Αναλωσιμος λαος


Δεν νομιζω να εχει κανεις μας αμφιβολιες για το μελλον των εργαζομενων και συνταξιουχων στην Ελλαδα μετα τις τελευταιες αποφασεις των διαχειριστων μας.
Αρση του 2% στις απολυσεις μειωση η καταβολη σε δοσεις της αποζημιωσης,κατωτερος μισθος πεινας πιο χαμηλος απο τον βασικο,ασυδοσια,ανατροπες εργασιακων δικαιωματων.
Την ιδια ωρα δινουν παλι 10 δις ευρω στις τραπεζες,και την ιδια ωρα παιρνουν το μισο σχεδον δωρο και επιδοματα απο τους συνταξιουχους των 500 ευρω τον μηνα.

Και ενω μας κοροιδευαν επι δεκαετιες συνεχιζουν να λενε ψεμματα οτι οι κριση θα κρατησει 3 χρονια και αυτο την ιδια ωρα που στο εξωτερικο μιλανε για 10 και περισσοτερα,λενε ψεμματα για διχτια και αποχες,λενε ψεμματα για διαφανεια την ωρα που ακομη μπαινουν στην βουλη νεοπροσλαμβανομενοι.
Ειναι τοσο ευκολο για την διαχειρηση να επιβαλλει τετοια μετρα αμεσα και χωρις ντροπη,οταν επι μηνες εχει αμελησει να αρει την ασυλια των βουλευτων και μαλιστα …

… αναδρομικα,οι συζητησεις για φυλακισεις ειναι για κατωτερο προσωπικο,δηλαδη οι κλεφτες θα τρωνε και οι κατωτεροι αλλα διεφθαρμενοι υπαλληλοι θα κλειστουν μεσα.

Μπαινει το καλοκαιρι και θα αποροφηθουμε με τα μπανια ενω εκεινοι θα ετοιμαζουν τα νεα σχεδια τους για τον χειμωνα,δεν ειναι τα τελευταια αυτα τα μετρα και ας μην υποκρινομαστε.
Απο το φθινοπωρο θα γινει ο πανικος και θυμηθειτε το.
Για την ωρα υπουργοι και βουλευτες φυγαδευονται,οι απεργιες δυναμωνουν,οταν καταλαβουμε οτι αυτοι πρεπει να φοβουνται εμας και οχι εμεις αυτους η πρωτη μεγαλη νικη θα εχει επιτευχθει.
www.harrytsopanos.blogspot.com

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *