Γιατί χαντακώνετε έτσι την χώρα μας?


Εδώ και δύο χρόνια κάνω αγορές μέσω ebay και άλλων site του εξωτερικού και σε σχέση με την Ελλάδα οι τιμές είναι εξευτελιστικές, στην αρχή νόμιζα οτι οι τιμές ορισμένων χωρών είναι αισθητά χαμηλότερες αλλά τελικά ανακάλυψα είναι οτι στην πραγματικότητα απλώς η Ελλάδα είναι πολύ ακριβή.
Πραγματικά είμαι της άποψης του να στηρίζουμε το τοπικό εμπόριο αλλά το θεωρώ άσκοπο καθώς δεν το θεωρώ λογικό να αγοράζω ακριβώς τα ίδια αντικείμενα 40-50% ακριβότερα.
Το ένα σκέλος είναι αυτό.
Το άλλο είναι το υπέρογκο κόστος αποστολής ενός αντικειμένου από την χώρα μας στο εξωτερικό.
Θέλησα όπως εκατομμύρια κόσμος να πουλήσω μερικά αντικείμενα που δεν χρειαζόμουν αλλά έπεσα σε τοίχο όταν ανακάλυψα οτι για την….
.

αποστολή ενός πακέτου 250gr στην Γερμανία έπρεπε να δώσω 45€ και για εκτός Ευρωπαΐκης Ένωσης πάνω από 80€.
Και τώρα πείτε μου το εξής, πείτε οτι εγώ θέλω να πουλήσω κάτι που κοστίζει 10€, ποιός θα δώσει 55€ ή 95€ για να το αγοράσει?
Ενημερωτικά θέλω να προσθέσω οτι οι τιμές αποστολής από άλλες χώρες είναι εξευτελιστικές, μιλάμε για ποσά της τάξης των 5-10€, ενώ μερικές κυβερνήσεις προσπαθώντας να τονώσουν τις εξαγώγές τους επιδοτούν τις πωλήσεις προσφέροντας ακόμα και δωρεάν αποστολή.
Γιατί χαντακώνετε έτσι την χώρα μας? Δεν γίνετε να εισάγουμε τα πάντα και να μην έχουμε την δυνατότητα να εξάγουμε τίποτα.
Ένας αγανακτισμένος Έλληνας που αρνείται πεισματικά να αφήσει την χώρα του.

Desmo Rr

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *