Χωρίς όρια η εγκληματικότητα των αλλοδαπών

Πλούσιο για άλλη μια φορά το δελτίο εγκληματικότητας αλλοδαπών, στη χώρα της πλήρους ασυδοσίας και της γάγγραινας του πολυπολιτισμού που ευαγγελίζονται χωρίς ίχνος ντροπής οι γνωστές «προοδευτικές δυνάμεις» του άμοιρου αυτού τόπου.
Στα Χανιά, και λίγο πιο μακριά από το δικαστικό Μέγαρο στις 7:10, το πρωί ομάδα αλλοδαπών που κρατούσε οικοδομικά εργαλεία (σκεπάρνια, σφυριά,στυλιάρια κ.α.) επιτέθηκε εναντίον ενός….
επίσης αλλοδαπού, πιθανόν ομοεθνή τους. Η συμπλοκή διήρκεσε για μικρό χρονικό διάστημα, αλλά οι φωνές έκαναν τους περίοικους να πεταχτούν έντρομοι. Να σημειωθεί πως για το περιστατικό δεν υπήρξε ενημέρωση της αστυνομίας.
Στη Σπάρτη συνελήφθη τελικά ο αλλοδαπός με καταγωγή από το μακρινό Αφγανιστάν για την απόπειρα βιασμού και ληστείας δύο φοιτητριών. Όπως προέκυψε, ο 21χρονος είχε αποφυλακιστεί υπό όρους από το Ειδικό Κατάστημα Κράτησης Νέων Αυλώνας, -γιατί άραγε;- όπου βρισκόταν με ποινή φυλάκισης τριών ετών και τριών μηνών για ληστεία, παράνομη οπλοφορία και παράνομη παραμονή στη χώρα…
Με λίγα λόγια στο καφενείο αυτό που λέγεται Ελλάδα, εάν είσαι παράνομα στη χώρα, κάνεις ληστείες και απόπειρες βιασμού απλά το υπ. ΔΔΑΔΙ σε αφήνει ελεύθερο με «όρους». Στη συνέχεια και αντί της απέλασης είσαι ελεύθερος να μετεγκατασταθείς όπου θέλεις και να συνεχίσεις τη δράση σου.
Στον –πολύπαθο- Άγιο Παντελεήμονα αυτή τη φορά δύο άτομα από τη «φίλη» χώρα Γεωργία λήστευαν ένα σπίτι κάθε τρεις μέρες περίπου. Μέσα σε τρεις μήνες κατάφεραν να γίνουν ο φόβος και ο τρόμος των πολιτών. Οι αστυνομικοί από το Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα τους έπιασαν μόλις είχαν διαρρήξει ένα ακόμη διαμέρισμα.Συνήθιζαν να αρπάζουν ότι είχε αξία, εκτός από χρήματα έπαιρναν κινητά υπολογιστές και χρυσαφικά.
Περιττό να προσθέσουμε πως κατηγορίες του τύπου εάν ήταν παράνομα στη χώρα, προκαλούν το γέλιο πια, όπως και οποιαδήποτε σκέψη για απέλαση, ενώ σε ότι αφορά τον εγκλεισμό τους στις φυλακές αυτό θα πρέπει να αποκλειστεί. Το υπ. ΔΔΑΔΙ φοβούμενο τον υπερπληθυσμό των φυλακών έχει δώσει σαφείς εντολές για παρόμοια αδικήματα οι παραβάτες απλά να αφήνονται ελεύθεροι με τους γνωστούς περιοριστικούς «όρους» που και αυτοί ανήκουν στη σφαίρα της κωμωδίας.

defencenet.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *