Ο χαραμοφάεις του κράτους Προβόπουλος λέει στην κυβέρνηση να πατίσει γκάζι στις μεταρρυθμίσεις

Μεταρρυθμίσεις με πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς αναμένεται να ζητήσει σήμερα ο Διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος κ. Γ. Προβόπουλος, στο πλαίσιο της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της κεντρικής τράπεζας.

Παρουσιάζοντας την Ετήσια Έκθεση του Διοικητή για το 2010, ο κ. Προβόπουλος αναμένεται να…..
ζητήσει…
από την κυβέρνηση παρεμβάσεις ανεξάρτητες από το Μνημόνιο που θα εκσυγχρονίσουν το κράτος, θα περιστείλουν τις δαπάνες, θα περιορίσουν τη φοροδιαφυγή και θα δώσουν ώθηση στην ανάπτυξη, απομακρύνοντας την ελληνική οικονομία από τα ελλείμματα, τον δανεισμό και τον κρατισμό.

Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος αναμένεται να επισημάνει πως το νέο πρότυπο που χρειάζεται η χώρα συνίσταται στην στροφή από την κατανάλωση στην αποταμίευση και στην επένδυση και από τον κρατισμό στον ανταγωνισμό και στην επιχειρηματική πρωτοβουλία, κυρίως μέσα από ενίσχυση του εξαγωγικού προσανατολισμού της οικονομίας.

Θα απευθύνει συστάσεις για τα επίπεδα των τιμών, την ανάγκη ανάσχεσης της ανεργίας και τον περιορισμό των υφιστάμενων στρεβλώσεων που υποσκάπτουν την ανταγωνιστικότητας της οικονομίας.

Αναφορικά με το τις ελληνικές τράπεζες αναμένεται να υπογραμμίσει πως συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν σοβαρές προκλήσεις και πως μέσα στο δύσκολο περιβάλλον θα κληθούν να αναπροσαρμόσουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο και να μειώσουν την εξάρτησή τους από την χρηματοδότηση που τους παρέχει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Προβόπουλος αναμένεται να επαναλάβει πως η συνένωση δυνάμεων είναι όχι μόνο αναγκαία, αλλά και αναπόφευκτη.

http://epanastasi-gr.blogspot.com/

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

15 Comments

  1. Ανώνυμος

    Η πρώτη μεταρρύθμιση να είναι η αμισθί θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος.
    Η Ελλάς ευγνωμονούσα το γενναιόδωρο τέκνο της.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    7:29 σε ποια στοα ανηκει αυτος ο μπαγλαμας και σε ποια εσυ?τσατσε της σιων,δε μας φτανουν οι μασονοι εξω εχουμε και τους e-μασονους.αν εχεις κακαλα πες ρε εβραιε τη σφηκοφωλια σου

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΕΑΝ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ
    ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΩΝΙΣΕΙ ΣΤΟ ΣΟΥΠΕΡ-ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ
    ΕΓΩ ΝΑ ΚΑΘΙΣΩ ΝΑ ….

    Reply
  4. Ανώνυμος

    Ο Προβόπουλος καλά κάνει την δουλειά του και γι'αυτό πέρυσι πείρε και δώρο μερικών εκατομμυρών από την Τράπεζα της Ελλάδος!!!! Φυσικά είναι πλέον γνωστό ότι η Τράπεζα της Ελλάδος είναι Τράπεζα όχι Ελληνική αλλά ξένων συμφερόντων!!!

    Reply
  5. Ανώνυμος

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΥΠΗΡΕΤΕΙ Α.Ε. ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ. Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ.

    Reply
  6. Ανώνυμος

    ΓΚΑΖΙΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Η ΣΕΜΝΗ ΤΕΛΕΤΗ ΕΧΕΙ ΛΑΒΉ ΤΕΛΟΣ Η ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ ΑΠΟΜΈΝΕΙ.

    Reply
  7. Ανώνυμος

    ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΝΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΥΤΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ. ΣΩΣΤΟΣ…

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *