Κατασκευάζουν Ενόχους Με Εγκλήματα Που Έγιναν Με Την Ανοχή Μας.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ …. Στο σύστημα που μας θέλει άβουλους και υποταγμένους. Στα ΜΜΕ που μας θέλουν εύπιστους και υποτονικούς …..Στις κυβερνήσεις που μας θέλουν υποτελείς και ανεκτικούς.

ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ για να καταλάβουν όλοι ότι ο ΛΑΟΣ δεν κατευθύνεται γιατί έχει και ΦΩΝΗ και ΑΠΟΨΗ και ΚΡΙΣΗ και κυρίως είναι ο μόνος που κρατά στα χέρια του την πραγματική ΕΞΟΥΣΙΑ.

Η πραγματική εξουσία είναι Λαός χωρίς χρώματα, δηλαδή εμείς. Και Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι και πρώτα από όλους εμείς οι ίδιοι.

«…Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ… ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ…… ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ ….»

«….Έτσι ξαφνικά …. Έπρεπε να βρεθεί ένας ένοχος …. Τι στοιχεία είχαν.; Αυτό και όσα δεν είχαν τα κατασκεύασαν … Επρεπε να βρουν κάποιον ένα τόσο ειδεχθές έγκλημα δεν μπορεί να μείνει ατιμώρητο … Μια καλοσχεδιασμένη συνομωσία που έρχεται μετά το έγκλημα …. Από την στιγμή που βρήκαμε κάποιον έπρεπε να φροντίσουν να καταδικαστεί … Ποιοι το έκαναν αυτό ; … Οι πραγματικοί ένοχοι … Αφού έδιναν συνέχεια νέα στοιχεία… συνέχεια… Πλήρωσαν και αγόρασαν το ένα ψέμα πάνω στο άλλο … και ύστερα τα πούλησαν παντού … Παραπλάνησαν τον τύπο ; … Ηθελε να παραπλανηθεί … Μάλλον ήθελε να πουλήσει… Γιατί να πουλήσει την αλήθεια αφού το ψέμα το βρίσκεις πιο εύκολα; … Και πουλάει περισσότερο … Άλλωστε η αλήθεια είναι δεσμευτική … Ενώ με το ψέμα έχει τη δυνατότητα να αυτοσχεδιάσεις… Να αφήσεις τη φαντασία ελεύθερη να δουλέψει … Ετσι δεν είναι ; …
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ …ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ …
ΕΔΩ ΤΣΙΧΛΕΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΑΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ 5 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΑ …
ΕΝΩ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ… ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΡΙΣΗ…… ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ …. »
Διάλογος από πολύ γνωστό σίριαλ της ελληνικής τηλεόρασης πριν μερικά χρόνια που όμως είναι και παραμένει τόσο επίκαιρο.
Τον τελευταίο καιρό παρατηρούμε καταιγισμό κατηγοριών, ενόχων, φοροφυγάδων, παραπομπών, παρεμβάσεις εισαγγελέων, αποκαλύψεις εγκλημάτων, απαγγελίες κατηγοριών σε σημείο που αναρωτιέται κανείς…..
Ποια είναι αληθινά ; Είναι οι εμφανείς ένοχοι οι πραγματικοί ένοχοι ; μήπως οι πραγματικοί ένοχοι κρύβονται καλά στα παρασκήνιο και κινούν καλά τα νήματα προς παραπλανητικές κατευθύνεις και εξιλαστήρια θύματα ;
Γιατί όλα αυτά εμφανίζονται τώρα ; Εγκλήματα, μίζες και κακουργήματα κατά του Ελληνικού Λαού τόσων και τόσων χρόνων γιατί στο φως τώρα;;;. Τι άλλαξε τώρα; Γιατί όλα μαζί εμφανίζονται τώρα;
Τα έκρυβαν κάποιοι καλά τόσα χρόνια ή όλα αυτά είναι μέρος μια καλοστημένης παγίδας ώστε να πληρώσουν λίγοι για τα μεγάλα εγκλήματα των «υψηλά ιστάμενων » ;;;
Μήπως κάποιοι προσπαθούν να «αποκαλύψουν » ενόχους και να ικανοποιήσουν τη «δίψα» του Λαού για δικαιοσύνη με επιτηδευμένες και κατευθυνόμενες τακτικές αποκάλυψης αδικημάτων και ενόχων για να διατηρήσουν καλά και βαθειά κρυμμένη τη δική τους μεγαλύτερη και σοβαρότερη ενοχή ;;;
Πολλά ερωτήματα και καμία απάντηση.
Ποιος ξέρει πραγματικά που κρύβεται η αλήθεια και ποια από όσα βλέπουμε να παρελαύνουν καθημερινά μπροστά στα έκπληκτα μάτια μας δεν είναι πληρωμένα και κατευθυνόμενα κατασκευάσματα ανθρώπων χωρίς συνείδηση, χωρίς αξίες και χωρίς ιδανικά με μόνο σκοπό το κέρδος .
Πόσα από αυτά που βλέπουμε στην τηλεόραση, ακούμε στο ραδιόφωνο και διαβάζουμε στις εφημερίδες είναι αλήθεια ή έστω κομμάτι της αλήθειας και πόσα από αυτά δεν είναι κατασκευασμένες ιστορίες που πουλάνε ή κατευθυνόμενες ειδήσεις που συμφέρουν κάποιους και παραπλανούν τους πολλούς ; …
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ….ΚΑΝΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ .
ΓΙΑΥΤΟ ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΣΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ….ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ….
ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΌΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…
ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ….. ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ….. ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΜΙΣΗ ΚΕΡΔΟΥΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ …
ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ …..
Σταματήστε το φαύλο κύκλο της ανοχής στις μίζες, τα φακελάκια, τα ρουσφέτια, τα «λαδώματα»…. Και οτιδήποτε άλλο ενάντια στην αξιοκρατία και τη διαφάνεια.
Οι μόνοι που μπορούν να βγάλουν την Ελλάδα από αυτή την κατάσταση είμαστε ο καθένας από μας χωριστά και όλοι μαζί .
Καμία Κυβέρνηση και κανένας πολιτικός από κανένα κόμμα δεν νοιάζεται πραγματικά για την αποκάλυψη των ενόχων γιατί αυτό σημαίνει αποκάλυψη και της δικής τους ενοχής. Η διαφθορά τους βολεύει και τους κρατά στην εξουσία. Στην εξουσία που εμείς τους δώσαμε και εμείς μπορούμε να τους την ξαναπάρουμε πίσω.
Η πραγματική εξουσία είναι Λαός, δηλαδή εμείς. Και Αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι και πρώτα από όλους εμείς οι ίδιοι.
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ …. Στο σύστημα που μας θέλει άβουλους και υποταγμένους. Στα ΜΜΕ που μας θέλουν εύπιστους και υποτονικούς …..Στις κυβερνήσεις που μας θέλουν υποτελείς και ανεκτικούς.
ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ για να καταλάβουν όλοι ότι ο ΛΑΟΣ δεν κατευθύνεται γιατί έχει και ΦΩΝΗ και ΑΠΟΨΗ και ΚΡΙΣΗ και κυρίως είναι ο μόνος που κρατά στα χέρια του την πραγματική ΕΞΟΥΣΙΑ.

ellin dikigoros

.

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *