Η ΙΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΑΠΟΓΟΝΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ακόμη και οι γίγαντες της διανόησης, πρόγονοί μας σφάλλοντας επανειλημμένως, καταναλώνονταν σε μεταξύ τους ανούσιες εγωπαθικές έριδες. Έτσι αντί οι Έλληνες πολίτες (και πολιτικοί) να είναι φωτοδότες μερικές φορές μετατρέπονταν με την εγωιστική συμπεριφορά τους σε παραδείγματα προς αποφυγή συσκοτίζοντας την λάμψη της γνώσεως που τόσο επίμονα επίπονα και με τόση αυτοθυσία μοχθούσαν για να δημιουργήσουν και…
μεταλαμπαδεύσουν στην υπόλοιπη ανθρωπότητα οι Έλληνες φιλόσοφοι.
Ο μεγαλύτερος εχθρός φίλοι μου είναι ο «υποσυνείδητος-ασυνείδητος προδότης» που χρησιμοποιεί τα γονιδιακά διαμάντια που του χαρίστηκαν από τους προγόνους του για ιδιοτελείς σκοπούς και όχι για το καλό όλης της ανθρωπότητας. Ο πλουτισμός η εξουσία η ματαιοδοξία κ.λ.π. είναι τέτοιοι ιδιοτελείς σκοποί.
Η αποστολή λοιπόν (σκοπός) κάθε πραγματικού απόγονου των αρχαίων Ελλήνων (Ελλήνων και Βαλκανίων γενικότερα) δεν είναι να εξουσιάσει τους υπόλοιπους «βαρβάρους» λαούς.
Η ιερή αποστολή μας είναι να θυσιαστούμε αν αυτό είναι αναγκαίο για να φωτίσουμε τα αδέρφια μας συνάνθρωπους που δεν έχουν τις δικές μας δυνατότητες στην άνιση μάχη τους εναντίον της άγνοιας.
Το μεγαλύτερο εμπόδιο σε αυτή την αποστολή είναι ο εγωισμός και η οκνηρία μας. Το μέσο με το οποίο μας δηλητηριάζει ο ιταμός εγωισμός μας είναι η αμετροέπεια (δες φώτο).

Ευστάθιος Ματσαρίδης
atlandas@gmail.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *