ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ – ΟΜΕΡΤΑ – ΜΑΦΙΑ.

ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΤΥΓΝΗ ΜΟΡΦΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ. ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΜΕ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΡΤ ΠΟΥ ΠΑΡΕΙΧΕ ΜΟΝΟΠΛΕΥΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ 1989 ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΑΥΤΗ ΜΟΡΦΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ. ΜΑΚΡΑΝ Η….
ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΛΩΝ.

Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΜΜΕ ΑΝΕΒΟΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ, ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΘΑΒΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ, ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ, ΚΡΥΒΟΥΝ, ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΤΑΙΖΟΥΝ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΗΛΑΔΗ Ο ΤΥΠΟΣ, ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΡΟΛΟ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΝΑ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΗΤΑΝ:

1. ΝΑ ΑΝΑΓΑΓΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΙΚΙΣΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΩΣ ΕΘΝΙΚΟ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΕΥΕΡΓΕΤΗ.

2. ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΒΛΑΒΗ ΣΤΟ DNA ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΑΚΩΣΕΙ ΚΑΘΕ ΗΘΙΚΗ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

3. ΝΑ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΣΥΛΛΗΠΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΗ ΛΑΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΥΜΑΡΙΑ.

4. ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΕΙΤΕ ΩΣ ΛΑΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΤΕ ΩΣ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ.

5. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΙΓΙΣΤΟ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΕΡΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΡΤΥ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΦΑΓΩΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ, ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΠΟΤΕ.
ΘΥΜΙΖΩ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΖΙΜΕΝΣ, ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΜΙΖΕΣ ΠΑΝΤΟΥ.

6. ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΒΕΤΟ ΣΤΟ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ.

7. ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΛΙΓΙΣΤΟ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.

8. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕΤΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΑΛΛΑ ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΕΣΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΑΠ.

9. ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ ΔΝΤ.

10. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΝΔ ΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ. ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΔΗΛΑΔΗ Η ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ-ΟΜΕΡΤΑ-ΜΑΦΙΑ.

ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ-ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΜΕΣΑΙΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ.

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ-ΟΜΕΡΤΑ-ΜΑΦΙΑ.

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.

ΕΛΕΟΣ.

Λάμπης Π.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

14 Comments

  1. Ανώνυμος

    Όταν διώξουμε τα κομματικά καθάρματα πρέπει να απαγορευθεί η προβολή ΟΛΩΝ των πολιτικών από την τηλεόραση. Να επιτραπεί μόνο από το ραδιόφωνο όπου τα έξοδα λειτουργίας είναι πολύ μικρότερα και άρα δεν υπάρχει ανάγκη για συνεχή χρηματοδότηση από τα λαμόγια.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    ΕΙΜΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟΣ.ΟΣΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΤΗ ΜΑΚΡΗ,ΤΟ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ,ΤΟΝ….ΚΩΝΣΤΑ, ΑΑΑΑΑΧΧΧ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑ…ΜΕΓΑΛΗ ΘΛΙΨΗ.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Tα κανάλια να καλέσουν όλες τις αδερφές από το περιθώριο να μας μιλήσουν για τον αγώνα που δίνουν οι καημένες με το aids.Όλα αυτά τα πορνοκάναλα τα πληρώνουμε εμείς οι μαλάκες για να καλούν αποτυχημένους και κλέφτες υπουργούς στις εκπομπές τους καθώς και βίζιτες πολυτελείας για να ασκούν τη νέα τους πολιτική σε βάρος
    των συμφερόντων του ΄΄κυρίαρχου΄΄ λαού,χωρίς τσίπα και φιλότιμο χαρίζοντας στη
    κυβέρνηση το προνόμιο της επίσημης άγνοιας.

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Ίδιο συνάφι είναι όλοι τους, πολιτικοί και δημοσιοκάφροι, πουλημένοι προδότες! Αλλά δεν φταίνε αυτοί… εμείς που τους παρακολουθούμε φταίμε. Φταίμε γιατί δεν μπουκάρουμε στο στούντιο την ώρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων να τους ξεφτιλήσουμε στον αέρα! Στο κάτω-κάτω εμείς τους πληρώνουμε μέσω της υπεραξίας των διαφημιζομένων προϊόντων που αγοράζουμε.

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Τα ιδιωτικά κανάλια όλα αυτά τα χρόνια μας έδωσαν όμως και μια μεγάλη ευκαιρία να δούμε από κοντά ποιοι αλήτες μας κυβερνούν.Αποτυχημένοι οικογενειάρχες πολιτικοί, τραβέλια υπουργοί που χάνονται σε γκαρσονιέρες με μικρά ανήλικα αγόρια ΜΑΖΙ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ .Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικού κλονισμού γιατί τους εγκατέλειψε ο Αλβανός κηπουρός.Γόνοι πολιτικών που δεν έχουν φύλο και είναι βουτηγμένοι στην cocaine.Επίσης, είχαμε την ευκαιρία να δούμε πως γίνονται οι καλές βίζιτες στην πολιτική και πως είναι μια off-shore εταιρεία.Ξέχασα να αναφερθώ στην gay society και πως είναι να κάνεις ONE NIGHT STAND KAI να φλερτάρεις έναν φούστη με τρόπο ,σε κάποιο night club, μην τυχόν και του δημιουργήσεις ψυχολογικά προβλήματα.Μέσα από τα ιδιωτικά κανάλια μάθαμε πως και οι ΤΑΤΙΑΝΕΣ έχουν κάτι σημαντικό να μας πουν όπως π.χ πως είναι δυνατόν μια νέα κοπέλα να είναι παρθένα στα 16??? και πως μπορούμε να κατανοήσουμε την αλλαγή φύλου που θέλει να κάνει ο γιος μας/ κόρη μας.
    ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ???

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΩΝ ΜΜΕ.

    ΕΣΧΑΤΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΟΥΣ ΩΣ ΙΣΟΤΙΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

    ΛΕΝΕ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΟΛΑΝΕ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΗ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΥΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.

    ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΛΟΥΝ ΤΟΣΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΖΟΥΝ ΩΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑ.

    ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΘΕΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ ΣΥΜΦΩΝΩ.ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΗΡΩΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ!!Ο ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ ΣΑΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΥΝΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΧΑΛΙ.

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Η ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΛΑΟ ΜΕ ΜΝΗΜΗ ΧΡΥΣΟΨΑΡΟΥ.

    Reply
  9. Ανώνυμος

    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ.

    ΕΛΛΑΣ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΟΛΩΝ.

    ΕΛΛΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.

    ΕΛΛΑΣ ΜΙΖΩΝ ΚΑΙ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΤΙ ΑΣΤΟΧΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ;

    ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΤΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

    ΤΙ ΑΣΤΟΧΟ;

    ΤΟ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ;

    ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΛΑΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ.

    ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ Η ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΕΧΟΥΜΕ.

    Reply
  11. Ανώνυμος

    ΡΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ,

    ΠΑΠΑΔΡΕΗΔΕΣ
    ΠΑΣΟΚΟΙ
    ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ
    ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ
    ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ
    ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ

    ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΩ ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΩ.
    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΣΩ, ΠΑΡΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ,
    ΕΙΝΑΙ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΔΥΟ.

    Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *