Άκουγα το εκτελεστικό «δολοφονικό» όργανο των δημοσίων υπαλλήλων να δείχνει ο μιλώντας όλη την δολοφονική του «εξυπνάδα» για το θέμα των καθαριστριών.

Κύριοι Βουλευτές,
Άκουγα πριν από λίγο το  εκτελεστικό «δολοφονικό» όργανο των δημοσίων υπαλλήλων να ομιλεί και να δείχνει όλη την ….
δολοφονική του «εξυπνάδα» για το θέμα των καθαριστριών.

Είπε το εικονιζόμενο ανωτέρω μέγα υπέρ-νεοφιλελεύθερο τέκνο (παιδάκι δηλαδή)  της τρόικας.
Πρέπει είπε  το κράτος να έχει τη δυνατότητα αναθέτει ένα έργο που εκτελεί με υπαλλήλους του σε ιδιώτες.

Άφεριμ μέγα νεοταξικό τέκνο. Όχι όμως δολοφονώντας  Έλληνες εργαζόμενους ως οι καθαρίστριες και άλλοι.
Κάθε μεταβολή νεαρέ μου, ανεξάρτητα αν είναι ορθή ή όχι, θα έπρεπε να γίνεται έτσι ώστε να μην δολοφονούνται Έλληνες πολίτες λόγω της πειθήνιας διάχυτης στην όψη σου «εξυπνάδας» σου και αναλγησίας σου νεαρέ.

Έπρεπε δηλαδή να γίνεται σε βάθος χρόνου, με συνταξιοδοτήσεις, με χρήση ανάλογα με τα προσόντα που υπάρχουν ακόμα και στις καθαρίστριες σε άλλες υπάρχουσες ανάγκες του δημοσίου (αν και εσύ θέλεις να το καταργήσεις «έξυπνα» τελείως) κτλ, με παράλληλη σταδιακή χρήση και ιδιωτικών εταιριών. Και όχι με το εγκληματικό σου άμεσο μαχαίρι νεαρέ ανάλγητε εξολοθρευτή των καθαριστριών.

Που η «εξυπνάδα» σου και η διάχυτη στο πρόσωπο σου  αναλγησία  καθώς και η ιδεολογική στρέβλωση στο μυαλουδάκι σου δεν σου επιτρέπουν ίσως (αμφίβολο και αυτό) να αντιληφθείς ότι είσαι ο «δολοφόνος» των καθαριστριών και όχι μόνον

Και ότι έχεις σκορπίσει χωρίς λόγο και από ιδεολογική στρέβλωση του όσου μυαλού διαθέτεις τον πόνο και τη δυστυχία σε μεγάλο αριθμό Ελλήνων από δουλική «υπαλληλική» πειθήνια υποταγή στους κατακτητές

Όλα νεαρέ μου και λοιποί εγκληματίες, έστω και αν δεν ήταν αναγκαία έπρεπε να γίνουν σταδιακά και με σύστημα και όχι με εκτέλεση των Ελλήνων και με καταστροφή της Ελλάδας. Αν στόχος δεν ήταν η άμεση λεηλασία του Εθνικού και ιδιωτικού πλούτου της υπόδουλης Ελλάδας.

Και έπρεπε να γίνουν και σύμφωνα με την ιδεολογία του κυβερνώντος κόμματος που την κουρέλιασαν άθλια, που λέει:

Ο Κοινωνικός Φιλελευθερισμός είναι: ««Κοινωνικός», γιατί παραπέμπει στη διαφύλαξη του κοινωνικού κράτους και λειτουργεί ως ασπίδα προστασίας των πολιτών, ιδιαίτερα των  αδύναμων και των  ευπαθών κατηγοριών. Γιατί μόνον με τη σφυρηλάτηση της συλλογικής αλληλεγγύης, εδραιώνεται η αίσθηση της κοινής μας μοίρας  στο πλαίσιο του εθνικού κράτους.»

Που βέβαια και το εθνικό κράτος θέλουν μέσω του πειθήνιου νεοταξικά οργάνου  Κυριάκου να καταργήσουν.

Βέβαια κύριος υπεύθυνος γι αυτό είναι ο μη πρωθυπουργός (Ράιχενμπαχ, τρόικα κτλ) Σαμαράς.
Με πολύτιμους πρωτεργάτες ή συνεργάτες, τον εφιάλτη ΓΑΠ, τον Κουβέλη της Ρεπούση, τον Βενιζέλο, τον χέρι-χέρι που το παίζει τώρα αθώα περιστερά, την νεοταξική πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ και τους σκοπιανοκοιλόγους.

Δηλαδή «όλοι μαζί η Ελλάδα μπορεί».
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *