Αναγνώστης για την αύξηση τον λαθρομεταναστών

ΛΟΓΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ 5.000.000.


ΟΤΑΝ ΞΗΛΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΜΙΝΗ(ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟΥ ΤΟΥ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΛΙΤΗ) ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΦΥΛΑΝΕ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΜΟΙΡΑΖΟΥΜΕ ΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΚΟΒΟΥΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΑΠΟ ΧΗΡΕΣ ΚΑΙ ΟΡΦΑΝΑ ΗΡΩΙΚΩΣ ΠΕΣΟΝΤΩΝ 100ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ…..
ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ “ΜΟΝΑΞΙΑΣ”330 ΕΥΡΩ.
ΟΤΑΝ ΚΟΒΟΥΜΕ ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΤΑΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΛΑΟΣ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΦΩΝΗ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ),ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΟΙΩΣΗ ΕΩΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ!
OTAN AKOYME TOYΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ(ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΔΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΕΣΩ ΜΚΟ,ΚΑΙ ΤΟΝ SOROS)NA YΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΟΛΛΩΝ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ(ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ)ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!!!!
Ε ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΕΡΜΕΝΟΥΜΕ;;;;

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

11 Comments

  1. Ανώνυμος

    Λοιπόν 1:41 έχετε φάει όλοι οι λαθρομεταναστες με χρυσά κουταλιά γιατί εμείς οι μαλάκες σας αφήσαμε ( αφού δεν βγήκαμε το 91να τους καθαρίσουμε και τους 300) και τώρα έχετε αρχίσει τις παπαρολογίες. Εσείς θέλετε την Ελλάδα δική σας και να φύγουμε εμείς από τη χώρα μας. Και οι Έλληνες πήγαν μετανάστες και στην αμερική και στην αυστραλία και γερμανία και δούλευαν μέρα νύχτα να τα βγάλουν πέρα δεν είστε οι μόνοι. Η διαφορά με σας είναι ότι δε σέβεστε τίποτα τα θέλετε όλα δικά σας, δε σέβεστε το ψωμί που έχετε φάει. Αλβανία, βουλγαρία, σκοπιά, τούρκοι, όλοι θέλετε την Ελλάδα, μέχρι και χάρτες φτιάχνεται. Όνειρό σας η μεγάλη αλβανία. Και κοντά είναι να το πετύχετε. Ήδη η μισή Ελλάδα έχει γεμίσει από σας. Το μόνο που ευχομαι είναι να αποτύχουν όλα τα σχέδιά σας μουνόπανα ανθέλληνες που θέλετε να μας πείτε και ρατσιστές.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    αν σκοτώσεις κάποιον σε νόμιμη αυτοάμυνα αθωώνεσαι στο δικαστήριο και δεν σε αποκαλέι κανείς "φονιά".

    Αντίστοιχα δεν μπορεί κανείς να σε αποκαλέσει "ρατσιστή" όταν αντιδράς σε επίθεση, επειδή ο επιτιθέμενος είναι Πακιστανός, Μαροκινός, ή οποιοσδήποτε ξένος που βρίσκεται παράνομα στη χώρα σου.
    Ο νέος ιμπεριαλισμός πραγματοποιείται με την εισροή χιλιάδων ανθρώπων, δήθεν πονεμένων λαθρομεταναστών που αλλάζουν το προφιλ της χώρας δραστικα΄και ανεπανόρθωτα!
    Αλλο η φιλανθρωπία και άλλο η κοροϊδία

    Reply
  3. Ανώνυμος

    "But it is even more serious than economics, because if you rob poeple of their identity, if you rob them of their democracy, then all they are left with is nationalism and violence. I can only hope and pray that the EURO project is destroyed by the markets before that really happens."

    Nigel Farage, Βρεττανός πολιτικός & αρχηγός του Βρεττανικού Ανεξάρτητου Κόματος (UKIP)
    Ομιλία στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο, Νοέμβριος 2010

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΛΕΣ ΤΗΝ ΜΙΣΗ.ΤΑ ΠΕΡΝΑΣ ΞΟΦΑΛΤΣΑ.ΕΞΩΡΑΙΖΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ.ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΦΟΒΑΣΑΙ.ΦΟΒΑΣΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ.ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ.ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΔΑ.ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΠΑΠΟΥ ΠΡΟΣ ΠΑΠΟΥ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΡΥΘΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ.ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΡΑΧΝΙΑΣΕΙΣ.ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΡΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΨΩΜΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΥΝΗΓΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΘΑΡΙΣΠΟΥΝ ΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ.ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΡΑΤΟΠΑΙΔΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ.ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ.ΟΧΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΛΟΓΙΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΣ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΕΓΚΑΘΕΤΩΝ ΠΟΥ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΚΑΛΟΥΠΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΨΥΧΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΙΛΟ,ΦΟΒΙΤΣΙΑΡΗ,ΑΤΟΜΙΣΤΗ,ΠΟΛΥΛΟΓΑ,Κ.Λ.ΠΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    12:49 μπορείς να μου πεις ακριβώς το ψέμα σε αυτά που έγραψα? Την αλήθεια λέω και η αλήθεια πονάει κάποιους.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ.ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ,ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΕΝΕΣΕΙΣ ΦΟΒΟΥ,ΔΕΙΛΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.ΕΧΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ.ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΑΝΟΣΙΑ.ΒΟΗΘΙΑ ΣΟΥ.ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΑΛΑΞΕΙΣ ΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. APO 1153 PROS 1233 ME AGAPH

    Reply
  7. Ανώνυμος

    OΛΕΣ ΟΙ ΓΕΝΝΙΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΟΙ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ.ΟΙ "ΕΠΙΒΗΤΟΡΕΣ" ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ,ΠΑΤΡΟΝΙΑΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΑΖΙ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ.ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΑ ΥΨΗΛΑ ΚΛΗΜΑΚΙΑ.ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ.ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ "ΣΟΦΟΙ" ΕΙΝΑΙ ΦΟΥΣΚΕΣ. O 1153

    Reply
  8. Gmavros50

    Ειναι ωραιο πραγμα,να αγαπας την ρατσα σου,να εισαι υππερηφανος γι αυτη και να την υποστηριζεις!!!!!!!

    Reply
  9. Ανώνυμος

    Αν είναι όντως 5.000.000 το μόνο που μπορεί να κάνει κάθε Έλληνας αυτή τη στιγμή είναι (καλού – κακού) να έχει ένα όπλο στο σπίτι του. Να μπορεί ο καθένας μας να προστατεύσει τους δικούς του, και πάνω από όλα να προστατεύσουμε την Ελλάδα. Τελικά μπορεί να τον βρίζουμε τον ο.ε.α. αλλά σε κάποια πράγματα έχει δίκιο. Τώρα με την κρίση όλοι βλέπουμε στο δρόμο μετανάστες χωρίς δουλειά, παρόλα αυτά όχι μόνο δεν φεύγουν από τη χώρα μας αλλά θα δείτε ότι σε λίγο καιρό θα βγουν στους δρόμους και θα τα κάνουν πουτανα. Όταν κάποιος πεινάσει είναι ικανός για όλα. Το κράτος το ξέρει αυτό το πρόβλημα αλλά όπως είπες αυτοί μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο ανοίγωντας τα σύνορα. Κανένας μα κανένας πραγματικός έλληνας δεν θα δεχόταν να ανοίξουν τα σύνορα. 11:53 μουνόπανο οι Έλληνες δεν είναι ρατσιστές είναι ΈΛΛΗΝΕΣ. Διαδώσαμε τον πολιτισμό μας και τη δημοκρατία μας σε όλο τον κόσμο μέσω του Μ.Αλέξανδρου, σας ξυπνήσαμε και στραφήκατε όλοι εναντίον μας. Ούτε να πλένεστε με νερό δεν ξέρατε ζώα (Οι εβραίοι έξυναν τη βρώμα πάνω τους δεν έκαναν μπάνιο ποτέ). Έχετε στηριχθεί στην καλοσύνη μας γι αυτό όλοι έρχεστε στην Ελλάδα και παρόλα αυτά μας βρίζετε. Είστε ζώα και πάντα θα είστε δεν θα αλλάξει ποτέ αυτό.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΘΡΑΣΙΔΕΙΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΘΡΑΣΙΜΙΑ,ΠΟΥ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΣΑΣΤΕ.ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΝΤΑ-ΝΤΑ ΟΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΚΑΛΟΥΠΑΔΟΡΟΙ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *