Ποιος θα σώσει ποιον!

Τρεις ομάδες της Super League, βρίσκονται στην καυτή ζώνη του υποβιβασμού, και οι τρεις αγωνίζονται με τους μεγάλους του ΠΟΚ την 29η αγωνιστική!

Ο βαθμολογικά αδιάφορος Ολυμπιακός φιλοξενείται στο Περιστέρι, όπου ο Ερνέστο Βαλβέρδε αναμένεται να κάνει αρκετές δοκιμές νέων παικτών. Πολύ πιθανή η έκπληξη και η οριστική σωτηρία του Ατρόμητου!

Στον Κάμπο, η Λάρισα είναι αποφασισμένη να εξαντλήσει και την τελευταία πιθανότητα παραμονής, κάτι που φαντάζει σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Χωρίς πέντε παίτες η ομάδα του Ν.Κωστένογλου απέναντι στην ελλιπέστατη ΑΕΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Δέλλα,Καφέ,Ματέος,Σκόκο. Αμφίροπο παιχνίδι. Από την μία η ΑΕΚ δεν θα τρελαθεί για το διπλό, και από την άλλη η Λάρισα είναι αμφίβολο αν μπορεί να πάρει το τρίποντο!

Στο ΟΑΚΑ, ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον κακό του δαίμονα που ακούει στο όνομα Αστέρας Τρίπολης. Αυτή τη φορά οι Πράσινοι αναμένεται να δώσουν την χαριστική βολή. Το κλίμα στο στρατόπεδο του, αλλά και το βαθμολογικό πλασάρισμα στα Play off δεν σηκώνουν νέα γκέλα.

Στα παραπάνω παιχνίδια-φωτιά για τους ουραγούς, προσθέστε αυτό της Κέρκυρας με τον Εργοτέλη. Οι Κρητικοί είναι βαθμολογικά αδιάφοροι ενώ οι Φαίακες θέλουν να τελειώσουν οριστικά την υπόθεση παραμονή με ένα τρίποντο σήμερα το βράδυ. Ο άσσος στον ΟΠΑΠ έχει πέσει επικίνδυνα και πλέον μπορεί αν τον βρει κανείς στο 1,15…

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια ξεχωρίζει το Άρης-Ολυμπιακός Β. με φόντο μία θέση στην τελική πεντάδα που οδηγεί στην Ευρώπη μέσω των Play off.

http://mpalakia.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *