Πανάξιος εκπρόσωπος του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Στο πρόσωπο του αντανακλά όλο το επίπεδο του ποδοσφαίρου μας

Στον Βόλο τα ωραία επεισόδια του κακογυρισμένου σήριαλ που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο συνεχίστηκαν τόσο εντός γηπέδου, με τον Ολυμπιακό Βόλου να κερδίζει τελικά τον Παναθηναϊκό με την βοήθεια και του διαιτητή Μάνταλου με 3-2 και να εξασφαλίζει τελικά μια θέση στα πλέι οφ, όσο και εκτός γηπέδου.
Εκεί όπου ο…..
Αχιλλέας Μπέος έκανε ότι μπορούσε για να δικαιολογήσει την εντύπωση που έχει για αυτόν ο ποδοσφαιρικός κόσμος. Ακόμη και στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού μπήκε και έβριζε τους πάντες αποκαλώντας μάλιστα φλώρους και υπαλλήλους τους παράγοντες του τριφυλλιού που ήταν εκεί θεωρώντας μάλλον πως είναι πιο τιμητικό να έχει ασκηθεί εναντίον του ποινική δίωξη από το να είναι απλά παράγοντας μιας μεγάλης ομάδας.

Η συμπεριφορά του Αχιλλέα Μπέου, αλλά και τα όσα έγιναν στο παιχνίδι προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός η οποία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει:

«Σήμερα το Ελληνικό Ποδόσφαιρο έζησε άλλη μια βραδιά δόξας και μεγαλείου. Ενορχηστρωτής του τελευταίου αυτού επεισοδίου – ποιος άλλος; – ο νεοεκλεγείς εκπρόσωπος της Super league στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΟ, ο κ. Αχιλλέας Μπέος.

Το «βαριετέ» στο Πανθεσσαλικό Στάδιο είχε απ’ όλα: Ball boys που εμφανίζονταν και εξαφανίζονταν από τις θέσεις τους ανάλογα με τη διακύμανση του σκορ, μπάλες που χάνονταν και άλλες που, ενώ το παιχνίδι εξελισσόταν, προσγειώνονταν στον αγωνιστικό χώρο εν είδη βροχής (για να ταιριάζουν προφανώς με τις καιρικές συνθήκες), όλα υπό τον απαράμιλλο συντονισμό του πληθωρικού οικοδεσπότη.

Ο οποίος βέβαια δεν παρέλειψε να κρατήσει την τελευταία πράξη του έργου για τον εαυτό του, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του στα αποδυτήρια και εξαντλώντας το ρεπερτόριο χυδαιότητας και προκλητικότητας, το οποίο αποτελεί σπεσιαλιτέ του».

Και η ανακοίνωση καταλήγει:

«Συγχαρητήρια σε όλους όσους τον επιβράβευσαν για την προσφορά του στο ελληνικό Ποδόσφαιρο όλα αυτά τα χρόνια, ψηφίζοντάς τον να τους εκπροσωπεί στην ΕΠΟ. Να τον χαίρονται και εις ανώτερα!

OXI ALLO KAPBOYNO

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

18 Comments

  1. Ανώνυμος

    vazelakiaaaaaa….eimaste ap to bolo kai sas skisame to kolo….sas kleisame to spiti (mpoyrdelo) fetos….bareste tora dialaaaaaa…oso gia ta tyrogala..ekei sti b ethniki sto mantrigal…xaxaxaxaxaxax

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΡΕ ΠΕΤΑΜΕΝΕ ΤΣΙΡΑΚΙ,,ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΙΜΗΣΜΕΝΕ ..
    ..ΤΗ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ?ΘΕΛΕΙ CHAMPION LEAGUE..??? ,,ΑΡΕ ΤΣΑΣΙΤΙΑ ΤΗ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ..

    Reply
  3. Ανώνυμος

    eeeetssssiiii…mounakia tis xaras kai tou kefiou…etsi sas glentaei i olympiakara…vazele ponas gi auto kai de milas, giati simera xana se gamaei o ntavas….volaraaaaaaaa…championia..erxomaste!!!

    Reply
  4. Ανώνυμος

    ΡΕ ΒΛ@ΚΕΣ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΓΑΒΡΟΠΑΡΑΣΙΤΑ,,
    ,,ΞΕΡΕΤΕ ,ΟΧΙ,ΛΙΓΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΦΟΥΣΚΩΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΟΥΣΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ Μ(ΠΕΟ) ΣΑΣ,,
    ΦΛΟΡΟΙ, ΦΛΟΡΟΙ ,ΠΟΥ ΣΑΣ Γ@ΜΑΝΕ ΟΛΟΙ,,
    ΚΟΤΕΣ,ΚΟΤΕΣ,ΜΟΥΝΟΠ@ΝΑ ΒΟΛΙΩΤΕΣ!!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ ΡΕ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ…
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΓΑΒΡΟΙ ΤΗΣ ΜΠ@ΣΤ@ΡΔΟΥΠΟΛΗΣ,
    Η ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΠΟΝΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ …
    ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΕ @ΡΧΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ …!!!
    ΓΑΒΡΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ,,ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΡΑΚΙΑ…Η ΡΕΤΣΙΝΙΑ ΜΕΝΕΙ..
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ..ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΣΦΠ-ΠΑΟ-ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-ΑΕΛ,
    ΤΟ ΠΟΙΟ ΤΙΜΙΟ ,ΚΑΘΑΡΟ,ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΠΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΑΕΛ…ΤΕΛΟΣ.!!!
    @ΝΤΕ Γ@ΜΗΘΗΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΧΑΡΕΙΤΕ Π@ΤΕΡΕΣ-Μ@ΡΙΝΑΚΙΔΕΣ-ΚΑΙ Μ(ΠΕΟΥΣ)ΒΛ@ΚΕΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥΣ ….ΤΣΙΡΑΚΙΑ!!!!
    ΑΕΛΑΡΑ ΡΕ…

    Reply
  5. Ανώνυμος

    bazeliaaaaa

    VOLOS , INSIDE OLOS !!! ante geiaa

    peran tis plakas ,
    kalo pasxa kai kali anastasi na exoyme kai kali anastasi toy mialoy toy ellina

    Reply
  6. Ανώνυμος

    brexei tsapoy fetos !!!!

    ti allo tha akoysoyme kirie , i volara diamorfonei agones sta paraskinia xaxaxaxaxa!

    re lagoi xoris 7 basikoys paizame stis teleytaies 2 agonistikes ksafnika timorithikane oloi oi paixtes me kartes fagate peo apo ti deyteri omada kai apo termatzi o opoios paizei stis akadimies !!
    ti na mas peite fetos pao kai aek ta apotelesmata milane apo mona toys
    APLA O EPISIMOS PANATHINAIKOS EN ANTITHESI ME TO PROTO GIRO PSAXNEI EKSILASTIRIA THIMATA OSTE NA STREPSEI TO KOSMO ALLOY GIA NA MI FANE PALI KSILO OPOS STO PROTO GIRO ME TIN ENTOS EDRAS ITTA !!!!

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΔΩ!!!Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!!ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΓΕΛΙΟ ΜΕ ΤΟΝ <> ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!!!ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΙΛΟΥΣ(ΚΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΔΩΡΟΔΙΚΙΑ ΡΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!!!!!)ΚΑΙ ΜΕΤΑ…ΓΕΛΙΑ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΑ!!!ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΛΕΙΠΕΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΡΟΥΦΑΓΕ ΑΧΟΡΤΑΓΑ!!!

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Έχετε πλάκα ρε βαζελάκια.
    Σε κάθε αγωνιστική και κάποιος σας φταίει. Ειδικά άμα λέγεται Ολυμπιακός.
    Περάστε από Πασαλιμάνι. +
    Κερνάμε καφεδάκι… σε κούπα.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *