ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ Η ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΑΜ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

ημερίδα που συνδιοργανώνουν το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πειραιώς, το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Πειραιώς, ο Εμπορικός Σύλλογος Πειραιώς, το Τμήμα Τροχαίας Πειραιώς και η Αττικό Μετρό Α.Ε. έγινε  στο μέγαρο του ΕΒΕΠ.

Τον παρόν έδωσαν εκτός από τους διοργανωτές ο βουλευτής της Β’ Πειραιώς Ν.Δ Αναστάσιος Νεράτζης, η βουλευτής Α’ Πειραιώς ΔΗΜ.ΑΡ κα Μαρία Ρεπούση, ο βουλευτής του Σύριζα Α΄ Πειραιά κ. Θοδωρής Δρίτσας, ο πρόεδρος του…
Ε.Σ.Ε.Ε. κ. Βασίλειος Κροκίδης, ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά κ. Στέλιος Μανουσάκης, ο Αν. Γραμματέας Εμπορίου ΛΑ.Ο.Σ. κ. Αντώνης Διγαλάκης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Αττικής Ομόρων Νομών και Αιγαίου, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Σ. Σπυρίδων και . Στο πάνελ εκτός από το χαιρετισμό του Γενικού Διευθυντή του Δήμου Πειραιώς κ. Στέλιου Διαμαντίδη εκ μέρους του Δημάρχου κυρίου Μιχαλολιάκου μίλησαν ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ κ. Γ. Κασιμάτης, ο πρόεδρος του ΒΕΠ κ. Α. Μιχάλαρος, ο πρόεδρος του ΕΣΠ κ. Γ. Ζησιμάτος, ο Διοικητής τροχαίας κ. Σ. Λάσκος και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Αττικό Μετρό Α.Ε. Χ. Τσίτουρας.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *