ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΝΟΥΜΕΡΑΔΑ…

ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΠΑΡΤΙ ΣΕ ΠΑΡΤΙ

Στο πάρτι του κομμωτή Τρύφωνα Σαμαρά, παραβρέθηκαν ο βουλευτής του ΛΑ.Ο.Σ. Άδωνις Γεωργιάδης και η σύζυγός του, Ευγενία Μανωλίδου.

Η γνωστή παρουσιάστρια έδωσε άλλο ένα show μπροστά στις κάμερες και μίλησε για τον έρωτά της, που στεκόταν δίπλα της. Μιλάμε για….
μεγάλο καραγκιοζιλίκη… Δεν παίζεται με τίποτα ο Μπουμπούκος… Είναι αυτό που λέμε πως η γυναίκα σέρνει καράβι…

www.dimotikosafari.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

26 Comments

  1. Ανώνυμος

    Τα ιδιωτικά κανάλια όλα αυτά τα χρόνια μας έδωσαν όμως και μια μεγάλη ευκαιρία να δούμε από κοντά ποιοι αλήτες μας κυβερνούν.Ποιοι αλήτες μέσω των ΜΗ κυβερνητικών οργανώσεων με τα δικά μας ,λεφτά ασκούν τη νέα πολιτική σε βάρος
    των συμφερόντων του ΄΄κυρίαρχου΄΄ λαού,χωρίς τσίπα και φιλότιμο χαρίζοντας στη
    κυβέρνηση το προνόμιο της επίσημης άγνοιας(Λαθρομετανάστες-κατάληψη στη
    νομική). Μέσα από τα ιδιωτικά κανάλια μάθαμε για πολιτικούς με αμετροέπεια λόγου και πράξεων να συστήνουν και διαφημίζουν την σεξουαλικότητα των συζύγων τους στο ευρύ κοινό.Αναρωτιέμαι ΓΙΑΤΙ;

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΩΛΟ-ΜΠΑΡΕΨΟΥΝ …

    ΘΑ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΑΓΑΛΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Ο Αδωνης (η μπουμπούκος) έγινε βουλεύτης με λαϊκή απήχηση , μετά από ατέλειωτες ώρες εργασίας λαικών οπαδών ,παρά το πολύ κράξιμο και άγριο πόλεμο από τα ΜΜΕ…

    Ξαφνικά αυτός ο αρχαιολάτρης πολιτικός εμφανίζεται ανάμεσα σε τηλεπερσόνες, γλάστρες, βίζιτες, πισωγλέντηδες, ενοικιαζόμενες celebrities, διάσημους στη Κώλο -πετινίτσα κερατάδες και πάσης φύσεως νούμερα..

    Eγω που δεν είμαι και πολύ φανατικός οπαδός του ΛΑ.ΟΣ , απαιτώ στην επόμενη τηλεοπτική εκπομπή της , να εμφανιστεί η Ευγενία Μπουμπούκα , γυμνή για να "διεγείρει" το πατριωτικό μου αίσθημα και να γιούχαρω το μπουμπούκο της και το κόμμα του και με τα δυο χέρια με ανοιχτά τα δέκα δάχτυλα.

    Το αδελφάτο με το οποίο τοσο πολυ γουστάρει να κάνει παρέα ο Αδωνης και η γυναίκα του να τους κώλο- ψήφισουν .

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Πως γινεται να το παιζει τοσο πατριωτης (λεω τωρα εγω ) ,ο κοσμος να πειναει εδω και να τραβαει τα μαλλια του ,κι αυτος να κανει προκλητικα πλουσια ζωη γυρνωντας απο παρτυ σε παρτυ με την καθε ψωναρα ,και η συζυγος η μαϊμου παντα μαζι …..

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΞΕΡΑΣΜΑ.
    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΖΗΛΕΥΕΤΕ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ;

    Reply
  6. Ανώνυμος

    Ετσι είναι ρε παιδιά οι πούστηδες μας κυβερνούν!!! Τώρα θα χορέψη και η Βαλιανάτος μόλις βρεί καβαλιέρο!!! Ο Γεωργιάδης πάει όπου τόν κατευθύνει το κατεστημένο!!! Σήμερα με τούς Πούστηδες αύριο με τούς Κωλομπαράδες!!! Σκέφτωμαι και εγώ να τόν δοκιμάσω να τρίβει τόν προστάτη μου μπάς και δώ κάποιοα άσπρη μέρα!!! Σήμερα αν δεν είσαι Πούστης δεν είσαι τίποτε!!!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΑΣΩ, ΠΑΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΒΑΡΒΑΤΟ ΧΕ ΣΙ ΜΟ!!!!
    ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΜΑΠΕΣ ΤΟΥΣ ΧΑΧΑΑΑΑΑΑ

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Μάγκες τα κονομάνε και τα δυό τους …οι έλληνες που πεινάμε να δούμε τι θα κάνουμε!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Άτομα άμεμπτου ηθικής και προχωρημένης πολιτικής σκέψης θίγονται και μαζί η υψηλή αισθητική τους με τα καμώματα της Ευγενίας και του Αδωνή. Μαθημένοι προφανώς στα υψηλά στάνταρς που έχει βάλει ο φίλος τους ο Λαζόπουλος είναι πολύ φυσικό! Έχετε αναβάσει πολύ τον πήχη ρε παιδιά!!!!!

    Reply
  10. Ανώνυμος

    Κριμα καβαλησε το καλαμι η Ευγενια και δεν βρισκει να το παρκαρει τοσο που ειναι Καποτε ηταν καλο και νορμαλ κοριτσι ειδατε πως εγινε?Γι'αυτο να μην κοροϊδευετε.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *