πέτρες και έφυγαν.

Από το αεροδρόμιο για το κέντρο υπάρχει ένας κεντρικός δρόμος. Δεν επρόκειτο για ένα στενάκι. Ασφαλώς ήξεραν ότι έρχεται η αποστολή σήμερα. Οι επιβάτες παραμένουν εκεί, για να έρθουν άτομα από το προξενείο, να βγάλουν φωτογραφίες κτλ. Δε θα κατέβαινε κανείς, για να μην προκαλέσουμε εντάσεις. Απλά μία βόλτα στην πόλη θα έκαναν, ούτε καν γύρο της πόλης».

Καταγγελία στην UEFA από τον ΠΑΟΚ

Στο μεταξύ, ούτε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έμεινε αδρανής στα τεκταινόμενα. Οι διοικούντες της ελληνικής ομάδας επικοινώνησαν με παράγοντες της Ντιναμό και τους μετέφεραν την οργή τους. Αυτό που έκαναν οι Κροάτες με τη σειρά τους ήταν να τους καθησυχάσουν, λέγοντάς τους ότι η περιφρούρηση στα ξενοδοχεία που έχουν καταλύσει Έλληνες, θα αυξηθεί. Παράλληλα, οι ιθύνοντες του ΠΑΟΚ ήρθαν σε επικοινωνία με τον παρατηρητή της ΟΥΕΦΑ προκειμένου να τον ενημερώσει για το κλιμά που επικρατεί πριν τον αγώνα.

“Πάρε την ομάδα και φύγε…”

Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκε και ο Θοδωρής Ζαγοράκης συνοδεία του Έλληνα πρέσβη στο Ζάγκρεμπ, για να δουν τι συνέβη και να μιλήσουν με τους οπαδούς. Μάλιστα, ο πρέσβης τράβηξε φωτογραφίες για να έχει στοιχεία από τον τόπο που έγινε το συμβάν.«Πάρε την ομάδα και φύγε, ήρθαμε για να μας σκοτώσουν;» είπαν προς τον πρόεδρο του “Δικεφάλου του Βορρά” οι τρομοκρατημένοι οπαδοί.

Δείτε καρέ καρέ όσα εκτυλίχθηκαν λίγα λεπτά μετά την επίθεση χούλιγκαν σε πούλμαν οπαδών του ΠΑΟΚ!

http://www.balla.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

5 Comments

  1. Ανώνυμος

    Οι Κροάτες ήταν ανέκαθεν φασίστες και γερμανόφιλοι συνεργάτες των Ναζί. Τι να περιμένεις από δαύτους…

    Reply
  2. Ανώνυμος

    1156 ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ…ΞΕΚΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΕΡΘΕΙ ΚΑΛΑ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Όταν τα κάνετε εσείς στην Τούμπα είναι καλά ε?
    Καλά να πάθετε πρεζο-χούλιγκαν.΄Ότι σπέρνετε θερίζετε

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *