Ετοιμάζουν “βόμβα” με Ντιέγκο στο Λιμάνι (;)

Πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφέρουν ότι άνθρωπος του Ολυμπιακού ήρθε σε επαφή με μάνατζερ για την περίπτωση του Βραζιλιάνου μέσου της Βόλφσμπουργκ Ντιέγκο, μιας και ο Λατινοαμερικάνος δεν σκέφτεται να ακολουθήσει τους “Λύκους” στην Ζβάιτε Μπουντεσλίγκα.
Όπως φέρεται εκπρόσωπος των “ερυθρολεύκων” επικοινώνησε με μάνατζερ και….
πήρε τις πληροφορίες που ήθελε σχετικά με το συμβόλαιο του 26χρονου Ρίμπας ντα Κούνια Ντιέγκο, όπως είναι το πλήρες όνομα του πρώην παίκτη της Βέρντερ Βρέμης και της Γιουβέντους.

Από αυτές έγινε γνωστό ότι ο διεθνής Βραζιλιάνος μέσος έχει όρο στο συμβόλαιό του με τον γερμανικό σύλλογο, ο οποίος του εξασφαλίζει να μην ακολουθήσει στην δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος την ομάδα σε περίπτωση υποβιβασμού. Οι πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο όρος αυτός τον κάνει ιδιαίτερα προσιτό σε αρκετές ομάδες, αφού με την ενεργοποίησή του θα μπορεί να φύγει δανεικός με λίγα ή καθόλου χρήματα. Στην δεύτερη περίπτωση όμως, η ομάδα που θα τον πάρει θα πρέπει να αναλάβει και το συμβόλαιό του, το οποίο είναι της τάξης των 3.5 εκ. ευρώ το χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βόλφσμπουργκ βρίσκεται στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα έξι αγωνιστικές πριν από το φινάλε, αλλά με μικρή διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βραζιλιάνος άσος, που έφυγε από τους «μπιανκονέρι» το περασμένο καλοκαίρι έναντι 15 εκ. ευρώ, έχει κόντρα με τους οπαδούς, είχε τσακωθεί με τον προπονητή του, ενώ η διοίκηση της ομάδας του είχε επιβάλλει πρόστιμο 100.000 ευρώ γιατί εκτέλεσε άστοχα πέναλτι.

http://www.balla.gr/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

7 Comments

  1. Ανώνυμος

    2:54 τι να τον κανω τον παικταρα που παιζει μονο για παρτη του και οποτε γουσταρει αυτος ;

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ειναι απειθαρχος, ατομιστης, εριστικος. Μονο προβληματα θα δημιουργησει στο Γαυρο αν τελικα αποκτηθει…

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ
    ΚΟΙΜΗΘΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ;
    ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΕ,
    ΚΑΙ ΤΟ Μ@@@@@ΝΙ ΧΤΕΝΙΖΕΤΕ!

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *