ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΛΕΙΨΕΙ Ο ΑΥΤΙΑΣ!

Θα την πω την αμαρτία μου, μου είχε λείψει η ποντικομαμή!

Το ήθελα το πρωινό ξύπνημα με κατήφεια, χρέη, καταστροφολογία, φάρμακα και βρακάκια ακράτειας.

Έτσι μωρέ, λίγο να τον βλέπω να ξέρω ότι υπάρχει και αυτή η Ελλάδα που ΔΕΝ θέλουμε.

Επιδόματα, δώρα, κλεισίματα εργοστασίων, ”δράκοι” που ξερνούν φωτιά στον λαουτζίκο, τι να κάνω είμαι απαισιόδοξος και μ’αρέσει ΑΛΛΑ, είχα ξεχάσει τις…..
τυχαίες καθημερινές, εν ρυθμό σήριαλ παρουσιάσεις του ΣΟΥΠΕΡ ΝΤΟΥΠΕΡ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ, τον είχε σήμερα χωρίς ποδήλατο , στο γραφείο του να παίζει …..ΕΠΙΔΑΥΡΟ!

Και κλάαααααααμα ο κύριος ”κακοί Αθηναίοι”, δακρύβρεχτα χτύπαγε το χέρι στο τραπέζι ξανά και ξανά γιατί ”κυβερνούν ανίκανοι” και αυτός , ολόκληρος ΨΩΜΙΑΔΗΣ, διώκεται νομικά γιατί έκανε……
…. κοινωνική πολιτική.

Άλλοτε μου ερχόταν στο μυαλό ο λαϊκισμός δικτατόρων του δευτέρου παγκοσμίου και άλλοτε ο Χριστόδουλος, την πήρα την δόση μου κανονικά από την εκπομπή του Αυτιά, του χρόνου πάλι.

farmaki

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

3 Comments

  1. Ανώνυμος

    ΘΑΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΟΥ.ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ, ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ.

    Reply
  2. Ανώνυμος

    Ενταξει βρε παιδιά μην τρελαθουμε κι όλας δεν ειναι κι ευκολο να αντισταθεις στο σύστημα του κόσμου αφου μεσα σ αυτο γενιόμαστε μεσα σ αυτο γαλουχιζόμαστε με τις αξίες του πορευόμαστε αναγκαστικά κι έτσι τις αποδεχόμαστε και γίνονται εαυτός μας και αλλοτριωμενη εστω… αλλά συνείδηση μας .Αυτο ειναι το βασικότερο χανουμε την ικανοτητα να ξεχωρίζουμε το καλο απ το κακο το ηθικο απ το ανηθικο το νομιμο αρα ηθικο που ειπε ο αλλος ειμαστε γενικα σε μια συγχηση γιατι αλλη ειναι πρωταρχικα η φυση του ανθρωπου και καλείται μεσα σ αυτο το συστημα του διαβόλου του χρηματος να την διαστρεψει να συνταχθει δηλαδη με το αδικο το παρανομοτο ανηθικο την υποτελεια και τον εκμαυλισμο της καλοπερασης της τεμπελιάς και των δηθεν αξιών της εποχης μας

    Reply
  3. Ανώνυμος

    Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται, να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο.. Είμαστε υποτελείς.

    Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο.

    Είμαστε καραγκιόζηδες.

    Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους.

    Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων.

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.

    Reply

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *