Προς τον Πρωθυπουργό Κ Παπαδήμο

Κληθήκατε και επιβληθήκατε από τον Ελληνικό Λαό και όχι από την πολιτική ηγεσία να αναλάβετε τη διακυβέρνηση της χώρας σε μια από τις κρισιμότερες στιγμές της νεότερης ιστορίας της.

Το υπάρχον πολιτικό σύστημα , σάπιο μέχρι το τελευταίο του κύτταρο, απαξιωμένο πλήρως στη συνείδηση του λαού εξάντλησε όλα τα παλαιοκομματικά τερτίπια του για να σας εξουδετερώσει. Δεν τα κατάφερε διότι η ανάληψη της διακυβέρνησης από εσάς ήταν…
σχεδόν καθολικό αίτημα του Λαού.

Επιδιώκοντας Κύριε Πρωθυπουργέ , με κάθε αθέμιτο μεσο , οι ηγεσίες των πολιτικών κομμάτων να ικανοποιήσουν την ασημαντότητα και τον απύθμενο εγωισμό τους ,οδηγούν την πατρίδα μαθηματικά στον εφιάλτη της δραχμής με αποτέλεσμα όχι μόνο την απόλυτη εξαθλίωση του λαού της .αλλά και την δορυφοροποίησηή της από τη γείτονα χώρα.

Η περίοδος που διανύουμε θυμίζει την περίοδο πριν από την απριλιανή δικτατορία.

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ

Η κυριότερη αποστολή σας δεν είναι μόνο να διεκπεραιώσετε τις τρέχουσες οικονομικές υποθέσεις.Το μέγα αίτημα είναι να μας απαλλάξετε οριστικά από αυτούς τους «απίθανους και επικίνδυνους τύπους».Μέγας

ο κίνδυνος κύριε πρωθυπουργέ, η χώρα μετά από επαναλαμβανόμενες εκλογικές αναμετρήσεις να περιπέσει σε ακυβερνησία και πολιτική αστάθεια.

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ, ΤΟΛΜΗΣΤΕ

ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ Τις ιστορικές σας ευθύνες .

Είναι αναγκαίο ένα νέο 1909.

Η ιστορία θα σας το πιστώσει.Την κατάλληλη στιγμή καλέστε σε εθνικό προσκλητήριο ότι υγιές έχει απομείνει από το υπάρχον πολιτικό προσωπικό, την πνευματική ηγεσία και την κοινωνία.

Μ ε βασικούς άξονες της πολιτικής σας κίνησης την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ σε όλα τα επίπεδα του δημόσιου βίου, την ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ την οργάνωση εκ θεμελίων ενός σύγχρονου κράτους.

ΚΥΡΙΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ

Με μια λέξη σας θα καταρρεύσουν. Είναι ετοιμόροποι.

Κάντε όπως πάντα το χρέος σας προς την πατρίδα και τον παγκοσμίως λοιδορούμενο και εξευτελιζόμενο λαό μας.

Δώστε νόημα στην ανάξια ζωή μας και ελπίδα στα παιδιά μας.

Με εκτίμηση

Παγκάκης Ιωάννης του Νικολάου
Νέα Στύρα Ευβοίας

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *