ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ «ΚΟΡΓΙΑΛΕΝΕΙΟ-ΜΠΕΝΑΚΕΙΟ» .


ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ .ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΘΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ??

Ακούστε συμπολίτες και εσείς δημοσιογράφοι τα παράδοξα του Ελληνικού κράτους μήπως και ταρακουνηθούν εκεί στου Μαξίμου .
Ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία των Αθηνών το Νοσοκομείο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού το «Κοργιαλένειο-Μπενάκειο» δεν έχει διοίκηση , παραμένει ακέφαλο.
Εδώ και 30 ημέρες (μετά από 7 μήνες κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ) η υπουργός υγείας όρισε Διοικητή και Υποδιοικητή στο νοσοκομείο .
Όμως δεν έχουν αρμοδιότητες υπογραφής δαπανών διότι ο Πρόεδρος του Ντυνάν κ. Μαρτίνης δεν του εκχωρεί τις…
.

αρμοδιότητες του ( Το νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού είναι ειδικού καθεστώτος και την διοίκηση του νοσοκομείου την έχει ο Πρόεδρος του σωματείου του Ερυθρού Σταυρού σήμερα είναι ο κ . Μαρτίνης).

Έτσι ο διοικητής δεν μπορεί να υπογράψει καμία δαπάνη ούτε μπορεί να κάνει κανένα σχεδιασμό για τα επόμενα 2 χρόνια που είναι η θητεία του .

Όμως δεν έχει ορίσει και η Μαριλίζα η υπουργός υγείας ούτε Διοικητικό Συμβούλιο .

Διότι το κράτος εκπροσωπείτε με τρείς εκπροσώπους στο Διοικητικό συμβούλιο του νοσοκομείου μία από τις οποίες είναι η θέση του αντιπροέδρου.

Η υπουργός υγείας που παίρνει τις αποφάσεις και κινείται με ρυθμούς χελώνας και την αδυναμία της αυτή την χρεώνει στου Μαξίμου δεν έχει διορίσει Δ.Σ.

Έτσι ένα κεντρικό νοσοκομείο των Αθηνών είναι ακέφαλο ,δεν μπορούν να υπογραφούν δαπάνες ,δεν μπορεί να προμηθευτεί υλικό , εξοπλισμό και γενικά δεν μπορεί να διαχειρισθεί την καθημερινότητα .

Πρόεδρε τι θα γίνει με την ηγεσία του υπουργείου υγείας ? δεν βλέπεις ότι κανένας από τους τέσσερεις ( δύο υπουργούς και δύο γραμματείς )δεν τραβάει ?

Δεν μπορούν να διαχειρισθούν το χρέος ,δεν μπορούν να διαχειρισθούν τις εφημερίες ,δεν μπορούν να διαχειρισθούν την καθημερινότητα του πολίτη στην υγεία και το βασικό δεν μπορούν να πάρουν απλές αποφάσεις και όλη την αδυναμία τους αυτή την ρίχνουν ξεδιάντροπα στου Μαξίμου . ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΣ?

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *