Αντιδράσεις, από Στρατό μεριά, για τις δηλώσεις του άτυχου Κληρονόμου!!!




Παιδοβούβαλο, η παραγωγικότητα της χώρας μπορεί να σε μια νύχτα να μηδενισθεί χωρίς ικανές Ένοπλες Δυνάμεις και κυρίως όταν απαξιώνονται από κάτι βολευτές σαν και σένα που έφεραν τη χώρα στο σημερινό αδιέξοδο.. Αν είχες έστω και την παραμικρή “τσίπα” πάνω σου θα είχες απαλλάξει την ελληνική κοινωνία από την …..
τραγική φιγούρα σου, εδώ και πολύ καιρό!!!!
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
ΕΝΩΣΕΩΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΕΑΑΣ)
Σας γνωρίζουμε ότι με αφορμή τις προσβλητικές και απαξιωτικές δηλώσεις του Αντιπροέδρου της Κυβερνήσεως για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, η ΕΑΑΣ απέστειλε στον Πρωθυπουργό κ. Παπανδρέου την ακόλουθη επιστολή.

Αξιότιμε κύριε Πρωθυπουργέ,
Με μεγάλη έκπληξη και οργή τα μέλη της Ενώσεως Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, άκουσαν ή πληροφορήθηκαν από εκείνους που άκουσαν τον Αντιπρόεδρο της Κυβερνήσεως κ. Πάγκαλο να δηλώνει σε συνέντευξή του, σε πρωινή εκπομπή της ΝΕΤ, ότι ο πιο αντιπαραγωγικός κλάδος του Ελληνικού λαού είναι οι Στρατιωτικοί και τα Σώματα Ασφαλείας.
Θεωρούμε την παραπάνω δήλωση προκλητική, συμπλεγματική, απαράδεκτη και την καταδικάζουμε απερίφραστα και ομόφωνα.
Ως Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως ο κ. Πάγκαλος όφειλε να γνωρίζει ότι η προστασία των χερσαίων, θαλάσσιων και εναέριων συνόρων της χώρας που εξασφαλίζουν οι Ένοπλες Δυνάμεις και η δημιουργία του αισθήματος ασφαλείας στους Έλληνες πολίτες που επιτυγχάνουν τα Σώματα Ασφαλείας, πραγματοποιούνται με επίπονες προσπάθειες, σκληρή εργασία πολλών ωρών καθ’ όλο το 24ωρο, προσωπικές και οικογενειακές θυσίες και αίμα, όχι μόνο κατά την περίοδο του πολέμου αλλά, δυστυχώς και κατά τον καιρό της ειρήνης.
Αυτή ακριβώς η προσφορά των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας στο κοινωνικό σύνολο, αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική παραγωγική δραστηριότητα στη σύγχρονη εποχή, ιδιαίτερα για ένα κράτος σαν το δικό μας το οποίο αντιμετωπίζει πολλές και ποικίλες απειλές. Τις απειλές αυτές καθώς επίσης και το γεγονός ότι όλα τα κράτη χρησιμοποιούν τις Ένοπλες Δυνάμεις τους για άσκηση υψηλού επιπέδου στρατηγικής, όφειλε να γνωρίζει πολύ καλά ο κ. Πάγκαλος ο οποίος μάλιστα έχει διατελέσει και πρώην Υπουργός Εξωτερικών.
Επειδή ο κ. Πάγκαλος είναι μέλος της Κυβέρνησης (διαφορετικά δεν θα ασχολούμαστε με τη δήλωσή του), απαιτούμε είτε να τον υποχρεώσετε να ζητήσει συγγνώμη από τις χιλιάδες των συναδέλφων μας που θίγονται από τα όσα είπε εις βάρος μας, είτε να διαχωρίσετε επισήμως τη θέση σας από τα λεχθέντα από αυτόν.

Για το ΔΣ της ΕΑΑΣ
Ο Πρόεδρος
Αντιστράτηγος ε.α Γεώργιος Κοράκης
kanena2010.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

16 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ Ο ΚΩΛΟΑΛΒΑΝΟΣ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ! ΠΑΚΕΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ Η ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΑΣΧΟΛΕΙΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΑΥΤΟ ΤΟ ΚΗΤΟΣ.ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΙ ΚΑΤΑΠΙΝΕΙ ΘΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΙ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΕΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    gia na sas thimiso kai ena antiparagogiko onoma tou parelthontos. Martakis. Kapoioi akoma ton thrinoume. teties diloseis kani to aima mas na vrazei. Na to thimaste auto. Alla distixos se ena simio to paidovouvalo exei dikio. Giati an oi stratiotikoi simera eixan arxidia, oute pou tha tolmouse na kanei teties diloseis. Vlepete vriskei edafos kai pataei o xontros. Gia anarotithite , stin tourkia, pios politkos tha tolmouse na kanei teties diloseis . Enas, vrite enan pou tha tolmouse na pei stin tourkia auta pou eipe edo o xontros.

    Gia na min pareksigitho , otan milao gia stratiotikous fisika milao gia tous galonades tou stil stratigous, ipostratigous taksiarxous, auti pou exoun simvivastei me tin politikh eksousia , kai apomizoun to kratos parea. Tous gnostous aetous geetha kai paei legontas.

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΕΒΡΑΙΚΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ»
    Πατριώτες Έλληνες ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες εθνικής ασφαλείας της Ο.Ε.Α. για τις Αυτοδιοικητικές Εκλογές της 7.11.2010.
    Ο Μέγιστος κίνδυνος εντοπίζετε στη Θράκη και ειδικώς στην Κομοτηνή όπου προσπαθούν να προωθήσουν Τουρκάλα Δήμαρχο(!!!), αλλά και σε άλλες κρίσιμες περιοχές της Βόρειας, Κεντρικής και Νησιώτικης Ελλάδας που επίσης απειλούνται με απόσχιση από μειονοτικά ανθελληνικά στοιχεία. Μη παρασύρεστε από την προπαγάνδα των ελεγχόμενων συμπαιγνιακών εβραικών "ΜΜΕ" που σας εξωθούν να απέχετε σε αυτές τις εκλογές! Είναι στημένη προπαγάνδα για να πλήξει την εθνική ασφάλεια και να θέσει σε κίνδυνο απόσχισης περιοχές της Ελληνικής επικράτειας!
    Ενημερωθείτε και διαδώστε το κείμενο που ακολουθεί..
    Καλό βόλι!

    ……..

    ΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΥΜΒΟΥΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΕΞΗΣ:

    ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ: ΔΗΜΑΡΧΟΙ – ΝΟΜΑΡΧΕΣ – ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΑΝ ΕΚΛΕΓΟΥΝ, ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΘΑ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΜΟ ΕΘΝΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΙΣ ΤΑ ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ. ΑΡΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ, ΑΣΧΕΤΩΣ ΣΕ ΠΙΟ ΚΟΜΜΑ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ.
    ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΤΕΤΟΙΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ:

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 1ΟΝ: ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ «ΠΑΣΟΚ» ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ Ο ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΑΥΤΟΣ Ο ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΦΙΛΟΠΑΣΟΚΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΘΝΙΚΩΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΕΝΟΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

    ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 2ΟΝ: ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ «ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ», ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» Ο ΕΚΛΟΓΙΚΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ «ΠΑΣΟΚ», ΚΑΛΕΙΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΤΑ ΦΙΛΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΣΟΚΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ «ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ» ΗΤΟΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ, ΘΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΜΕ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΕΝΟΣ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΞΕΝΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

    ΟΔΗΓΙΑ 3ΟΝ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ Η ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΝΟΗΜΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ Η ΨΗΦΟΣ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΗΜΑ, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ΗΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΕΙΤΕ «ΠΑΣΟΚ» ΕΙΤΕ «ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ», ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ 1 ΚΑΙ 2.

    ολόκληρο το κείμενο εδώ:
    http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2010/10/blog-post_23.html

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Είναι τόσο γαιδούρι που μέχρι σήμερα δεν εχω ακούσει να ανασκευάσει έστω τις δηλώσεις ή να ζητήσει συγνώμη – Τόσο ηλιθίους μας περνάει και τόσο θρασύς ειναι.Το ίδιο και η σύζυγος του που κατεβαίνει δήμαρχος στον ΣΑΡΩΝΙΚΟ. εκανε μήνυση σε νεαρο επειδη της έκανε κριτική σε blog λες και δεν ειναι δημόσιο πρόσωπο. Εαν το βράδυ της κυριακής παρει το μαυρο της ακρουδας θα το χαρώ. λεω μάλιστα αν τα δυο μεγάλα κόμματα δεν πάρουν πάνω απο το 50% ( συνολικα) να κατέβουμε στο Συνταγμα και την Αριστοτέλους να γιορτάσουμε… Είσαστε?
    Τομ

    Reply
  5. Ανώνυμος

    Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ , ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΧΥΔΕΡΜΟ Κ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΡΕΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΒΙΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΟΥΔΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΓΙΑΥΤΟΝ , ΤΟΝ ΤΖΕΦΡΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΙΚΑ ΤΟΥΣ . ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΕΠΙΘΙΜΙΕΣ ΣΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ….

    ΓΙΑΝΝΗΣ

    Reply
  6. Ανώνυμος

    10:27 ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΙΧΑΚΙ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ! ΓΙΑΤΙ ΑΓΟΡΑΚΙ ΜΟΥ? ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ? JIM.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    Έργο στη ζωή του…?Έκανε επέκταση στη κοιλιά του σαν το μετρό με τις επεκτάσεις του,και προσπαθεί να βάλει και τη γυναίκα του δημαρχίνα να βγάλει τον επιούσιο από πολλές μεριές..

    Reply
  8. Ανώνυμος

    Κλασική αντίληψη αγράμματου και αστοιχείωτου ανθρώπου. Μου θυμίζει την αντίληψη των επιχειρηματιών που λατρεύουν τους πωλητές γιατί τους φέρνουν λεφτά και απαξιώνουν όλους τους άλλους εργαζόμενους. Πως έγινε αυτός υπουργός με τέτοια αντίληψη;

    Reply
  9. Ανώνυμος

    πράγματι ήταν προσβλητική η δήλωση του Πάγκαλου.Δηλαδή θα πρέπει για να είναι παραγωγικοί κατά τον Πάγκαλο να σκοτώνονται κάθε μέρα σε μάχες,ή να βάζουν κρεμμυδάκια και άνιθο στις σκοπιές?Αυτά δεν είναι σοβαρά πράγματα..Ο Στρατός η παιδεία η ασφάλεια του πολίτη και η υγεία δεν έχουν άμεση σχέση με την παραγωγή και δεν φαίνονται εκ πρώτης όψεως παραγωγικά,αλλά επιτελούν έργο καταλυτικό γιατί ο στρατός εγγυάται την ασφάλεια,η υγεία ιατρεύει και επαναφέρει στη παραγωγή τους ανθρώπους,η παιδεία διαμορφώνει αυριανούς πολίτες..κουλουπου…κουλουπου…

    Reply
  10. Ανώνυμος

    ΑΣ ΣΕΒΑΣΘΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΑΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

    Reply
  11. ΗΦΑΙΣΤΟΣ 13

    Ο ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΣ ΤΟΥ ΟΤΣΑΛΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΓΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ & ΠΡΟΔΟΣΙΑ

    Reply
  12. Ανώνυμος

    Δεν φταίει αυτός, φταίει ο πιλότος της πολεμικής αεροπορίας που του έκανε βόλτες στο αιγαίο το καλοκαίρι και δεν τον πέταξε να χορτάσουνε τα ψάρια για ένα χρόνο. Και αυτόν και την πόρνη τη γυναίκα του. Ποιόν άλλον χειρότερο θα μπορούσε να παντρευτεί για το χρήμα; Σιχάθηκα.

    Reply
  13. ΗΦΑΙΣΤΟΣ 13

    ΣΤΡΑΤΗΓΕ ΠΑΡΑΔΕΞΟΥ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ (ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ ΣΤΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΕΝΣΤΟΛΟΥΣ) ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ. ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΗΝΕΤΕ ΚΩΛΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ. ΕΙΣΤΕ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΧΑΛΑΣΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕ. ΚΑΙ ΟΛΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *