ΣΤΑ ΑΚΡΑ….

Oταν αποφάσισα να πάρω μετα απο 25 χρόνια δουλειάς ενα σπίτι για να γλυτώσω από τα νοίκια, είχα μισθό 1,500 ευρώ, η γυναίκα μου 850 ευρώ, και βάλαμε μια δόση στην τράπεζα 550 ευρω.Σήμερα εγω εχω πλέον κάτω απο 1000 ευρώ, η γυναίκα μου είναι 2 χρόνια ανεργη, και αφού αφαιρέσουμε τους λογαριασμούς του σπιτιού, καλούμαστε να ζήσουμε με 50 ευρω τον μήνα , η μάλλον με 1 ευρω και 60 λεπτα τη μέρα, όσο δηλαδη οι άνθρωποι στό Μπαγκλαντες , η στη Μαδαγκασκάρη. Χωρις κανένα άλλο περιουσιακό στοιχειο ή έσοδο , οτι και να…..
πώ , οτι και να περιγράψω, θα ήταν περιττό.
Δεν έχουμε χρήματα ούτε για ψυχοφάρμακα, αλλά ουτε και για φυτοφάρμακα για να αυτοκτονήσουμε.
Είμαι απόλυτα βέβαιος πως υπάρχουν χιλιάδες οικογένειες που βρίσκονται σε παρόμοια κατάσταση, θύματα μιάς προγραμματισμένης γενοκτονίας , θύματα μιάς κτηνώδους συμμορίας πού ανέλαβε έμμισθα να συντρίψει και να εξοντώσει εναν περήφανο λαό, οδηγώντας τον, χωρίς έλεος, στον απόλυτο εξευτελισμό, στην φτώχεια , στην λιμοκτονία και τον αφανισμό.
Μας κατασκοφάντησαν με χίλιες δυό κατηγορίες ότι είμαστε τεμπέληδες, ότι φάγαμε τα λεφτά της χώρας, ότι καλοπερνούσαμε, οτι τρώγαμε ξένα λεφτα, και πολλά άλλα, ότι εμεις φταίμε για όλα, αλλα όσο και να στίψω το γαμημένο το μυαλό μου , το μόνο πού ξέρω είναι οτι μιά ζωή δουλευω σαν πούστης, και ότι δεν έκλεψα από κανέναν ούτε μιά πεντάρα. Πώς λοιπόν έφτασα να πληρώνω τα γαμησάτικα άλλων και να τρώω και ξύλο.????
Μέσα σε αυτόν τον εφιάλτη που ζούμε, γεννήθηκε μέσα μου μια έντονη και άγρια επιθυμία που κάτω από αλλες συνθήκες θα με έκανε να ντρέπομαι. Ειναι ομως πέρα για πέρα αληθινή.
Θελω να τους δω να πεθαίνουν.!! Τίποτε άλλο.

ThanoSk.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *