Γαμπρός ψάχνει την νύφη για να πληρώσει τα χρέη της!

Πρωταγωνίστρια της υπόθεσης, μια Πατρινή η οποία όπου βρεθεί και σταθεί δεν σταματά να διαφημίζει το….
καλλιτεχνικό της ταλέντο και τις ενδυματολογικές της γνώσεις, αλλά την ίδια ώρα βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα από τον πρώην σύντροφό της μιας και τον… φέσωσε με δεκάδες χιλιάδες ευρώ!

Το χειρότερο είναι ότι ο ίδιος κινδυνεύει να χάσει τώρα ακόμα και το πατρικό του σπίτι.

Σύμφωνα με το dete.gr, το ζευγάρι ήταν μαζί για περισσότερο από έξι χρόνια και μάλιστα είχαν τη φήμη των πολύ ερωτευμένων. Mάλιστα, είχαν ξεκινήσει τις διαδικασίες για την προετοιμασία του γάμου τους από τον οποίο έφθασαν ένα βήμα πριν.

Αλλά τελικά η σχέση τινάχτηκε στον «αέρα» και αφού στο μεταξύ οι δυο τους είχαν προχωρήσει σε έκδοση κάποιων δανείων τα οποία η γυναίκα είχε χρησιμοποιήσει κατά κύριο λόγο ως επένδυση στη δουλειά της. Έτσι, ο πρώην σύντροφός της, ο οποίος είχε μπει ως εγγυητής στα συγκεκριμένα δάνεια, άρχισε να αντιμετωπίζει τις αφόρητες πιέσεις των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων που μην έχοντας εισπράξει ούτε δεκάρα από την δανειολήπτρια κατέφευγαν στον εγγυητή.

Εκείνος με τη σειρά του ανταποκρινόταν για να καλύπτει όλες τις δόσεις αλλά ταυτοχρόνως προσπαθούσε να πείσει την πρώην ερωμένη του να αλλάξει τακτική. Αντ’ αυτού, η ίδια συνέχιζε την αυτοπροβολή σε καλλιτεχνικό επίπεδο κάνοντας ντόρο γύρω από το όνομά της. Ο πρώην σύντροφός της είναι κατεστραμμένος οικονομικά μιας και εδώ και δύο χρόνια τουλάχιστον καταβάλλει πάνω από 1.000 ευρώ μηνιαίως σε δόσεις ενώ προσπαθεί να καλύψει και οφειλές από πιστωτικές κάρτες της πρώην του.

Όμως το κερασάκι στην τούρτα για τον πρώην σύντροφό της προστέθηκε πριν από λίγες ημέρες και συγκεκριμένα όταν ενημερώθηκε για επικείμενη κατάσχεση του πατρικού του σπιτιού, μιας και είναι το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο που έχει στο όνομά του. Σαν να μην έφθαναν όλα αυτά, αδυνατεί να δουλέψει εύρυθμα μιας και είναι εμπορικός αντιπρόσωπος και λόγω των οφειλών του δεν έχει δικαίωμα ούτε καν να κόψει επιταγές!

Use Facebook to Comment on this Post

Related posts

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *