Έτοιμη να παραιτηθεί η Κατσέλη!


Στα πρόθυρα διαχείρισης μιας μεγάλης ενδοκυβερνητικής κρίσης βρίσκεται ο Γιώργος Παπανδρέου, καθώς η κόντρα της Λούκας Κατσέλη με τους εκπροσώπους της τρόικας, αναφορικά με τις αλλαγές στον νόμο Λοβέρδου για τις εργασιακές σχέσεις, έχει …..
οδηγήσει την Υπουργό Εργασίας στα πρόθυρα της παραίτησης!

Σύμφωνα με πληροφορίες του «statesmen.gr», η Λούκα Κατσέλη επικοινώνησε χθες με το Μέγαρο Μαξίμου, και ξεκαθάρισε ότι είναι αποφασισμένη να τηρήσει ως το τέλος τη σκληρή γραμμή απέναντι στην τρόικα, από την οποία δέχεται πιέσεις να υποχωρήσει, και να «συμμορφωθεί» με το κείμενο του μνημονίου που έχει υπογράψει ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Χθες το απόγευμα μάλιστα, η Λούκα Κατσέλη έδωσε εντολή στις υπηρεσίες του υπουργείου να ολοκληρώσουν τη σύνταξη σχεδίου νόμου για τις εργασιακές σχέσεις, και να το καταθέσουν στη Βουλή, ενώ από το Μέγαρο Μαξίμου της συνέστησαν… υπομονή.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, είχε σπεύσει προχθές να καλύψει τη Λούκα Κατσέλη, στην πραγματικότητα όμως η Κυβέρνηση θα ήθελε να λήξει σύντομα αυτό το μέτωπο με την τρόικα, ώστε να αφεθεί απερίσπαστη στη δύσκολη διαπραγμάτευση για την εκταμίευση της 3ης δόσης του μηχανισμού στήριξης.

Οι συνεργάτες της Λούκας Κατσέλη απ’ την άλλη, σπεύδουν να επισημάνουν ότι η Υπουργός Εργασίας δεν είναι διατεθειμένη να κάνει πίσω, καθώς πιστεύει ότι ενδεχόμενη υποχώρηση της Κυβέρνησης στο σκέλος των εργασιακών σχέσεων, μπορεί να αποβεί μοιραία για τη σχέση εμπιστοσύνης του ΠΑΣΟΚ με την παραδοσιακή, κοινωνική του βάση.

.statesmen.gr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

15 Comments

  1. Ανώνυμος

    @michael: Αγαθιάρης ο Τζέφρυ; Λάθος κάνεις δυναμικός άντρακλας και φτιάχνει και την αλυσίδα του ποδηλάτου με το χέρι.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    @8.39 κάνε την καερδιά σου πέτρα και κάτσε να φας έστω και με το ζόρι. Δεν λέω μεγάλο πλήγμα άμα παραιτηθεί η σαβούρντα αυτή, αλλά η ζωή συνεχίζεται ρε παιδί μου. Ελπίζω να την γράψουνε στους ανέργους του ΟΑΕΔ για να παίρνει η κοπέλα και επίδομα ανεργείας!
    Ουυυυυυστ σαβούρα!!!

    Reply
  3. Ανώνυμος

    ΚΟΛΠΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕΕ!
    ΚΙ Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΕΚΛΑΙΓΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ!
    ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ, ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ!
    ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΗΓΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ
    ΨΗΦΙΣΕ. ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΙΖΟΥΝ!!!!!

    Reply
  4. michael

    Όλα είναι ένα σενάριο που κατάληξη θα έχει ξανά σαν αποτέλεσμα να περάσουν σαν εκβιασμό τις ΔΙΑΤΑΓΕΣ της τρόικας.
    Θα μας βγάλουν τώρα και την Κατσέλενα αντιστασιακή.
    Μπούρδες είναι όλα, ακόμα και αυτά που διατυμπανίζουν οι παπαγάλοι (ψιττακοί)των καναλιών για την δήθεν σθεναρή αντίσταση του GAP είναι παραμύθια για πασόκους, θέλουν να του διορθώσουν το προφίλ του αγαθιάρη πρωθυπουργού.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *