Για τι είδους Δημοκρατία μιλαμε;


Πως θέλουμε να λεγόμαστε δημοκρατία μωρέ όταν δολοφονούνται δημοσιογράφοι γιατί θίγουν συμφέροντα; Μήπως μιλάμε απλά για δημοκρατία που είναι κατευθυνόμενη καπιταλιστικά η/και παρακρατικά; Γιατί αν είναι ….

έτσι, πάμε πάσο. Απλά να διευκρινίζουμε ότι μιλάμε για κατευθυνόμενη δημοκρατία, δηλαδή μία άτυπη μορφή χούντας ή αναρχίας για να καταλαβαίνουμε με τι και ποιούς έχουμε να κάνουμε.
Όταν υπάρχει δημοσιογράφος, που μετά το γεγονός της δολοφονίας του Σωκράτη Γκιόλια, είπε την εξής ατάκα: “Για αυτό εμείς οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να προσέχουμε τι γράφουμε και ποιον ενοχλούμε”, τι άλλο μπορείς να περιμένεις! Να του πει κάποιος “Τι λέτε αγαπητε! Αυτό λέγετε συμβιβασμός και βόλεμα. αν δεν το έχεις καταλάβει”. Και από συμβιβασμούς και βολέματα έχει μπουχτήσει αυτός ο τόπος.
Το σίγουρο είναι ότι χάθηκε ένας αθώος γιατί κάποια συμφέροντα ήθελαν το στόμα του κλειστό. Αρκετοί λένε πως εξετάζεται μια ανάρτηση που συνέδεε επιχειρηματία με τα σώματα Ασφαλείας. Εμείς πάλι, επειδή τη δουλειά την βλέπουμε οργανωμένη από πληρωμένους δολοφόνους (μήπως Ρώσους;), θα λέγαμε ότι καλό θα ήταν να εξετάσουν 2-3 αναρτήσεις προ τριμήνου, που μάλλον ενόχλησαν τότε. Γιατί μία τόσο καλά οργανωμένη δολοφονία ,απαιτεί χρόνο και δεν γίνεται από τη μία στιγμή στην άλλη.
adesmeutoslogos

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

1 Comment

  1. Ανώνυμος

    ΌΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ …ΛΑΓΟΣ ΤΟΤΕ Ο ΚΥΝΗΓΟΣ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙ…ΠΑΛΙΑ ΠΑΡΟΙΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΤΟ ΑΜΕΡΙΚΗ

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *